0 oy
99 göst.
önce Diğer kategorisinde (628 puan) tarafından
Kızlar kaynanamlar yeni ev aldı içine aklınıza gelebilecek bütün eşyaları sıfırdan aldılar özel dolaplarda yaptırıyorlar yüklü bi paraya eşimden de 100 bine yakın borç aldılar eşim eksi hesabından verdi kaynanam daha kurutma makinesi ankstre falan alacağım diyor eşimde borcunu istiyor ama sürekli sonra versem olur mu diyor eşim eksiden çekip verdiğini söylüyor tamam halledeceğim diyor yine yanı öteliyor borcunu 400 bine yakın borçları var hala daha kurutma makinesi ankstre alacam diyor onlara gelince birden parası oluveriyor benimde evimde eksik eşyam almak istediğim eşyalar var hatta bizde yeni Eve taşınacağız yazın oranında eksikleri var orası da yapılacak ama kaynanam bir türlü umursamıyor arabaları var borç için satacaklardı dün de arabamız dursun borçunu sonra vereyim dedi eşimin yüzü asılıyor normal olarak sonra bana sataşıyor sinirinden eşimde öbür ay verecek sanıp vermiş ama durum böyle ne yapmak lazım şimdi böyle bi insana ya bence aklındaki verdiği parayı geri vermemek yardımcı olsun diyr düşünüyor ama bizimde 2 çocuğumuz var ve dediğim gibi bizimde eve taşınma durumumuz var artık eşimde bende sıkışmış durumdayız desek bile umursamıyor kadın eşime de bi ton laf söyledim benimde evimin eksiği var annen yavaş yavaş alsaydı neden hepsini bir anda alıp o kadar borç etti dedim haklısın ama elimden ne gelecek söylüyorum söylüyorum anlamıyor diyor 

2 Cevaplar

0 oy
önce (681 puan) tarafından
Bence üstüne bir bardak su için kolay kolay gelmez
önce (628 puan) tarafından
Ya nasıl sinirliyim ama şu an kafam allak bullak oldu bizimde giderlerimiz fazla kendimize göre ama kaynanam kocamı para babası olarak görüyor durumumuz iyi ama parayla işini döndüren bi mesleği var işlerine de sekte vuruyor bu durum araç alım satımı yapıyor diye zengin sanıyorlar ama şimdi sattığı arabanın karını eksiye yatırıyor bir aydır ne karı oldu ne bişeyi biz kendimizi sıkıyoruz
-Reklam-
0 oy
önce (444 puan) tarafından
Üzerine su içeceksin cnm maalesef böyle biri o parayı geri vermez

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 59 göst.
10 Kasım 2024 Aile kategorisinde Glstanbeste (299 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 60 göst.
0 oy
8 cevap 284 göst.