0 oy
884 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,650 puan) tarafından

Hanımlar bir ay önce annem beni yanına çağırdı torununu özlediğini söyledi. Ben Sakarya'da annem Antalyada yaşıyor. Eşim yollamadi. Çocuğundan ayrı kalamiyormuş. Sonra safranboluya babaanneme gitmek istedim oraya da yollamadı. Ki bu insanlarla bir yıldır falan görüşmüyorum. Eşim pislik çıkartır diye gitmedim hiçbir yere. 

İki gun önce de eşim eve sabah 5.30 gibi geldi. Ben de eve almadım yanında da kuzeni vardı. Alkol içmişti eşim. Ayda 3-4 kere böyle yapıyor. Eve sabah geliyor. Haftanın 7 günü geç saatlere kadar çalışıyor kendi dükkanımız var. Yüzünü bile goremiyoruz bir de böyle sabaha karşı gelince iyice tepem atıyor ve haber de vermiyor. Beni umursadigi yok. Bir çok problemimiz var. Ben de eşime haber vermeden anneme bilet aldırdım ve Antalya'ya gittim. 

Yoldayken de söyledim. Bana çocuğu ver kendin git dedi. Ben de bir yaşında bebek sen çocuk ağlıyor gece duymuyorsun bile bakamazsın dedim. Niye babana gitmedin dedi. (Babam Sakarya'da yaşıyor) En azından gelip çocuğu gorebilirdim dedi. Ben de babamda bir hafta kaldım. Çağırdım gel gör diye gelip görmedin çocuğu şimdi mi kıymete bindi dedim. Babamı aramış çocuğu benden kaçırdı demiş. Ben sadece kafamı dinlemek istedim. Babam da aradı annenle mutluluklar dedi kapattı. (Annemle babam ayrı). 

Boşanmak istiyordum ben aslında çünkü bu evliliği tek kişi yaşıyordum. Varlığı yokluğu birdi. Eşim dava açıcam anlaşmalı boşanalım. 3 bin lira da nafaka vericem dedi çocuk başına. Bir yaşında bebegim var ve hamileyim. Yani aylık 6 bin lira verecekmiş. Mama bez parasına yetmez. 

Ben hatalı mıyım? Her yolu denedim zamanında konuştum, ağladım, yeri geldi yalvardım. Artık son noktaya geldiğim için böyle yaptım. 

Siz olsanız ne yapardınız?

25 Cevaplar

0 oy
(130 puan) tarafından
Bende boşanma aşamasındayım canım rabbim yardımcın olsun yükünü hafifletsin bazen boşanmak en iyi karar kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok eşin dahi olsa
(1,650 puan) tarafından
İnsan ne hayallerle evleniyor ya. Şu hale bak. Çocuğun var mı?
(130 puan) tarafından
İkiz 19 yaşındayım hayal falan bosmus hayat ne gösterir bilinmez ama insanlar asla degismezmis
(1,650 puan) tarafından
Evet değişmiyorlar belki yaşlanınca kafalarına dank ediyor
(130 puan) tarafından
E o zamanda iş işten geçiyor anlasa ne anlamasa ne
-Reklam-
0 oy
(1,290 puan) tarafından
Aylık 6 bin lütfetmiş beyefendi
(1,650 puan) tarafından
Az değil mi? Vicdansızsın sen dedim. Sensin vicdansız olan dedi. Beni bırak. İnsan çocuğunu düşünür.
(1,290 puan) tarafından
Tabi ki de az.
0 oy
(885 puan) tarafından
Ne gitmek ne kalmak sonuç verir bu durumda 

Al eşini bin arabaya yol nereye sen oraya konuşun uzun ince.. konuşmaktan başka çare olmaz baktın olmuyor o zaman da onu düşünürsün ama çocuk gibi gitmek doğru değil… Emin ol burdakk çoğu insan gitmek isteyıpte gidemıyor. Konuşun ağlayın bağırın ama susmayın
(1,650 puan) tarafından
Eşimle konusmak mümkün değil daha önce çok çok denedim hatta buraya gelmeden bir saat önce de denedim. Tek yaptığı beni suçlamak. Hatam tabikide var ama tek taraflı mi yani? Tek yaptığım şey çocuk bakmakmiş. Rahatmişim. Babasız büyüyen bir çocuktum. Haliyle eşimin bana ilgisi benim için çok önemliydi ama o beni yalnız bıraktı. Hem de son zamanlarda sürekli.
0 oy
(13,566 puan) tarafından
İnsan kendi çocuğu için nasıl nafaka belirler yaa neye ihtiyacı olursa karşılarım demesi gerekiyor eşinin yaptığı çok yanlış
(1,650 puan) tarafından
İşte sorsan oglumu benden uzaklaştırma. Oğlumu bırak sen git der. Çünkü bilir cocugumsuz  gidemeyeceğimi. Çok düşünür çocuğunu
0 oy
(29,053 puan) tarafından

Kesim kesmiş kafasında bitirmiş belli iki çocukla yeterli bir nafaka değil diğer türlü zor bir mesele Rabbim yardımcın olsun 

(1,650 puan) tarafından
Çok yoruldum artık ne olacaksa olsun

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 506 göst.
+1 oy
41 cevap 1,885 göst.
+1 oy
33 cevap 1,488 göst.
2 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Emine_Ertunc (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,052 göst.