0 oy
509 göst.
Diğer kategorisinde (3,334 puan) tarafından
Benimkisi eskiden ay çok zayıfsın yemek mi yemiyorsun lafıydi... Sonra maşallahim var aldıkça aldım tabii lise 4 e kadar leylek derlerdi hahaha.

Şimdi ise bazen denk geliyorum kadınların eşini, işini veya evladını eleştiriyorlar SİZE NE kimin b*kundan diye kizasim geliyor. Sizlerin var mı böyle gıcık olduğunuz şeyler ❤️

25 Cevaplar

+2 oy
(120 puan) tarafından
Oğlum var erkek olduğu için yapılan saçma sapan yorumlar yok vok yaramaz olur evde beslenmez gibi şeyler duyunca sinir oluyorum 
(3,334 puan) tarafından
Aynen öyle. Sanki onlar bakıp büyütecek
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Yaptığım halde utanmadan gene söyleyenlerden nefret ediyorum
(3,334 puan) tarafından
Dimi sanki bizim aklımız yok bilmiyoruz bir şey hep onlar biliyor
tarafından
Evet gerçekten çok bilmişler diyelim onlara
+1 oy
(141 puan) tarafından
Bir bilgi verirken anında "Bunun kanıtı ne?" diyorlar ya... Şakasız o an tüm hevesim kaçıyor.
(562 puan) tarafından
Aaa bizim alaska mısın sen kız hoşgeldin
(141 puan) tarafından
Hoşbuldum güzelim evet oyum :D Yalnız dikkatimden kaçmadı heee "Bizim" kalp kalp kalp
(3,334 puan) tarafından
Aynen öyle. Ya da açıklama olunca ne alaka olur kanıta da inanmıyorlar kız bazen
(562 puan) tarafından
Sitenin senin gibi birine ihtiyacı var iyiki geldin canım
(3,073 puan) tarafından
Hoşgeldin canım 5 yıldan fazla burdayım ilk defa birine bu kadar sevndm :)
+1 oy
(15,634 puan) tarafından
Bu çocuk niye hiç kilo almıyor, hasta mı lafına 2 senedir sinir oluyorum. 
(3,334 puan) tarafından
Her zayıf cocuk onlara göre hasta veya bakılmıyor
+1 oy
(3,191 puan) tarafından

Niye hep evdesin niye gelmiyorsun depresyonda mısın bunalıma girmişsin gibi hissediyorum vs vs

En çokta ‘eskiden böyle değildin’ 

Tecrübelerimle benliğimi bulmuşum mutluyum huzurluyum elhamdülillah diye kapıya pankart asıcam. :D

(2,257 puan) tarafından
Bunlar kesin kaynanaya kayınpedere itafen. :D
(3,334 puan) tarafından
Ay ben ev kusuyum keşke kimse dokunmasa hep evde kalsam bana da diyorlar ama psikolojin bozulur yok cocuk çıkmak ister vs ya ben böyle mutluyum
(3,191 puan) tarafından
Ben de seviyorum bu hafta içi markete bile çıkmamıştım :D
Yok kız @bastet genelde komşularım böyle  :D
0 oy
(4,689 puan) tarafından

Hamile misin, ikinci çocuk ne zaman :woot:

(3,334 puan) tarafından
Yatak odasına da burunlarını sokarlar bacım
(793 puan) tarafından
E hamileymişsin :D
(867 puan) tarafından
İkincisen sonra da başka çocuk düşünüyomusunuzcular var asla bitmeyen. Birde planlı gebelik mi diye soruyolar ağzına kürekle vurasım geliyor. Sanane benim yatak odamdan
(3,334 puan) tarafından
Şey var birde ee büyüttün artık 3 u de yap sen :D
(867 puan) tarafından
Bunlar asla bitmiyor bitmez bacılar o yüzden he deyin geçin :)
0 oy
(191 puan) tarafından

