+2 oy
310 göst.
önce Diğer kategorisinde (6,992 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Dişim felaket ağrıyor var mı bir tavsiyeniz yaa yarın yollar açıldığı gibi ilk işim hastaneye gidecem inşallah 

Zeytin koydum üstüne yok ağrı kesici içtim yok tuzlu gargara ve elma sirkesi ile gargara yaptım yine bana mısın demedi :'(

Siz neler yapıyorsunuz bakalım canim da çok sıkılıyor dedim bir anlık alayım bari ☺❤

25 Cevaplar

+1 oy
önce (1,776 puan) tarafından
Kafanı duvardan duvara vurucan başka çaresi yok en nefret ettiğim ağrıdır kendisi çok çektim:( geçmiş olsun 
önce (6,992 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım zaten az kaldı en son onu yapacam artık Allahim doğum yaptım o bile bu ağrı gibi değildi yaa
Doğum yanında tirt gelir ben 10 kez dogum anıma dönerim diş ağrısına dönemem birde kulak ağrısı var
Offff offf sorma yaa dua ett de yarın şu yol açılsın gerçeği gitsem de antibiyotik verirler kesin çekmezler de bu halde
Sistiyse iltihap varsa cekmezler Allah yardımcın olshn
Çok teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
önce (4,138 puan) tarafından
Sarımsak koymak iyi geliyordu sanki ablam geçen denedi anında kesti ağrıyı dedi ama emin olup tekrar yazayım 
Ayyy onu da pek sevmem ama deniyecem muhakkak çok teşekkür ederim canım
önce (4,138 puan) tarafından
Rica ederim şifa olsun inşallah
0 oy
önce (4,396 puan) tarafından
5 dakka önce uyuyan kizim uyandi sjsj 

Ona bakıp allahim neydi günahım okuyorum 

Hulya ablam belki bilirsin .saglam haviç neden garip kokar 
Teşekkürler canim ☺️
Havuç evet . Feyzacımbuzdolabi kokusuna da benzemiyor . Sanki bozuk havuç kokusuna benziyo . Ama sapasağlam
Havuç bozuluyor mu kiz valla hiç başıma gelmedi o yüzden bilmiyorum geçen havucum vardı artık soğuk vura vura küçücük buzuşmustu kokuda yoktu genelde ben8m dolapta 2 gün birsey durmaz direk çürür ama havuç sağlamdı kokuyorsa at gitsin olmadı eşine ver:D
Bence sana kokuyordur şekerim ☺ ben 1 ay dolapta durdurduğum oluyor fazladan alıyorum hep dolaba atarım yani 1 ay bile.duruyor ve hiç kokmuyor
Ola bilir ya dün ki testim de negatif cikmisti niye boyle oldu şimdi sjsjs ahahahah
Feyzacim garibim eşim hep evde bozulacak seyleri o yer ..bu herkeste böyle galiba sjsj
Bizdede öyle baci mideleri taş sjsjjs
0 oy
önce (1,767 puan) tarafından
Sarımsak ağrıyı hafifletiyor canm boşluk varsa biraz arasına sıkıştır yoksa üstüne bastır kalsın öyle bende süt iciyorum kaynanam köyden getirmiş beş kilo yoğurt yapicam midem de yanıyor sıcak sıcak içeyim kesilir inşallah 
Çok teşekkür ederim canım boşluk yok üstüne koyarım basarim artık her ne kadar sevmesem de mecbur
Sana da afiyet şifa olsun canım
0 oy
önce (3,086 puan) tarafından
Diş ağrısı çok zor geçmiş olsun ♥️
Çok teşekkür ederim canım benim ❤
0 oy
önce (391 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım öncelikle eczanede uyuşturucu sprey var 100/100 işe yarıyor ama 5 dk birde rakı anında kesiyor yakıyor ama kesiyor ağrıyı simdi nerden bulacam dersen illaki icen vardır etrafta çok az iste inşallah bulursun:)) denendi çünkü birde bu gargara marketlerde var rahatlatıyor biraz
Etrafta kimse de yok anam nerden bulacam bacım dağın başında ☺ çok teşekkür ederim canım benim kardan dolayı yollar kapalı açılsın yarın ilk işim gidecem ama cekmezler de bu halde çünkü şiş alttan belli oyy oyy
0 oy
önce (385 puan) tarafından

