0 oy
303 göst.
Diğer kategorisinde (2,560 puan) tarafından
Kayınpederim eşimi aramış, amcangil gelecek yemek yaptıracam sizde gelin öğlen sonu diye. Eşimde bana söyledi aradı falan şeklinde. Bende hayatta gitmem, 1 haftadır annen kardeşin eltim her yere gittiler de bir kere annen beni aramadı sende gel Nur diye dedim. Eşimde gitmeyecez merak etme dedi. Amcasına aramızda sorun yok şovu yapacaklar kendilerince. Eşime dedim istersen sen git ama ben artık asla gitmem diye. Sonra gelinler kötü, ama cidden bu kaynanaların hepsini toplayıp yakmalı

7 Cevaplar

+2 oy
(2,481 puan) tarafından
Bana deselerki 1 gun boyunca butun suclar cezasz kalcak hersey serbest diye.ilk kocamin tarafini öldururdm.hemde aci cektire cektire.
(2,560 puan) tarafından
+1 yaz beni de o listeye
(291 puan) tarafından
Aha bu benim benide o listeye ekliyiver  bacim
(2,481 puan) tarafından
Ilk benm koca tarafndan baslicaksak okey :D
(291 puan) tarafından
İlk önce ordan baslayak hemb bende sana yardım ederim bagirsalar susun Leenn derim .hak ettiniz öyle kolay olmayacak ama ilk defa zaman gecmesin dediğim saat olur valahi bir dk bile geçmesin ki öldür beni diye zirlasinlar köpekler ya sonra benm gorumcelrden basliyak;))
(3,452 puan) tarafından
Yok be bacım o kadar değil
-Reklam-
0 oy
(3,222 puan) tarafından
İslerine nasil gelirse oyle gitmeyin tepkinizi koyun bencede
(2,560 puan) tarafından
Valla öyle, ben eşimi yalvarak götürdüm sonra görümcem demediğini bırakmadı. Eve geldik onlar yüzünden eşimle kavga ettim. Kaç gündür yemeklere gittiler, misafirler geldi, misafire gittiler 1 kere aramadılar. Bugün arıyorlar gelin, oldu
0 oy
(291 puan) tarafından
Birincisi sizi niye aramdilar çocuklu olan sizsiniz hazırlanma vs işlerinizi ona göre ayarlayan sizsisnz bana da böyle yapıyorlardı benm eşimde feci şekilde anneciydi yok diyemiyordum artık açtım ağzımı anasınida kabul etmiyorum cagirsalarda beni ararsalar giderim ve duruma göre bakarım eski beni çok araralar
(2,560 puan) tarafından
Kaynanamın zaten en büyük sorunu asla beni aramaz. Bu yüzden bir kere kavga ettik ama yok anlamıyor
(291 puan) tarafından
Açtım ağzımı baktm anlamıyor gitmeyerek iyi bir ders verdim her seferdinde  evde birşey eksik olsn yâda almam gerekiyor ya hemn kaynanam oğlum alım soyle böyle ona söylüyor aldım evine yoladim kabul etmedim bir daha yolladı gitim kendim birktm bu evin kadını benm ben ne dersem o olur bana sormadan bir daha kafana göre alma yoksa böyle ya ziyan olur yada çöpü boylar yâda böyle rezil ederim seni çıt yok daha ota boka beni arar
0 oy
(17,736 puan) tarafından
Görümce Elti kaynana üçlüsü her zamanki bir gelini dışlarlar bu hep boyledir
(2,560 puan) tarafından
O zaman bende oğullarını onlara düşman ederim
0 oy
(1,333 puan) tarafından
En doğru tepkiyi vermişsin arada sorun yok imajı vermek istiyorlar kendilerince milletin ağızına laf olmasın diye ama bırakın olsun burda sizlik bişey yok iyi insanlar olsalardı iyi gelinler olurduk 
(1,333 puan) tarafından
Aynen zaten biz gelinler dünyaya kötü olmak için doğmuşuz ama onlar kanatsız melek
(2,560 puan) tarafından
Öyle, şimdi kaynanama sorsan eşin izin vermez diye çağırmadık diyecek. Kaç gündür böyle kendimi değersiz hissediyorum bunlar yüzünden
(1,333 puan) tarafından
Annem hep şey derdi biri seni bir yere götürmek istemiyorsa yada seninle arkadaşlık kurmak istemiyorsa onda olmayan ama sende olan çok güzel şeyler vardır o yüzden kendini asla değersiz hissetme belki de sen o kadar değerlisindir ki onlar senin yanında sönük kaldıkları için çağırmıyordur ayrıca bence boşver kaynana değil mi her türlü kötüler bunlar
(2,560 puan) tarafından
Kız insan elinde olmadan üzülüyor. Ama bundan sonra asla o eski Nur olmaz hayatlarında. Elleriyle öldürdüler
(1,333 puan) tarafından
Valla ne yalan söyleyeyim ben asla böyle şeylere üzülmüyorum çünkü ben zaten sevmiyorum yani öyle cümbür cemaat gezmeyi hele elti görümce hiç çekemem kaynanayı da çekemem haber verip çağırsalar elli tane bahane uydurur gitmem hamileyken bile kaynanama gitmemek için sancı girdi numarası yapıyordum başım döndü tansiyonum düştü falan şimdi kızım üşür hava soğuk hastalık var o var bu var ben mesafeyi seviyorum ne zaman eşim şu gün gelmeyi düşünüyorlar dese inadıma o güne büyük temizlik ayarlıyorum sevmiyorum öyle içli dışlıyı asla
0 oy
(684 puan) tarafından
Haklısın gitme aynı muameleyi bende gördüm otel niyetine kullanildim resmen
(2,560 puan) tarafından
Eşimle de az önce konuşunca sen çok haklısın o yüzden sakın kendini suçlama dedi. Kendi oğullarının gözünde küçük duruma düşüyorlar
0 oy
(3,245 puan) tarafından
Valla bizimkilerde ayni başta öldüler ettiler şimdi işlerine gelmiyorum 

Aramazlar hal hatir sormazlar geçmiş olsun hayırlı olsun demezler 

Beraber bisey yapsınlar cagirmazlar 

Bazen eşimi arayıp derler canım isterse giderim istemezse gitmem 

Gittigimde de lafların altinda kalmam çünkü oturdukları yerde laf sokarlar 
(2,560 puan) tarafından
Bundan sonra bende  hiç iyi niyet beklemesinler zaten

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 581 göst.
12 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asilomm (722 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 416 göst.
27 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Poine (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 344 göst.
18 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Anne-bebek (790 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 345 göst.

408,338 soru

12,267,593 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...