+2 oy
403 göst.
Diğer kategorisinde (109 puan) tarafından
Kızlar ben daha yeni bebeğimin kundagini açtım altını değiştirmek için iğne çıktı içinden sabah böyle birşey yoktu bı ara kaynanam açtı gazını felan çıkardı geri kundagini kapati uyudu şimdi karnını doyurdum altıni değiştirem dedim bı baktım iğne var kafamda deli sorular oluşmaya basladi

15 Cevaplar

+5 oy
(13,559 puan) tarafından
Canim büyü müyü demişsin ama kaynanan neden yapsın böyle bi şeyi o da canının canı oğlunun yavrusunun başına bisi gelsin ister mi. Tabi kaynanan nasıl biri bilmiyorum ama
(109 puan) tarafından
Vallahi kaynanam benim yüzüme karşı hep dio senin oğlun bana anne diyecek şöyle yapacak böyle yapacak resmen beni oğlundan ayırmaya çabalıyor daha Ogün eşimle tartistim annesine birşey söylemesi için yoksa ben konuşursam kavga cikartacagimi belli ettim yani
(13,559 puan) tarafından
Kaynananin seninle sorunları olabilir ama bebegin en başta senin değil oğlunun çocuğu yani kaynanan böyle gördüğü için ona kötülük yapacağını düşünmüyorum
(109 puan) tarafından
Bilemiyorum kaynanam çok değişik bı insan  torunu ama hiç ne sever ne ilgilenir hasta oldu oksuruyor sobalı evde oturuyoz sobayı yaktığım an  kendi kendine söylenir kızar yakma der erken daha ev buz gibi oğlum daha hasta oldu hastaneye götürdüm oksurdugu için kalktı eşimin yanında bana bağırdı o küçüktür ne şurup veriyorsun o hasta değil yalan söyleme diye konuştu bende dedim çok ilgileniyorsun ya o yüzden biliyorsun hasta olup olmadığını 2 3 gundurlu öksürüyor sanki çok mu umrunda eşimde zaten gerçekleri gördü annesinin sadece  onun yanında çocuğunu sevdiğini gördü kaynanam biz ayirak diyede yapabilir yani o torunu umrunda değil zaten
-Reklam-
+2 oy
(881 puan) tarafından
Belki kundak açılmasın diye iliştirmistir. Bizimkiler de kundaga hep çengelli iğne takar 
(109 puan) tarafından
Ama iç tarafta hiç acilmamasi için yapılmış gibi degil
+2 oy
(1,107 puan) tarafından
Tesettürlü ise belki düşmüştür içine tabiki dikkat etmesi lazım ama kötüsünü düşünmeden önce bunda düşün canım 
(109 puan) tarafından
Canım düşmüş gibi degildi
(1,107 puan) tarafından
Ozaman bilemeyeceğim belki açılmasın diye takmıştır
+1 oy
(285 puan) tarafından
Dogumda kaynanam igne vermişti hem.bana hemde bebege taktı.uc harflilerden koruyomus batılı inanç. Yinede kitu düşünme.sor istersen 
(109 puan) tarafından
Bı yandan yanlış anlar diye sormakta istemiyorum bianda gunahinida almak istemiyorum kadinin ama içimde bı kuskuda düştü yani
(2,724 puan) tarafından
Bizde öyle birşey var toplu iğne takıyordum ben
(3,182 puan) tarafından
Bencede sor. Kötü bişey olsa senin göreceğini düşünür heralde. Ağırlık falan için yapmıştır yine
(73 puan) tarafından
Benim de bebeğin yastığına ekmek bende altın küpe takardım
+1 oy
(220 puan) tarafından
Sorsana kaynana anne iğnen mi düştü diye çocuk için dikkat et de
(109 puan) tarafından
Canım işte öyle başında yazma vardı iğne kullanmaz başı için bizim ailedede büyü seyleriylede çok uğraşıyorlar korktum bianda iğneyi görünce çünkü ben açtığımda sabah yoktu öğlen gibi kaynanam açtı akşam da ben açtım baktım birden iğne çıktı ama düşmemişti yani
+1 oy
(1,330 puan) tarafından
Canım şuan bnmde yatak başlığımda iğne var korunmak için hamileyim nolur nolmaz diye

Bizde bebek doğunca yastığının altına hatta bıçak konur demirin üç harflilere karşı koruduğunu söylenir o niyetle kaynanan takmış olabilir torunu sonuçta kötü niyetle bişi yapmaz zaten 
+1 oy
(73 puan) tarafından
Canım niyeti ne bilmiyorum. Benim annem ve ablalarım hep çocuklara çengelli iğne takarlardı yakalarına. Korkmasınlar diye. Kötü rüyalar görmesinler diye. Mesela 3 yaşında falan da yakalarına takarlar yada altın küpe takarlar kulaklarına 3 harfliler demirden ve altından korkar düşüncesi ile
+1 oy
(1,333 puan) tarafından
Buraya yazdığına göre büyük ihtimalle bilerek bırakmış olabilir mi gibi bir düşüncen var bence yargılamadan önce güzelce ara sor deki anne bebeğin altını açıyordum da kundakta iğne gördüm düşürmüş olabilirmisin de hem kırılmaz hemde cevabı veriş şekline göre kafanda net bişey oluşur şimdi burda tabiki kötü düşünmeden konuşan olduğu gibi seni dolduracak insanlar da olabilir o yüzden en mantıklısı ara sor kalbi kırılmaz düşürdüyse veya açılmasın diye taktıysa da düştüyse zaten söyler 
+1 oy
tarafından
Toplu iğne tarzı mi. Firkete mi. Üç harflilrr iğneden korkar yaklaşmasınlar diye takmış olabilir Ben de firkete takarım
(109 puan) tarafından
Toplu iğne vardı ama bilmiyirum bı anda çıktı önceden böyle birşey yoktu
tarafından
Belki dediğinden dolayı koymuştur cnm sorsaydin
+1 oy
(748 puan) tarafından
Bizim buralarda bebeğin baş ucunda ve annenin baş ucunda iğne yasin vs. Koyuluyor iğne üç harflilerden koruyormus eskilerin dediğine göre belki o yüzden koymuştur oda
+1 oy
tarafından
Kapalıysa belki düşmüştür benimde tam o dönemlerde kaç tane buldum evde kayınvalidem esarbim acıkır falan diye yanında taşır düşürmüş 
0 oy
(2,322 puan) tarafından
Ben doğum yapınca benim kazagima çengelli iğne takmışlardi onun öyle bir düşüncesi olabilir mi acaba ama yapsa niye sana söylemesin ki bilemedim
(109 puan) tarafından
Bebeğin kundagina takılmıştı ben ilk actigimda yoktu sonradan çıktı
0 oy
(3,339 puan) tarafından
Sor bence suçlar gibi değil de nasıl geldi bu biliyor musun ben mi düşürdüm acaba cocuga batacaktı vs de 
0 oy
(2,329 puan) tarafından
Bence kayınvalidene sor kibarca iğneyi sen mu koydun diye, en güzeli direk sormak. En azından hem senin fark ettiğini anlar, hem de sen bakarsın tepkisine ve neden yaptığına 
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Bende dogum yaptım kaynanam bana iğne taktı bunu çıkarma hep koynunda kalsın dedi bebeğe takmadı o olabilir endişe etme 
(109 puan) tarafından
Bana öyle birşey demedi işte oncedende böyle birşey yoktu

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 60 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 2801 (666 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 45 göst.
+1 oy
6 cevap 118 göst.
1 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Gamzeli.333 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy