0 oy
397 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,755 puan) tarafından
Kızlar kaynanam 1 haftadır burda kızına zeytin topluyomus eşim mesaide bugün görümcem eşimi aramış hadi gelin annem burda kızı sevsin diye oda Büşra yi arayin ona sormadan bı şey diyemem demiş . Sonra oda beni aradı gelin diye insan 1 haftadır burda 2 sokak ötede oturuyorum gelip de torununu sevmez mi ? 

Sonra söyledim mi herkes diyor hainlik ediyorsun kaynanana kötü davranıyorsun diyor . Siz olsanız gider misinz gelemem dedim bende görümceme geç gelecek eşim yemek yemedik gelsin sevsin dedim adam gelesiye 9 buçuk oluyor o saatten sonra ayağına götüreyim istiyor 

Siz olsanız gider misinz 

9 Cevaplar

0 oy
önce (123,074 puan) tarafından
bi birak su kaynana gorumce isini adet oldunmu onu de bi hele☺️
önce (2,755 puan) tarafından
No aşko olmadım :(
Kesin naneyi yedim kustum bugün bide
oglan olurda sloganimi yazcam sanada☺️☺️☺️☺️☺️
Ne sloganı :D la dur bakam belkim oluruz:D
pazartesi dogrruuu kan vermeye hacım zaten silik cizgi gormustum☺️
Doktorun da randevu dolu :( kız beyaz koyu kıvamlı yoğun akıntı var Ecrin de böyleydi
ulaaaa☺️☺️☺️☺️
Sevdaaa :'( ağlamak istiyorum
önce (318 puan) tarafından
Slogan değil kamu spotu
-Reklam-
0 oy
önce (2,623 puan) tarafından
Bence gitseydin yaa bişey olmazdi canısı 
Belki korkuyor olabilir yada çekiniyor da olabilir bilemem siz daha iyi bilirsiniz tabi
Bacım valla işini oldu mu hic korkmuyor. Gitmicem gelsin görsün
Siz daha iyi bilirsiniz ben sadece firkimi söyledim
Teşekkür ederim canım
Rica ederim canısı
0 oy
önce (13,458 puan) tarafından
Peki sen k.validen gelince hosgeldine gittin mi? Önce başka yerden gelenin yanına gidilir sonra yanına gelmesi beklenir.
Hacı dan gelmedi canım :) haberim bile yoktu görümcem dedi  1 haftadır burda çocuğu görmek istiyor diye. Ayrıca uzaktan da gelmedi haftada 3 gün kızında
Ben bi an memleketinden ziyarete geldi diye düşündüm canım öyleyse tepki göstermekte haklısın ben olsam bende gitmem
Yok kız öyle olsa nolursa olsun giderim ama yarım saatlik köyden geliyor düşün 1 haftadır burdayms geçen akşam gezmeye gitmiş duydum birinden ses etmedim insan der gelinin kulağına gider bı akşam gidelim çayını içim yok ayağına çağırıyor utanmadan çocuğu pazartesi kontrole götürdüm aramadi bile noldu ne dedi doktor diye
Geçmiş olsun canım. El kızı olduğumuzu bu kadar belli etmeseler keşke dimi o zaman hak ediyor kesinlikle
Ediyor işte sonra laf dedim mi kocama sikayet ediyor
0 oy
Kızlar nerdesiniz 
0 oy
önce (2,296 puan) tarafından
Ben mi yanlis dusunuyorum, büyüğün yanina gidilir. Yani senin gelmeni beklemesi normal bence.
Bilmiyorum belki benimki de yanlıştır ama eşimin kaçta geldiğini biliyor o saatten sonra ayağına beklemesi saçma ayrıca burdaymis gezmeye gitmiş millete bana gelmeye mi erinmis
önce (2,296 puan) tarafından
Yani sen bir anne olsan, cocuklarinin sana hosgeldine gelmesini istemez misin? Bilmiyorum bence onyargili yaklasiyorsun duruma. Annen çağırsa sorun olur muydu yine? Buyuklerin beklemesi normal bence ama arabizda ki iliskiden dolayi snaki boyle dusunuyorsun
Niye hosgeldine gideyim uzak bir memleketten gelmiyor ki yarım saatlik köyden geliyor? Haftanın 3 günü kızına geliyor zaten Ayrıca 1 haftadır burdaymis akrabasına gezmeye gitmiş duydum ses etmedim insan der bugün de geline gideyim pek ala bana da gelebilir.
0 oy
önce (2,670 puan) tarafından
Tabiki gitmem özleyen gelir arar
Gelmedi eşim gelesiye 10 oluyor o saatten sonra gideyim istedi
önce (2,670 puan) tarafından
Geldiği zaman arasaydı kızım ben geldim sende gel torunumu özledim dese anlarım kaç gün olmuş geleli gider ayak çağırıyor haklısın bence eşinde böyle düşünmüş ki sana sordurmuş
Evet gezmeye gitmiş geçen akşam akrabasına demek ki gezcek kadar yorulmuyor
0 oy
önce (1,423 puan) tarafından
Yani 1 haftadır orda ama senin cagirman lazım ya kahvaltıya ya yemeğe yakışanı o sonra gidip gitmemek sana kalmis biraz yapıcı olun yıkıcı olmayın kızının yaninda rahat ediyor diye oraya gitmiştir eşin olsun veya olmasın sizin cagirmaniz gerekir 
Benim daha akşam haberim oldu hanımefendi tenezzül edip de haber vermedi . Torunu özlemiş gelsin görsün ayağına beklemesin eşim 9 buçuk 10da evde oluyor o saatten sonra goturemem daha Perşembe akşamı gezmeye gitmiş işine gelene gidiyor bana gelmiyorsa kalkıp da ayağına gitmem işine gelene gidiyor
0 oy
önce (1,026 puan) tarafından
Ay hayatta gitmem hem görümceye gidecek hem evler yakın gelip sevmeyecek bir de babasının uşağı var gel de sevelim diyecek başka kapıya anam burası kapalı ki sen o kadar zor durumdan geçtin yapmadığı hasetlik kalmadı şimdi mi aklına gelmiş torunu
0 oy
önce (438 puan) tarafından
Kayınvaliden nerede oturuyor ki canim eğer misafir olarak gelmişse senin gitmen lazim tabiki misafir olmasa da öncelik senin gitmendi 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 273 göst.
15 Aralık 2021 Aile kategorisinde Melek34melek (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 200 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Eda nur (1,470 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 421 göst.
9 Haziran 2023 Aile kategorisinde Selenyalcin (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 127 göst.