0 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (84 puan) tarafından
Kızlar iki bileziğim ve kolyem var bunları nasıl yatırıma çevirebilirim altın olarak kalmasını istemiyorum çalınır felan diye

5 Cevaplar

0 oy
(2,210 puan) tarafından
Ceyrek yapıp boynuna kolye gibi takacaksin o olmadı islemsiz bilezik seç onlar yarın bi gün bozunca zarar etmexsin
(84 puan) tarafından
İşte takmak istemiyorum canım evde de koymak istemiyorum ne olur ne olmaz diye bankaya atsam bozdurup nasıl olir acaba
(2,210 puan) tarafından
Banka kasaları var oraya takilarini bıraka biliyorsun ev kirası gibi kasa kiraliyorsun oda olmadı hepsini boz banka yatirim hesabı aç benim kızımın hesabı var ailem verdikçe kızımın hesabına atarım ona birikim olsun diye
(84 puan) tarafından
Yatırım hesabı desem açarlar mi canım
(2,210 puan) tarafından
Bilmiyorum ki ama gene git sor benimkini eşim yaptı hesap fln açtı bazen kendim yatırırım para oraya takip edebiliyorum hesabımdan
(84 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
(2,210 puan) tarafından
Rica ederim cnm
-Reklam-
0 oy
(2,153 puan) tarafından
Bendd istemiyorum ama elimdekiylede bişey olmuyor ki
0 oy
(793 puan) tarafından
biz bir evime peşinat olarak verdik gurbetteyiz bilmediğimiz yer ne olur ne olmaz diye her ayda düzenli ödeme yapacağız 24 ay boyunva sonra ev almayı planlıyoruz takıncada millet sorguluyo 
0 oy
(12,683 puan) tarafından
bankadan altın hesabı açabilirsin, bunları satarsın bankadan altın alırsın. eline para geçtikçe altın alırsın. reel bir altın olmuyor bu. hisse senedi gibi oluyor altın kuru neyse paran o oluyor 
0 oy
(746 puan) tarafından
Hepsinin toplam gramı kadar külçe yapabilirsin 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 134 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (2,458 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 83 göst.
0 oy
7 cevap 136 göst.

408,633 soru