Kızlar kaynanamlar yeni ev aldı içine aklınıza gelebilecek bütün eşyaları sıfırdan aldılar özel dolaplarda yaptırıyorlar yüklü bi paraya eşimden de 100 bine yakın borç aldılar eşim eksi hesabından verdi kaynanam daha kurutma makinesi ankstre falan alacağım diyor eşimde borcunu istiyor ama sürekli sonra versem olur mu diyor eşim eksiden çekip verdiğini söylüyor tamam halledeceğim diyor yine yanı öteliyor borcunu 400 bine yakın borçları var hala daha kurutma makinesi ankstre alacam diyor onlara gelince birden parası oluveriyor benimde evimde eksik eşyam almak istediğim eşyalar var hatta bizde yeni Eve taşınacağız yazın oranında eksikleri var orası da yapılacak ama kaynanam bir türlü umursamıyor arabaları var borç için satacaklardı dün de arabamız dursun borçunu sonra vereyim dedi eşimin yüzü asılıyor normal olarak sonra bana sataşıyor sinirinden eşimde öbür ay verecek sanıp vermiş ama durum böyle ne yapmak lazım şimdi böyle bi insana ya bence aklındaki verdiği parayı geri vermemek yardımcı olsun diyr düşünüyor ama bizimde 2 çocuğumuz var ve dediğim gibi bizimde eve taşınma durumumuz var artık eşimde bende sıkışmış durumdayız desek bile umursamıyor kadın eşime de bi ton laf söyledim benimde evimin eksiği var annen yavaş yavaş alsaydı neden hepsini bir anda alıp o kadar borç etti dedim haklısın ama elimden ne gelecek söylüyorum söylüyorum anlamıyor diyor