+1 oy
719 göst.
Diğer kategorisinde (35 puan) tarafından

Bunu başarmak için çabalıyorum ama sürekli aklıma geliyor hemde yaşattığı onca şeye rağmen hala a ptal gibi aklımdan çıkaramıyorum:(

19 Cevaplar

+2 oy
(125,046 puan) tarafından
bosanmadim ama bosansam tamamen unuturum once sesini snr karakterini hepsini herseyini gomerim sildinmi tam silersin bosandiysan belliku sana guzel seyler yasatmamistir iyi biri olsa el ustunde tutardi sktr et
(2,134 puan) tarafından
Katılıyorum.
(35 puan) tarafından
Anladım canım çok haklısın
-Reklam-
+1 oy
(878 puan) tarafından
Sana yaşattığı kötü şeyleri aklına getir
(35 puan) tarafından
Aklımdan çıkaramıyorum ama onu görünce de içim tuhaf oluyor arada çocuk olunca
(878 puan) tarafından
Haklısın canım nede olsa hayatının bir kısmında hep yanındaydı ve çocuğunuz var
0 oy
(1,918 puan) tarafından
Normaldir bence zamnla ancak unutulur sonuçta o kadr yıl birlikteseniz kaç yıl bilmiyorum ama biraz zor olur kesin Allah yardımcın olsun
(35 puan) tarafından
8 yıldır canım
(1,918 puan) tarafından
Yavaş yavaş unutursun bir kerede unutulmaz sonuçta aynı evde yeme içme gezme herşey olmuş aklını başka şeylerle uğraşarak boşalt inşallah herşey düzelir unutusrsun
(35 puan) tarafından
İnşallah diyelim canım
0 oy
(7,102 puan) tarafından
Çalış gez toz unutursun 
(35 puan) tarafından
Bunların hepsini yapıyorum
0 oy
(17,511 puan) tarafından
İyi olsaydı boşanmazdım diye düşünerek yoluma bakardım. Sanırım yeni bir düzen kuramamaktan geçmişe özlem var sizde 
(35 puan) tarafından
Boşandığımı idrak edemiyorum
0 oy
(1,251 puan) tarafından

kizilcik şerbetindeki doga gb olma sakın adam aldatti diye boşadi yetmedi cocugu icn kocasi tarafndan deli ilan edildi yetmedi 2.evliligi yapan kocasinin metresi oldu 

esinden bekle adim atsn yoksa daha cok uzulursun biraz zmn verckendine
(315 puan) tarafından
Bisandiysa resmi olarak eşinden neyin ilk adimi bekliycek ki zaten özlüyor ve adam bunu anladıgi an duygusal manipüle edip kandiracak , böyle fikirler vermeyin lütfen, bisandiysan dik şekilde kararın arkasında dur , her şeyin zorluğu var zamanla senin için her şey iyi olacak
(472 puan) tarafından
Ne kadar iğrenç toplumun ahlağını bozacak diziler var ya tövbe estağfurullah bu ne
(35 puan) tarafından
Amin canım inşallah öyle olur
(1,251 puan) tarafından
boşanip tekrardan evlenen ciftler var belki adamda pisman nerden biliyorsun hemn git kucagina atla demedim zaten
(35 puan) tarafından
En son 4 ay önce gördüm
0 oy
(4,223 puan) tarafından
Bana ****** muamelesi yaptığı için evli olduğum zaman bile sevmiyordum hiç aklimda değil vallaha
(35 puan) tarafından
Ben onu çok seviyordum
(4,223 puan) tarafından
Bende seviyordum ilk başta ama yasattiklari herşeyi unutturdu sana yaptıklarını unutma hep hatırla
(35 puan) tarafından
Peki canım
0 oy
(3,219 puan) tarafından
İlk üç ay kabullenmek zordur sonradan unutursun 
(35 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(1,695 puan) tarafından
Kardeş hala gitmedin mi sen psikoloğa iyi değilsin bak git işte inat etme 
(35 puan) tarafından
Ne alaka yani
(1,695 puan) tarafından
Çocuklarima yemek yapamiyorum onlara bakamıyorum insanlarla iletişim kuramadigim için çalışamıyorum diyen sen değil miydin
(35 puan) tarafından
Hayır ben değildim benim bir çocuğum var ve çalışıyorum kimse hakkında bilmeden yorum yapmazsiniz umarım bir daha
(1,695 puan) tarafından
Ay o da böyle sen gibi bosandigina pismandi geri dönmek istiyordu psikolojisi baya altüst olmuştu, sende çok düşünme bitti gitti madem unutamıyorum falan deyip kendini dibe çekme seninde psikolojin bozulur. Bittiyse bitti yapacak birşey yok böyle düşün önüne bak yeni hayaller kur
(462 puan) tarafından
Senin dediğin ayferdnz16
(35 puan) tarafından
4 ay sonra bugün gördüm içim bir tuhaf oldu bilmiyorum
0 oy
(2,134 puan) tarafından
Unuttum valla hatta mecburi hatırlıyorum çocuk olduğu için.

