+1 oy
753 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (130 puan) tarafından
Kızlar bosansaniz tekrar evlenkrmiydiniz ben asla evlenmezdim ama büyük de konusmiyim

36 Cevaplar

0 oy
(4,915 puan) tarafından
40 yaşıma yaklasmisim boyumca oğlum var torunlarim var nasıl evlenirim gül gibi bakarlar bana elhamdülillah 
-Reklam-
0 oy
(2,202 puan) tarafından
Bunlar sıkıntılı sorular. Sıkıntılı varsayımlar. İnsan böyle sorulara iddialı cevaplar verebilir ve Allah insanı iddiasından vurur. 
0 oy
(795 puan) tarafından
Yasin genç olsa çocuğun olmasa falan belki olur 

Ama 30 dan sona hele.cpcuklar la mümkün degil
0 oy
(2,257 puan) tarafından
Büyük konuşmakta istemiyorum sırf evlenmemek icin birdaha sjsjsjjs bir kızım var onunla yaşar giderim...
0 oy
(5,496 puan) tarafından
Cocugum olmasa evlenirdim. 

Cocugum var evlenmeyi dusunmem. 

Tabi asla falan diyemiyorum hayat bu ne getirecegi bilinmez. 

Cok sukur isim var maasi guzel cocugumla sakin sakin yasar gideriz. 
0 oy
(1,335 puan) tarafından
Valla evlenip de o sorumluluğun altina girmem. İyi oluyor herkes başta sonradan farklı yüzleri çıkıyor insanların. Fakaaaatt evlenmem ama görüşürüm hayatıma birini alırım ama evlenmem o imzayı atmam :))
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Evlenmem zaten 2. Evliligim 

Ayrıca devir kötü devir bazen eşim bile çocuklara tahammül edemiyor bunalıyor kızdığı oluyor 

Elin adaminin yanına goturmem cocuklarimi gerekte yok kendi ayaklarimin üstünde durur Rab'bimin izniyle bakarim çocuklarıma 

Nasil insana denk geleceğimiz belli değil 

İnsanlar toto yumurta gibi dışından albeni diyor içi aslı yok cikiyor
0 oy
(7,714 puan) tarafından
İki kızım var onları evlendirdikten sonra aşık olursam anca (⁠≧⁠▽⁠≦⁠)

Allah'ım uzak etsin birliğimizi beraberliğimizi huzur mutluluk içinde daim kılsın düşüncesi bile hoş değil . 
0 oy
(1,154 puan) tarafından
3 çocukla beni kim kabul eder? Ya da 3 çocukla ben kime güvenebilirim? Çocuklarım olmasa (Allah korusun) evet hiç düşünmezdim evlenirdim. Ama elin adamına güvenilmez büyük konuşmak istemiyorum. Sonuçta kimse keyfinden evlenmiyor. Ama ben bi şekilde düzenimi kurmaya çalışırdım çocuklarımla. 
0 oy
(258 puan) tarafından
Asla evlenmem diyordum ama karşıma eşim çıkana kadar çok şükür bin şükür mutluyum ilk evliligimden çocuğum yoktu şimdi oglumuzu büyütüyoruz Allah iyi insanlar da varmış dedirtiyor el üstünde tutuyor Allah razı olsun bir dediğimi iki etmiyor
0 oy
(1,783 puan) tarafından
İyi biri olursa evlenirim hangi canlı tek kalmış ki....
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Boşandım ve tekrar evlendim zaten 
0 oy
(2,818 puan) tarafından
Evlenmem koca duskunlugum yok hem 2 tsnede oglum var babaannem 30 yasinda 4 cocukla dul kalmis o bile evlenmemis
0 oy
(2,151 puan) tarafından
İlk başta gözün görmüyor düşünmüyorsun ama sonra insan çıksa keşke de neden olmasin evlenirim diyorsun.
0 oy
(9,590 puan) tarafından

Evleniriim:D

Yani karşıma doğru kişi cikarsa kalbim imkanlar falan uyarsaaaa ben evlilik aşk kadınıyım 

0 oy
tarafından

Biz zaten boşandıktan sonra gidip başkalarıyla evlenmeyiz: D 

Böyle mutluyuz diğer 2kişininde asabını bozmayalım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 218 göst.
28 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 355 göst.
3 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (2,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 919 göst.
13 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Gamzeln (3 puan) tarafından soruldu

408,340 soru

12,267,755 cevap

37,517 kullanıcı

Kategoriler

...