0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (3,861 puan) tarafından

image

sinirden paylaştım valla

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Onu sana soyliyen kisi gorcekmi ki:angel:

(1,327 puan) tarafından
tanidiktir belki
(3,861 puan) tarafından
Yok değil  tanıdık ondan daha çok sinir oluyorum tanımadıkları kişilere müdahale etme işini Ankarada keciorende oturuyom . Genel olarak burası böyle ..
(1,327 puan) tarafından
izmirde boyle yaşlı kapalı farketmiyor herkes bi kusur arama derdinde oysa ki tek derdin hava alip biraz rahatlamak nefes almak ama işte milllete batiyor insanin bozuk olan moralini daha da bozup kavga cikarmak
(134 puan) tarafından
Aaa bnde ankara keciöğren de oturuyorum bnimde kızımın ateşi vardı hava esmiyorsa dişarı soğuksa cıkartıp ateşini dengeleyebiliyormuşuz bnde cıkartım 40 yaş üstü gelen giden cocuk üşüyordur deyip duruyordu gerçekten de bnde sinir olmuştum.
(3,861 puan) tarafından
Valla İstanbul'da böyle değil .24 senem orada geçti yiyenimi buyuyttum bı yere çıkarırken kimse dönüp bakmiyo bile burası hava almaya diye çıkıp aynn bunalıma giriyoruz sinirden kendime gelemedim bı kere değil diğer oglumdada aynısı oldu bı gün birisi patliycam ama ne zmn bilemiyorum
-Reklam-
0 oy
(975 puan) tarafından
Vallahi ben de çok sinir oluyorum… Bana diyorlar ki atkı ile ağzını kapat hava soğuk sanki ben bilmiyorum  benim oğlum atkıyı ağzına sarmamı sevmiyor.kendi açıyor yok oraya çıkmasın yok düşer yok üşür sana ne dememek için bazen zor tutuyorum kendimi ben çocuğumu sanki düşünmüyorum sabır çekiyorum bazen 
(3,861 puan) tarafından
Aynn valla bende hava almaya çıkıp sinir olup geri geldimm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 72 göst.
8 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 2801 (704 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 84 göst.

409,508 soru

12,308,786 cevap

38,639 kullanıcı

Kategoriler