+1 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde (1,429 puan) tarafından
Kızlar 1.5 senedirli aynı evde oturuyorum evimizin yatak odası kısmı yan dairenin banyo ve yatak odasi sesini duyuyor geldiğimizden belli yan daire komşuda demek istemiyorum çünkü muhabbetimiz bile yok her gece bazen ara ara 3 günde bir banyoya giriyor duvarlara vura vura banyomu yıkıyor artık napıyor bilmiyorum dünyanın sesi var anlayacağınız bu arada gecenin 2sinde yapıyor bu sesi benimde eşim evde yok şimdi birşey yapıcam eşim evde olsun öyle bir yol alayım diyorum esimde yarın geliyor bu sabahta saat 10 da açmış süpürge sesini heryere yine vura vura evini süpürüyor baya uyandırdı yani kızımda uyuyor hadi bana böyle ses geliyor alt kat hicmi rahatsiz olmuyor bu ne yani kaç kere yoneticiye söyledim yöneticinin de yeğeni bu arada dalmamak için zor duruyorum yoneticide bunların altında oturuyor daha fenalık geçiricem benim kızımın sesi gelsin başlar adam öksürmeye daha bende ses ciksricam bilerek bakalım nolucak görsünler onun harici polisi arasam mi.diyorum en son kapılarına gidicem o da cok pis biter biliyorum ya da binanın grubu var wpde onami yazsam diyorum napmaliyim sizce?

10 Cevaplar

+3 oy
(4,296 puan) tarafından

Gece olan sese haklı olabilirsiniz ama saat 10 da açılan makinaya kimse karışamaz bence yazmanizdan anladım kadarıyla sen biraz abartıyor sun 

(1,429 puan) tarafından
Canim yemin ederim yok bak saat 10 bende o saatte evi süpürüyorum ben vura vura neden evi supureyim ev sahibine yazık benim malıma yazık bu bayan bilerek ses olsun diye normal değil sıkıntisi var belli yani heryere vurarak sürekli bizim olduğumuz daha fazla ses gelen yerlere 4 5 kere vura vura duvara evi süpürüyor senin duvarla ne işin olabilir yani degilmi ne işin olabilir bu 1.5 senedirli böyle yoneticiyede dedim uyar şikayet edicem diye tamam ben konusucam dedi bizide rahatsız ediyor tavana vuruyoruz dedi bir ara sesleri gitti şimdi yine arsizlar gelde çıldırma
-Reklam-
+2 oy
(567 puan) tarafından
Zabıta ilgileniyor olabilir böyle durumlarda. Bi araştırın onuda. 
(1,429 puan) tarafından
Zabıta ilgilenirmi ki canım ya bir sorayım
+2 oy
(835 puan) tarafından
Saat 10 da evi süpürge bilir diye biliyorum bunun için birşey yapamazsın ama gece saatleri için haklisin
+1 oy
(3,927 puan) tarafından
Zabıtaya bildiriyorsun hiç yazma bırak zabıta gelsin uyarsin
(1,429 puan) tarafından
Öylemi canım dur öyle yapayım yoksa bunlar anlamazlar şikayetçi olmam gerekiyor yani bu nedir ya
(3,927 puan) tarafından
Evet saat 10 da süpürge için değil o normal bir saat diyorlar. Gece için şikayetçi ol ki birşey yapsınlar
(1,429 puan) tarafından
Gruba yazdım şimdi bir daha tekrarlanırsa şikayetçi olacağım dedim bilmiyorum daha ses seda çıkmadı bakalım daha yapicaklarmi
(3,927 puan) tarafından
Bu saat ses çıksa birşey deme hakkın yok malesef isterse evi yıksın. Akşam 10 dan sonra ses çıkarsa o zaman istediğini diyebilirsin
+1 oy
(15,632 puan) tarafından
Bu saatte süpürge açmasına karışamazsın ama gece gürültüsü varsa önce uyarmalisin bence. Direk şikayet etmek doğru olmaz. 
+1 oy
(2,813 puan) tarafından
Gece banyo temizlemek gerçekten mantıksız ve bencilce hani git mutfak temizle balkon yıka ama gece gece yatak odasında ses yapmak insanca bir davranış değil. Saat 10 süpürge açmak için uygun bir saat bence ona bir şey diyemem 9 dan sonra temizlik başlar bence normaldir ama akşam 9 dan sonra umarsızca çıkarılan her türlü sese karşıyım bende
+1 oy
(12,583 puan) tarafından
önce yöneticiye söyleyin, o uyarsın sonra zabıta çtaya şikayet edin
+1 oy
(2,560 puan) tarafından
Sabah 9'dan sonra istediği gibi evini süpürebilir ona kimse karışamaz. Ama gece aşırı ses yaptığında duvara direkt vurun anlasın. Ya da eşiniz eşiyle konuşsun, kızınızın seslere korkup uyandığını falan söylesin. 
+1 oy
(397 puan) tarafından
Bende bıktım hem yan evden hemde üst komşudan tvnin sesini bir açıyorlar o kadar rahatsız edici ki kalkıp kadını dövücem en son
0 oy
(2,620 puan) tarafından
İyi bilirim o sesi bizimde yatak odasıyla komsunun yatak odası banyosu yan yana. Adam sabah işe erken gidiyor sabah ezanından duş alıyor o su sesi bile uyandırıyor beni bazen. Ortalık sessiz olduğu için baya duyuluyor fön sesi takır tukur biseyler. İdare ediyoruz napalim. Yakında çıkacaz zaten burdan 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 114 göst.
0 oy
14 cevap 845 göst.
2 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Bal oglum (856 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 329 göst.
4 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde sevda dedim (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 420 göst.

408,339 soru