İnsanların evindeki huzura haset edenlerden nefret ediyorum tamam belki eşyaya ne bilim giysiye ozenirsin ama huzura göz dikmek nedir arkadaş öyle :P

(3,334 puan) tarafından
Karaktersiz insan çok. Vallahi bazen eşime diyorum aramiz kötü olsa sevinecek insan çok diye ne acı
(191 puan) tarafından
Vallahi aynen öyle iyi gün dostu çok kötü gün firarda
0 oy
(129,596 puan) tarafından
turkiyeye ne zaman gidiceksin ananin **** zamani ulan neyse☺️
(2,741 puan) tarafından
Sjsjsjxjxj
(3,334 puan) tarafından
Biraz sinirli galiba jrjsjsjs ee şimdi oğlun vatandaş mi oldu ee siz nolcaniz peki.. elinin körü
0 oy
(3,932 puan) tarafından

Çok zayifsin biraz kilo al, bu kilo ile hamile kalamazsin kalsan bile çirkin durur, sende zayifsin kesin bebeğinde cılız bişey olacak vs vs vs ama elhamdülillah hepsini çürüttük ama doğumdan sonra eski kiloma geri döndüm görenlerin zoruna çok gidiyor sjsjsjsj kendileri doğurduktan sonra veremedi bu sefer bana yüzüne olgunluk gelmiş gören anne olduğunu anlar Allah Allah  dedim o sırada kız kardeşim valla alakası yok ben hala inanamıyorum anne olduğuna kız eski Yasemin değişen bişey yok o sırada o malum kişi ne diyeceğini bilemedi sjsjsjsk insanların çoğu boş konuşur takmıycan bacım :D

(5,040 puan) tarafından
Yorumları okuyordum da senınkiler baya hakaret edıyormus yalnız :D
(3,334 puan) tarafından
Ay ne fesatlar kız. Bende hemen verdim ama zaten az almıştım
0 oy
(657 puan) tarafından
Bir tane de oğlun olsun.... 

Cinnet geliyor su lafı duyunca. 2 kızım var rabbim güzel omurler versin. Ben erkek çocuk zaten hiç istememiştim. Rabbim gönlüme göre verdi. Erkek çocuk da doğurunca ne oluyor anlamıyorum. Kız çocuk evlat değil mi. 
(1,276 puan) tarafından
Emın ol onu oğlun olunca da söylüyorlar bu sefer de bı tane daha doğur kız olsun kız evın bereketıdır sana kol kanat olur erkek sımarık diyorlar ulan kız bereket tamam erkek nıye şımarık hayırsız oluyor evlat evlattır kızı erkegı olmaz
(3,334 puan) tarafından
Valla erkekte gidiyor kizda bu zamanda o eskidendi erkek anaya babaya bakar vs. Al eşim çok iyi ailesine ama biz yurt dışına taşındık yani
(657 puan) tarafından
Mümkünse evlatlarım bana bakmasın zaten. Rabbim öyle ele dusurmesin. Çocuklarım hayatlarını anne de olsa birilerine bakarak baglamasin
(3,334 puan) tarafından
Amin amin inşallah bacım
0 oy
(7,949 puan) tarafından
Aynısını yaşadım hatta 4 senelik bi ilişkim bu yüzden bitti.

Zayıf olduğum için annesi istememiş.

Şimdi de iki çocuklu manken gibi gacıyım çatlasınlar.
(3,334 puan) tarafından
Maşallah bacıma be bulsunlar kilolu bir kız şaka gibi
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Eee... Eskiden neydi ? Şimdi çocuk bakmakda ne var biz bez bulamazdik bez ? Napayım kardeşim  ben mi bez olayım zor isde bebek bakımı çenesini dagitasim geliyor öyle gözüm dönüyor 
(3,334 puan) tarafından
Valla ya bebeğim ellerinde olsa 10 dakika bakamqzlqr öyle aglak öyle mizmiz ve uyumuyor. Eskiden eskiydi geçti
0 oy
(419 puan) tarafından
Eve gelip biberonu görenler ayy senin sütun mu yokk doymuyor mu 

Keyfinden mama veriom para bnm.dgl mı diom en net cvp

Birde ayy kardeşini kıskanır smdi bu sakın yalnız bırakma hee boğar çocuğu 

Olmayan şeyi neden soyluosnuz diom 

Olunca rahat mı ediceksiniz yani bak yne sinir oldum
(3,334 puan) tarafından
Sinirlenme bacım boş insan çok afiyet bal olsun kuzulara
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Çocuk yokken neden çocuk olmuir bı doktora görün çocuk oluyor ikincisini yap birlikte büyürler onuda yapıyorsun peş peşe getir 3 olsun  hadi ucude yapiyirsun 

Bu ne ne doguruyorsun yeter bak ne hale girdin doğurma bu devirde 3 çocuk 

Bu baya uzumda ben kısa keseyim bariiii
(3,334 puan) tarafından
Bana da sormuşlardı doktora gittin mi diye daha biz cocuk düşünmezken kız ne fenalar maksat laf almak işte
0 oy
(1,291 puan) tarafından
Bebeğimi elestirmeler ve annemin hastalığını hiçe sayıp insanların hala laf sokmaları. Birde babamı maddi manevi kullanmaları. Kısacası aileme söylenen herşeye sinir oluyorum, nefret ediyorum.
(3,334 puan) tarafından
Keşke ailemiz gibi olsalar öpüp başımıza koyarız
0 oy
(6,664 puan) tarafından
Eşimi eleştirmeleri aşırı sinir ediyor beni. Bugün yaşadım çok sinirlendim 

Yapanın da kıskançlıktan yaptığına yemin edebilirim
(3,334 puan) tarafından
Zaten kıskançlık ve kimin haddine yani
0 oy
(567 puan) tarafından
Olmaz olurmu,....

Evlenmezsin evde mi kaldın evlenirsin çocuk ne zaman. Doğurursun kardeş lazım, daha diş çıkarınca gör vs.... 

Kilo almazsın dal gibisin ay inceciksin ye biraz, kilo alırsın az zayıfla ekmeği çok yiyon :D 

Doğurursun ay zayıf bu çocuk, doymuyor bu çocuk... 

.... Bir sürü bir sürü..... 

Aman insanlar hep bişey diyor. Kulağını kapayabiliyorsan senden mutlusu yok... Kapatamıyorsan akşam tarlası yanmış köylü gibi bakarsın tavana, keşke şöyle deseydim keşke şöyle davransaydım diye diye.... 
(3,334 puan) tarafından
Hak ediyorlar bacım sonra dediğin gibi üzüldüğümüzle kalıyoruz vallahi
(567 puan) tarafından
Aynen öyle. Sussak bi türlü, konuşsak bi türlü.... Hele bide o üzülmesin bu üzülmesin diye yaptığımız vidan muhasebemiz yüzünden çektiklerimiz var.
0 oy
(2,323 puan) tarafından
Hangi birini sayayım kız 
(3,334 puan) tarafından
Çok var ya
0 oy
(361 puan) tarafından
Bebeğimin bakımı hakkında bana şunu yap bunu yap demelerinden ve kendi büyüttükleri ve o zamanları kıyaslamalarından nefret ediyorum her kafadan bir ses çıkıyor bebeğime kıyamıyorum yoksa al sen bek diyip bırakıp çıkasım geliyor
(3,334 puan) tarafından
Valla insan fikir de sormuyor yani, size ne kime ne. Delirtirler insanı
0 oy
tarafından

Aç bu çocuk aç :getlost:

(3,334 puan) tarafından
He he vermiyoruz yemek

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 301 göst.
7 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Mormenekse (1,402 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 408 göst.
13 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Bayan efsun (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 655 göst.
18 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 898 göst.
18 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,402 soru

12,270,197 cevap

37,573 kullanıcı

Kategoriler

...