0 oy
82 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1 puan) tarafından
Kayıt yaptırmadan olmak istiyorum ve sonrasında hamile kalmakta güçlük çeker miyim bana zarar veriri mi sonrasinda periyodum ne zaman düzene girer

5 Cevaplar

0 oy
(857 puan) tarafından
Kayıt yaptırmadan olmaz. Merdiven altı yaptıracaksin sanırım. Sakın öyle bir hata yapma olan rahminden de olursun. Eğer evlilik dışı ise bir şekilde ikna et herkesi tatlı dille dünyaya getir çocuğunu.
(857 puan) tarafından
Yaşın kaç senin? Bana özelden yaz istersen
-Reklam-
0 oy
(967 puan) tarafından
Normal doktorda bile yaparken kötü sonuçlar olabilirken, merdivenaltı yerlerde asla yaptırmayın. Kısa bir işlem bile olsa sonuçta bir ameliyat. 
0 oy
(60 puan) tarafından
madem sonradan hamile kalmaya niyetin var niye aldırıyosun günah değilmi
0 oy
(1,617 puan) tarafından
Kürtaj zor ve tehlikeli bir işlem aslında rahmini kazıyarak bebegi temizliyorlar bu yüzden yapan kişinin rahmine zarar vermeyeceginden emin olmak çok önemli profesyonel olmalı. Eğer profesyonel biri yaparsa daha sonrasında hamile kalmanda bir sakınca olmaz. Periyodda kişiden kişiye değişir benim periyodun hiç sekmedi kürtajı regl saydım normal dongumde tekrar regl oldum. 

Bunların tamamının dışında psikolojisi daha yorucu kalbi atmayan  bebeğimi kürtajla almalarına rağmen üstünden de 2 yıl geçmesine rağmen hatta şu an kucağımda 6 aylık bebegim olmasına rağmen unutamadığım bir durum. 
0 oy
tarafından
Gelde zorbalama...

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 176 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,775 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 182 göst.
0 oy
3 cevap 79 göst.
27 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eceinn (122 puan) tarafından soruldu