0 oy
257 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,058 puan) tarafından
Kızlar şuan kuduruyorum sinirden yanlışmıym acaba??

Sabah 7 de uyandim çocuğu hazirla okula bırak gel evde diğer çocuk doyur evi temizle. Köyde bir evimiz daha var yarın sabahtan oraya gitmek için bir borcam tatlı yaptım gelip ilgiden misafirlere bugün akşama içli köfte yaptım hamuru içi hazırla aç pişir çok yoruldum. Yarın biraz rahat etmek için bide 3 lahana sardım köyde pişirmek için. Neyse geliyorum konuya görümcem ile aynı apartmandayz yemek yapmayı zerre sevmez gelir konar hazır yemeğe şükür artık korkuyor benden eski cesareti yok. Ama tüm gün görümcem dışarda kermeste sabahtan 4 gibi yeni geldi eve yatmış dinlenmiş. Bizim yemek saati standart şaşmaz kaynanam kayinbabam benimle yaşıyor ilaç saatleri var çünkü. Tam pişiriyorum içli köfteleri bir çocuğu ile geldi bıraktı bı markete inicem burda kal kızım koftelerden de bak aç kalma dedi. Sustum dinliyorum. Kaynnam diğer iki çocuk napıyor dedi. Napsinlar onlarda aç kaldılar yemek vardı begenmediler bilmiyorum onlara napim diye bi duygu sömürüsü çıktı. Yemek pisirene kadar da kaynanamda bende farkındayız yemek az her zamanki kadar çok değil aç kalacaz belli ben üç tane aldım önüme çocuklara büyüklere bolusturdum ben ve kaynanam için olanlardan üç tane aldm ekmek yedim ful neredeyse anne ye sen aç kalma gerisi sana dedim. Onu düşünüyorum kadın aç kalmasin. Baktim servis hazırladı ana yüreği işte icime battı diyip olan içli köfteleri yukarı yollayım dedi. Renk attım sinir beynime sıçradı. Herşeyden ödün verip yemekler temizlikler yapıyorum kızı tüm gün gezip hazıra konuyor. Haa ana yüreğiyse kendi yaptigin yemekle hava at benim emegimle değil 

8 Cevaplar

0 oy
(951 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ben olsam kadincagiz aç kalsın derdim öyle ana yüreği olmaz senin de bir anan var kızına yemek yollayacagina desin ki kzim otur bir tarafinjn üzerine evinde yemek yap ben bile sinir oldum su an 
(2,058 puan) tarafından
Ya adaletsizliğe deliriyorum . Hani ana yüreği vicdanım rahat değil diyorda orda gördü ful ekmek turşu yedim açım yani Allah'a havale ediyorum cidden
(951 puan) tarafından
Vala fazla tevazu fazla vefasızlık getirir
-Reklam-
+1 oy
(499 puan) tarafından
Ay valla siz o eve hizmetçi gitmissiniz resmen ya
+1 oy
(5,623 puan) tarafından
Senin yerinde olsam direk yüzüne vururum hem kaynananın hemde görümcenin susmasen hizmetçi değilsin kusura bakma sen kırk takla atarken o at koşturuyorsa zıkım yesin
0 oy
(4,672 puan) tarafından
Hava atmak değil bu ne olmuş sanki iki köfte göndermişse
(2,058 puan) tarafından
İki köfteyi yiyen ben ona geri kalanin hepsi yollandı nolmus diyo bide.mesele kaç tane gitmis değil adaletsizlik
(951 puan) tarafından
Ben olsam makarna yapar geçerim hak edene yapılır çünkü icliyide görümceniz yapsın gezecegine
(4,672 puan) tarafından
Bende bu tip insanlara sinir olurum mesela. Benimde hoşuma gitmez ve bunu gayet güzel dile getiririm ister kavga ile ister gülerek şaka ile, o sizin üslubunuza yapınıza bağlı. Ama söylerim içime atıp renk bozmam.  Sen başlıkta görümcem beni delirtecek dememişsin kaynanana demişsin o yüzden iki tane köfte den ne olacak dedim kadının kendi vicdanı kabul etmiyor
(2,058 puan) tarafından
Ya görümcem direk dört çocuğu alır gelir sormadan oturur yerdi o ayarı verdim ben ona gelemiyor veya ver yukarı götüreyim diyemiyor artık çekiniyor benden. Ama güya annesine vicdan yaptırıyor annede akıl var mantık var kızım otur evine yemek yap desene veya üzülüyorsun çık kızına onun yemeğini yap benim günahım nee
(4,672 puan) tarafından
Tamam işte diyorum ya açık açık konuş bir daha öyle olunca. Bende çıkıp sabahtan akşama kadar gezebilirim hazır yemeğe konabilirim de müsaade etme
0 oy
(262 puan) tarafından
İmkanın varsa en yakın zamanda ya başka eve taşın. Yada evin işini aşını sen yapıyorsan net tavrını bellı et. Öyle bir ley şey yapmasın bir daha. Çocuktur canı çekmış yesın asla onda değilim ama insanı e.nayi yerıne koyanları asla sevmem. 

