Haydi kızlar gelin biraz dertleşelim bugün ayrılma kararı aldım sabah kocamla yani artık eski kocamla şiddetli bı şekilde tartıştık gerçi sürekli tartışırız ilgisiz alakasız ne bana ne çocuğuma bu konulardan kavga ettik defol git dedi bana ailesi de istemiyo beni her zaman pasif gördüler sürekli laf söylerler sürekli karışırlar oğulları da beni bı güzel ezdirirdi dayanamadim gözümde yaş kalmadı ayrılma kararı aldım annemin babamın evine geldim annemler de destek oldular saolsunlar arkamda durdular 9 aylık kızım var daha çok küçük biliyorum ama sürekli kavganın içinde büyümesini istemiyorum artık sabah biz tartisirken bı bana bı eşime bi bakışı var ki hatirladikca gözlerimden yaş süzülüyor benim yavrum bunu hak etmiyor bende öyle kendisi hem defol git dedi hemde boşanmaya yanaşmıyor suanlik ama benim kararım kesin artık yeter değersiz hissetmekten kendimi yoruldum bı kumaştan bile değerim yok sanki içim hem hüzün hem mutlulukla dolu
Ailende sanki bu günü bekliyormuş
Şaka bi yana keşke her aile senin gibi olsa çoğu evlendikten sonra atıyor kızını
1,491,651 soru
24,374,360 cevap
348,231 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın