0 oy
508 göst.
Diğer kategorisinde (3,329 puan) tarafından
Benimkisi eskiden ay çok zayıfsın yemek mi yemiyorsun lafıydi... Sonra maşallahim var aldıkça aldım tabii lise 4 e kadar leylek derlerdi hahaha.

Şimdi ise bazen denk geliyorum kadınların eşini, işini veya evladını eleştiriyorlar SİZE NE kimin b*kundan diye kizasim geliyor. Sizlerin var mı böyle gıcık olduğunuz şeyler ❤️

25 Cevaplar

0 oy
(4,380 puan) tarafından
Birine dert anlattiginda dert yaristirmasi **** olduğum şeylerden. Bir de memnuniyetsiz tayfa. Hiç birşeyden memnun olmazlar. Sürekli mutsuz enerji sömürürler ☺️
(3,329 puan) tarafından
Ay birde o da bir şey mi lafıyla cümleye giriş yaparlar
-Reklam-
0 oy
(336 puan) tarafından
Evdesinki ne iş yapıyorsun sanki mesela birseyi yapamadığım zaman aksama kadar evdesin ne yapıyorsun ki yoruluyorsun 
(3,329 puan) tarafından
Çoğu kadın bundan muzdarip canım benim maalesef
0 oy
(12 puan) tarafından

Benim imtihanim çocuk sahibi olmakla olamamakla oldu rabbimden geldi bnm isyanım yok asil isyanım bunu sürekli çevrenin dile getirmesi şimdi hiç kimseyle muhattap değilim görsem hepsini ezip gecesim var :))))))))))))

(3,329 puan) tarafından
Ay tövbe haşa Allah in kararını sorgular oldular. Senelerce bu durumu yaşayan akrabalarım var aslaaa konuyu açmam ama bir bakarım yanımda ki pat diye sorar ben bile üzülürüm neden simdi kızın kalbini kırdı bu ma.l diye
0 oy
(3,123 puan) tarafından
Yaptığım işe gereksiz yere laf atana sinir oluyorum çocuklarımı büyütürken müdahale edenlere çok sinir oluyorum bide bana yada başka bir bayana kilo su hakkında yorum yapana sinir oluyorum cevap hazırdır bende anında bozarım 
(3,329 puan) tarafından
En iyisini yapıyorsun canım benim kime ne
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Bir eltim var sürekli diyor kilo versen iyi olucak dedim ben böyle mutluyum 
(3,329 puan) tarafından
Kıskanmış seni sanki ona ne

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 301 göst.
7 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Mormenekse (1,402 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 408 göst.
13 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Bayan efsun (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 655 göst.
18 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 898 göst.
18 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,613 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...