Karanfil çiğnesen canım evde varsa belki iyi gelir bi tık uyuşturuyo. Manzara da çok güzel her zamanki gibi. Kızım uyudu valla yattım yanına güya uyıym bende ama burdayım işte :wassat:

Ayyy Allah razı olsun canım var var olmaz mi ama çiğnemeyi nasıl yapacam bastirinda fazla ağrı  oluyor öylece üstünde bekletsem nasıl olur
Çok teşekkür ederim canım ahhh uyu azcık kestir iyi gelir ☺
Sağlam tarafla çiğne canım parçalanınca ağrıyan yere geçir beklet öyle inşallah işe yarar
Çok teşekkür ederim canım hemen deniyorum
Rica ederim inşallah iyi gelir
0 oy
önce (1,493 puan) tarafından

Hülya canım çok geçmiş olsun bunları denedin mi bak atıyom

image

image

Ayyy abla çok teşekkür ederim dur yapmadiklarima bakacam deniyecem yarına kadar idare edebilsem
önce (1,493 puan) tarafından
İnşallah fayda eder canım
0 oy
önce (390 puan) tarafından
Enfeksiyon vardır ondan ona yapacak birşey olmuyor malesef 
Deme yaa ilk defa başıma geliyor Allahim nasil bir ağrı bu
0 oy
önce (2,471 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım karanfili de o dişinle çiğneyip biraz bekletebilirsin. Çiğneyemem dersen zeytinyağıyla ezip koy tomurcuğundaki taneleri. 

Bahçede oturduk biraz ev topladım falan kütük vernikliycem sehpa olacakk☺️
Çok teşekkür ederim canım benim çiğneme.zor olur çünkü bastırınca daha çok kötü oluyor senin söylediğini deniyecem bakalım
Oyyy hamarat hatun yaa doğal miss gibi olacak eminim eline emeğine sağlık ☺
Rica ederim canım canım inşallah iyi gelir ❤️
Teşekkür ederim yaa çok seviyorum fotilerim bir iki güne kahve köşem olur :D
Süper olur yaa buraya da at merak ederim bak☺❤ çok teşekkür ederim canım
Atarım kız zaten başka yerim yok :D
0 oy
önce (12,255 puan) tarafından

image

Ayy geçmiş olsun kız benimde dişim kırım ağrıyacak diye ödüm kopuyo ısrarlara gitmiyorum. Neyi bekliyosam. 

image

Bebeler dağıtıyor kalkıyor ben topluyorum yine geliyorlar :D

Bende bi kahve yaptım kendime

Ayyy ihmal etme bacım git sende bende böyle bir şey olmaz diye erteledim bak ne oldu
Ohhh afiyet şifa olsun benim bebeyi de göndersem mi sana ☺
Kız gönder inankı biri gelince daha rahatim oynuyorlar kuduruyolar hem bana sarmıyorlar hem cizgifilm falan istemiyolar oyun oynuyorlar boya yapıyorlar daha mutlu oluyorum valla.
Benimki de çok sever ama kimse yok yaa çok mutlu olur ☺
Tahmın edebiliyorum canım ya çocuk çocuk arıyo ne olursa olsun. Sen sizin köye falan gitmiyormusun yazın falan yada eşinden yok mu kuzenler falan
Yok canım ben ailemle görüşmüyorum köyüm yok ilçede oturuyorlar onlar batmanda
Eşimin de kimsesi yok buralarda olanlarında çocukları yok malesef
0 oy
önce (17,114 puan) tarafından
Internetten bak belli bir sayıda elini disinin ustune koyup  besmele çekiyorsun yapanlar fayda görenler var canım sanada şifa olur inşallah 

