0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (367 puan) tarafından
Ehliyete yazıldım sınavları nasıl geçtiniz neler soruldu neler yaptınız eğitimlere başlamadım henüz  beni bilgilendirir misiniz?

5 Cevaplar

+1 oy
(131,867 puan) tarafından

kursa yazildim yaziliya girdim direksiyon dersi alip sinava girdim ilkde aldim geldim:woot:

(367 puan) tarafından
Şuan yeni yıl zammi uygulandı ama şuan için yazılanlar benim yazildigim kurs ücreti 22 bin olmuş ocak tarifesi ben aralığa yetiştim
vaay anasini zamaninda almak istemiyodum zorla gittiydimde iyiki almisim direksiyonda kalsan falan 25 bini bulur cok pahali
abooo o zaman 30 40 arasi tutar vaay bee
(367 puan) tarafından
Aynen öyle inşallah tek seferde geçerim
(29 puan) tarafından
Şuan 14 binmi baya fazla zam gelmiş 7 yazılmıştim 3 ay önce dosya yaktıktan sonra banada 30 mal oldu şimdi girsem en az 60 anca alirmisim
-Reklam-
0 oy
(1,878 puan) tarafından
Ben 3 arakıkta girdim. Çok şükür 90 ile geçtim. Cıkmış sorulara calıştım hep calıştıgım yerden çıktı. Ezber yapma mantık anlamaya calış. Şimdi direksiyon dersi için gün bekliyorum. 
(29 puan) tarafından
Direksiyon dersi için full kural değişikliği yapılacak bu ay büyük ihtimmalle onu bekliyorlar iki ayrı güzergah u dönüşü süre uzatımı falan
(1,878 puan) tarafından
Böyle şeylerde hep bize denk gelir :/ umarım biran önce girerim
(367 puan) tarafından
Yaa işimizi gün geçtikçe zorlastiriyorlar
(1,878 puan) tarafından
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
0 oy
(9,704 puan) tarafından
2019 da yazıldım mart ayında pandemi dönemiydi temmuzda sınav acıldı sınava girdim bilgisayardan agustosta sanırım basladım sürmeye arabayı sonra ekim sonuna dogru sınava girdim ilk girmemde de aldım şükür o zamandan beri aktif sürücüyüm. Kıtapcıga calıs cıkan eskı sorulara bak yeterli. Zaten direksiyon dersi yetenegın varsa zevkli geçiyor
(367 puan) tarafından
Darısı basima inşallah kitapçık vermediler canım link atacaklar derslerin başlamasını bekliyoruz
0 oy
(7,773 puan) tarafından
Sadece kursa gittim orada temel bilgileri öğrettiyirlar zaten onun haricinde çıkmış sorulardan test çözdüm internette var. 85 ile geçtim. Hiç araba kullanmayı bilmiyordum kursta öğrendiğimle tek seferde direksiyondan geçtim. 3 yıl önce 3 bine yakın para ödedim. Kardeşimin çalıştığı kurstu ücret konusunda yardımcı oldular sağ olsunlar. Bende yapamam diyordum kendime güvenim yoktu ama şimdi araba kullanıyorum haftada 3-3 gün bende. Pratik yapa yapa hallettim. 
(367 puan) tarafından
Daha önce eşim öğretmeye çalıştı düz gidebiliyorum ama başka şeyler öğrenemedim eşinin işi vardiyalı o yüzden en iyi kurs diye düşündük
(7,773 puan) tarafından
Tabi kurs ve instagram da direksiyon hocaları var bir sürü onların videolarini izle baya şey öğreniyorsun.
(367 puan) tarafından
Cenk hoca var baya güzel anlatiyo ve geyik çıkmış sorular uygulaması indirdim baya faydası olur
0 oy
(29 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ben Nisan ayında yazildim yazılıydı tekte 92 le geçtim direksiyonu dosya yakarak aldım pisikolojim bozuldu rüyalarimda hep sınava görüyordum neyse az ettim dosya yaktım  tekrar yazıldım başka bir güzergahta ilaç kullandım ve çok şükür aldım 5 hakkımda aldım geçen ay tam zamanında almışım yeni kurallar gelmeden  yazılı için temizlik yemek yaparken yutup kanalinda bir kadın ders anlatıyordu ordan çalıştım ve tik tokta bir adam hep canlı açıyordu halada açıyor onun çok faydası oldu goglede çıkmış sorular var oda baya faydalı hep ordan çıktı 
(367 puan) tarafından
Youtubeda bi hoca var çıkmış soruları denemeleri falan var şuan için 70in altına düşmedim daha kursumuz başlamadı biseyler öğrenmeye çalışıyorum videolardan deneme sınavlarından

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 231 göst.
0 oy
12 cevap 198 göst.
0 oy
1 cevap 82 göst.

409,029 soru

12,293,956 cevap

38,282 kullanıcı

Kategoriler

...