Anne yemeyeceksen ver ben yerım dıyeydın
(1,288 puan) tarafından
kendi demis işte yemegi az yapmissn benm kizim ne yicek dese jeton düşcek kadn işini biliyor boyle laf edenince keske payini vermeseydn ikisininde yuzune baka baka laf et analik nasl yapilir ogrenin benden deee
(2,058 puan) tarafından
Yaa o yemek az dedikçe ben utandım hani azmı yaptın yetmicekmi korkusundan yemedim. O al yiceksen diye uzatınca yok anne sen ye ekmekle yedim ben dedm tamam ozaman diyip yolladı ben şok
(1,288 puan) tarafından
dönüncede laf et kimse zorunagider haaaa durumu olmaz versin ama hizmetci gb kulllandirma kendini laf et belki utanirlar
(2,058 puan) tarafından
Şöyle diyeyim ben üç haftadır elime harçlık geçmiyor iki çocuğum var. Görümcemin altında jip ordan oraya evin yolunu zor buluyor durumu çok çok iyi
(1,288 puan) tarafından
hizmetçi tutsun kendine temizlik yemek bakicilik hepsini yapan birini illla ki bulur
0 oy
(15,632 puan) tarafından
Hata sende ekmek yemek yerine alip köfteleri yeseydin. Kaynanan yemeyip yollayacaktı zaten bunu tahmin edip sen fedakarlık yapmayacaktın. 
(2,058 puan) tarafından
Aslında çocuğun biri bizle yiyor ya hani. Ve pişene kadarda az yapmissiz diye söylenince bn dedim yeter bana gerisinii sen ye tamam diyip kızına paket yapti
0 oy
(21 puan) tarafından
Ya bende kaynanamla ve kaytamla birde üstelik yılan bekar gorumceyle yasiyorum okşar zorki bıktım artık ayrı eve cikmiyo kocam bir tane daha görumce var yakın oturuyo dergeh dergah geziyo cocuklarini bize gönderiyo bir *** yaptığı yok bıktım artık gerckten bunlardan 
(499 puan) tarafından
Yapmayın gözünüzü seveyim kurban olayım yakmayın kendinizi kızlar hizmetçi degilsiniz siz ne ozeliniz var ne baska bisey ayy hayatiniz yok resmen
(2,058 puan) tarafından
Güleceksin ama iki evim var :) nasıl oluyorda boynuma kalıyor anlayamıyorum ki. Sorsan ama biz şanslıyız emeklileri varmış töbe yarabbim
(21 puan) tarafından
Malesef
(499 puan) tarafından
Ay öyle şey olurmu ya parası batsın Allah rızası için tamam ama bu çok fazla Allah yardımcınız olsun gerçekten
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Ayy zıkkım yesin tembel essek
(951 puan) tarafından
Buna çok güldüm ya boşluğuma geldi :))))))):)))))):))))))
(2,058 puan) tarafından
Ahahaaa iç sesim
(4,248 puan) tarafından
Tahammül seviyem :)))

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 604 göst.
29 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hhhh (276 puan) tarafından soruldu
+1 oy
37 cevap 1,182 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 786 göst.
24 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dolunay65 (1,213 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 818 göst.
6 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (274 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,608 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...