Afiyet olsun bu arada ben de çay içiyorum çaycıyım ben:)
Çok teşekkür ederim canım benim deniyeyim sana da afiyet şifa olsun çay candır yaa ☺
0 oy
önce (3,357 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım benim eğer ağrı kesiciyle hafiflemiyorsa enfeksiyon var muhtemelen antibiyotik falan başlar doktor umarım çabucak rahatlarsın diş ağrısı da çok zor:( 

Çok teşekkür ederim canım benim sorma yaa doğuma razıyım bu ağrıya değil anam ilk defa başıma geldi
Ağrı kesici de fayda etmiyor karanfil koydum bakalım
0 oy
önce (3,508 puan) tarafından
Sarımsak bas iyi gelyşo canım 
Karanfil koydum onu da deniyecem canım çok teşekkür ederim
0 oy
önce (2,302 puan) tarafından
Karanfil yağı varsa ağrıyan dişine damlat canım uyuşturucu etkisi olduğu için ağrıyı kesiyor 
Çok teşekkür ederim canım yağ yok ama karanfil çiğneyip koydum bakalım inşallah işe yarar
0 oy
önce (156 puan) tarafından
Seni karda yuvarlarim daha kahve drgim su içmeye gidemeidm de 
Oyyy ben sana yapayım ☺
0 oy
önce (2,081 puan) tarafından

image

Hı? Benim anlık modda böyle. Karanfil iyi gelir kastamonlu. :)
Oyyy bacım hava çok soğuk yaa üstünü giy ☺☺ ne güzel gacisin anam maşallah koydum canım çok teşekkür ederim
önce (2,081 puan) tarafından
Burası sıcak ama üstümü düşüncek durumda değilim valla günlerdir canım çok sıkkın. Bazı şeyler içimde kaldıkça beni yiyip bitiriyor stresten beynim sarsılıyor artık çok teşekkür ederim o senin bana bakan gözlerinin güzelliği. Rica ederim ♥️
Oyy oyy vardır hepimizin ayrı bir derdi Rabbım ferahlık versin canim sıkma canını hiç kimse hiç bir şey senden Önemli değil bunu unutma ❤
0 oy
önce (3,292 puan) tarafından
Ahh canım benım çok çok geçmiş olsun diş ağrısı fenadır annem çok çekmişti ben bilmem şükür hiç agırmamıstır Rabbım sana da acil şifa versin 

Bende mayalı hamur yaptım namazdan sonra sekıl vericem simit yapıcam 

Patatesli kek yaptım oda fırında pişiyor çayla birlikte yerız dedım bugünde yemek olmasın ☺
Oy ben de geleyimm en sevdiğim. Güya patatesli açma poğaça gibi bir şey yapacaktım bugün unuttum gitti :D
Oyyy ellerine kollarına sağlık canım afiyet şifa olsun şimdiden
Benim de ilk defa başıma geliyor Rabbım kimseye vermesin yaa çok teşekkür ederim canım benim
önce (3,292 puan) tarafından
Allah razı olsun canım yakın olsak hep beraber verdik ❣️nerımancım bende ilk defa simit deniyorum bakalım nasıl olcak ama patatesli kekim pişti hepsinin resmini atarım az kaldı ☺☺
Ayyy merak ettim canım bekliyoruz ❤☺
0 oy
önce (74 puan) tarafından
Ağrı kesici içmeden direkt disinin üzerine koy ve düşünce sıktır fayda ediyor.
Onu da deniyeyim canım çok teşekkür ederim
0 oy
önce (2,497 puan) tarafından
Pedifen varsa üstünde biraz beklet iyi gelecektir cnm çok geçmiş olsun ceviz varsa az ısıt sobanın yada tupte koy ağrıyan dişinin ustune inşallah iyi gelir son olarak sarımsak 
Var canım var hepsi var deniyecem bunları da çok teşekkür ederim
önce (2,497 puan) tarafından
Rabbim sifasini versin

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 431 göst.
+2 oy
59 cevap 742 göst.
+1 oy
10 cevap 561 göst.
5 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu