+1 oy
60 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (213 puan) tarafından
Bebegim 3 aylik oldu asla uyumuyor u Uykusu gelince çıldırıyor sakinleştiremiyorum battaniye ile sallıyoruz öyle Emziriyorum uykuya dalıyor emerken beşiğine koyunca tekrar uyanıyor akşama kadar bu döngü böyle devam ediyor uyumaması sorun değil ağlamasa ama uyumak için de ağlıyor bir çözüm bulamadım ne Yemek yapabiliyorum ne temizlik yapabiliyorum var mı benim gibi olan ne yapsam çözebilirim bu durumu yarım saat bile uyusa benim için mükemmel bir şey olacak 

1 cevap

+1 oy
önce (380 puan) tarafından

Bacım o senin kokunu hissediyor dha güvende orda oluyor boşver kalsın ev işi fln 

Uyusun gogusunde 

Bzde de aynı durum var müzik aç bizimki halay sevdi bütün Mardin düğünlerini izlioz :Dkucagmda sarılarak uyuyo senden güven alıyor yaa 

Sn bde yurtdışında mı yasion aahh ahh bacım yakın olsak yardım ederdim aslında ufak ufak anlmaya baslamsi lazım artık ablalarini
En azından uyanıkken 15 20 dk oyalayabilirler ona da mı hür dio snn kuzu
önce (213 puan) tarafından
Evet ya keske aileme yakin alsaydim
O kadar oyalaniyor canim altini aciyom seviyor yatakta  biraz oyle duruyor
Geri hep kucakta
Uykusu gelincede aglama krizi oluyor
Bzde de acıkınca aynı durum var hemen meme yada mama ağzında olacak olmazsa inat ediyor bir dk içinde ya
Meme veriom almio tmm diom mama yapım evi gör sonra da nasıl hemen vermezsin dye dha çok inada giriyor
Hepsi değişik bebeklerin valla yaa
Dikkat et canim emmeyi birakmasin  mama alan cocuklar birakiyor
Nasilsin canim bebis nasil artik kucakta uyutuyom bende 15 dakika anca uyuyor
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 44 göst.
5 gün önce Aile kategorisinde Aysun 89 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 104 göst.