Bi b.k olmazmış 
(35 puan) tarafından
Tekrar evlendin mi?
0 oy
(3,056 puan) tarafından
Aldatma olduğu için aklıma bile gelmiyor çok şükür 
(35 puan) tarafından
Öyle olunca kimin aklına gelir
0 oy
tarafından
Özel degilse neden boşandınız bazen eşler birbine gurur inat yapıp bosanıyorlar hic yoktan
(35 puan) tarafından
Bu sebeplerden dolayı artık boşarsın boşamazsin olayına dönmüştü
tarafından
Eger aldatma alkol kumar dayak yoksa evinin sorumlulugunu biliyorsa sırf inatlaşma yüzünden bittiyse tekrar deneyebilirsiniz ama ilk adımı o atsın sen hic özledigini belli etme onsuzda cok mutlu oldugunu görmesini sagla o peşinden koşsun degerini anlasın belki böyle ayrı kalmanız daha iyi olur sen onun o senin degerini anlar biraz zamana bırak canım bakalım hakkınızda hayırlısı olsun
(35 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(315 puan) tarafından
Boşandım asla da pişman olmadım bize zarar veren insanların nesini özlüycez , bir an bile dediğin anlamda asla aklıma gelmedi sen kötü şeylerden daha çok iyi şeyleri hatırlıyorsun bence , benimde kızım bir buçuk yaşındaydi ayrıldım , tamamen sana bağlı o insanı unutmak , hayatımdan çıktı rahatladım mis gibi hayatım oldu kızım yanımda , onunla zindan hayatı yaşadım bide o insan dışı mahluku mu ozluycem, yeni ise sizin olabilir zamanla oda geçer ve onunla iyi bir hayatınız yoksa zaten şimdi güzel bir hayat yaşayinca farkı anlarsınız 
(35 puan) tarafından
Şimdi evli misin peki
0 oy
(756 puan) tarafından
Tekrar evlendin mi kac yildir ayrisiniz
(35 puan) tarafından
4 ay oldu boşanalı
önce (756 puan) tarafından
E canim cok normal unutamazsin ki sevgili olup ayrilinca bile bikac yil unutamayabiliyorsun. Sana aci yasattigi icin ona karsi bir kin nefret yani bir intikam duygusu olustu sende. Bunun icin yapabilecegin sey ondan hıncını almak. O zaman unutursun
0 oy
(3,065 puan) tarafından
Doğrudur canım ne olursa olsun yasanmisliklar oluyor 

Ben ilk eşimle gorucu usulü evlenmiştim

O da sevmedi beni, bende sevmedim onu çok kötü günler yaşadık 

Aslında ben sevmeye çalıştım en azından ailesine kendisine saygı duydum ama onun bana asla saygısı da sevgisi de yoktu 

Boşandıktan şükrettim resmen hatırlamak dahi istemiyorum 

Demek ki sen sevmissin
(35 puan) tarafından
Severek evlendik çünkü herşeye herkese rağmen
(3,065 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canim
0 oy
(1,182 puan) tarafından
Allah onu bildiği gibi yapsın ne düşünücem
0 oy
(809 puan) tarafından
Git de aynı şeyi tekrar yapsın :)) bunu aklına getir
0 oy
(3,977 puan) tarafından
Bunu kimse yargılamamalı. Severek evlendiyseniz, o kötü çıktı diye sizin onu bir an da silmeniz unutmanız normal değil. Belli ki karşılıksız sevmişimsiniz, sırf o olduğu için yüreğinizi vermişsiniz. Dilerim Rabbim en güzel şekilde unutturur, eğer dönüşü yoksa tabii. Kendinize re kızmayın niye hâlâ seviyorum diye sorun olduğununda kalp bir anda sevmeyi bırakamaz mümkün değil bu. 
(35 puan) tarafından
Beni en iyi anlayan yorum çok teşekkür ederim
0 oy
(185 puan) tarafından
Bosanmadim ama bı ara o raddeye kadar geldik ama  durdum silkelendim duzelesi varsa sendeki şu pişmanlığı yaşamamak için düzeltmek istedim duzeldide hemde kaç kere çok şükür yinede ama gerçekten bosansaydik kader derdim bakardim yoluma o yüzden sana tavsiyem sana eyerki gerçekten değer vermediyse unut değer çok önemli çok dusunseydi senin gibi oda kavga eder küser ama bosanmazdi bide böyle düşün ben erkek olsam şahsen ne yaşanırsa yaşansın bırakmam kaba tabirle namusunu sevdiğimi ..vardır bı hayır öyle düşün tevekkül et belki ne yaşandı bilmiyorum aranızda o gelir çok zor bu durumlar ya ne yazicamida bilemedim ama sen anladın beni canım kardeşim Rabbim yolunda sana hayırlı kapılar açsın 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 622 göst.
0 oy
42 cevap 1,308 göst.
13 Aralık 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 851 göst.
22 Eylül 2022 Diğer kategorisinde nrsnr (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 259 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,537 puan) tarafından soruldu