Saf bu kadın dedim hâlâ daha aynı garibim hiç sesi çıkmaz eline vur ekmeğini al misali. Bir keresinde kendi kuzenim kaynanama senin bu gelinin çok serefsizz dedi şakasına . Kaynanamda dedi ki keşke herkes gelinim gibi olsa
Ayyy benimki çok komik ... siz babaannesisiniz galiba dedim annesine ))) çünkü çok yaşlı geldi gözüme...... yok annesiyim dedi haha
Eşim tanıştırıym fln diye çok söylüyordu hep geçiştirdim triplere girdi artık tamam dedim sonunda biz günü geçirdik sonra onu aldık böyle gözleri ışıl ışıldı çok güler yüzlüdür hemen kaynaştık zaten bir baktım tanışmaya geldiler 15 gün sonra söz 5 ay sonra düğün lan dedim noluyo ben anlamadan bi baktım evlenmişim kaynanam gençtir ama ruhu benden genç valla benim içim geçmiş
Üniversite de sevgiliyken eşimle o zaman tanışmıştık. Kaynanam güzel bakımlı türbanlı biri. Muhafazakar bir aileler biraz. Bende etek giymiştim tatlı hanım hanımcık bi kızdım. Baya esprili konuşmıştu. Kaynanamla aram iyi zaten ilk gördüğümde de zor birimi diye düşündüm Allah'tan öyle çıkmadı
MasaAllah canım Rabbim daim etsin 🤲 ama eski postum benim
Sağol canım. Tarihe dikkat etmedim
Eski postmuş ama konu güzel kendi kızı gibi sevecek fitnesiz alttan alttan laf sokucu sinsi yılan olmayan birisi gşbi görmüştüm cok iyiye oynar ama iyi deil bir ben anladım kimse anlamadı 😅
Evet canım eski post 🤭en azından anlamışsın ona göre önem almissindir😄
Keşke hiç görmeseydim😒
Üzüldüm canım umarım Rabbim Hidayet verir🤲
İlk gördüğümde yeni gelin gibi suzulmustu...cok sinir olmuştum..sonra bana eşimin eski sevgilisinin adıyla hitap etmişti..hiç bozuntuya vermedim..yanından ayrilinca eşime anneni uyar bir daha böyle bir şey olursa o kapıya adım atamazsın demiştim..bir daha öyle birşey olmadı😂😂
Seninkide az değilmiş kız bilerek sinir etmiş seni sende iyi cvp vermişsin 😄
Kaynanamı ilk gördüğümde bu kadın hamilemi demiştim çünkü karnı aşırı büyük anormal derecede
😂😂 haha
Baktım aynı yorumu yapmışım hahahjajwjw
Bende baktım bende yine hastami rahatsızlığı mi var acaba yorum yapmışım 😂😂
Rahatsızlığı var tabi ama asıl neden çok doğum yapması 12 sağ 3 4 ölü doğumu var
Benim rahmetlinin babaannem de 15 doğum yapmış 8 i yaşıyor gerisi hep küçük küçük ölmüş böyle yaparsak vücutlarının kendilerini mafetmisler
Kaynanasıni görüp tek heyecanlanan s.lak benim herhalde sjsjsjs ay ben çok heycanlanmistim niye bilmiyorum ama sessiz sakin birine benziyordu hala öyle. Pek işim olmaz kendisiyle çok şükür yılda bir görüyorum:D
İyi canım şükür bunada ama sessiz sakin birşeye karismayan biriyse yakinsaniz gidip gelmek güzeldir kendi adıma söyleyeyim biz yakınız çok iyi oluyor
1,455,499 soru
23,884,126 cevap
321,475 kullanıcı