0 oy
58 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (218 puan) tarafından
İyi akşamlar oğlum da 3 gün önce hafif burun akıntısı vardı şuan geçti ama aşırı öksürük başladı geceleri çok uyanıyor ağlıyor ağladıkça öksürüp kusuyor balgam çıkarıyor diş çıkarıyor şuan arka büyük dişler ve kontrol ettim 5 tanesi birden patlamış onun da etkisi var ateşi çıkıyor arada ama öyle 38 i bulmuyor biraz önce dut pekmezi zeytinyağı ve birkaç damla limon karıştırıp verdim şırıngayla gece acıkırsa da ballı ılık süt vereceğim boğazı yumuşasın diye bu arada özür dileyerek söylüyorum kakası da 2 gündür koyu yeşil kına gibi sert değil cıvık normal de sarı yapardı hep galiba üşüttü ya nasıl toparlıyabilirim yavrumu

Doktora götürmek istemiyorum 14 aylık olana kadar sürekli en ufak şeyde götürdüm en son aşırı antibiyotik ve iğneler den dolayı geceleri korkarak uyanmaya başladı ve vücudunda yaralar çıkmaya başladı o yüzden evde yapabildiğim doğal yöntemlerle düzelsin istiyorum

Yardımcı olur musunuz 

2 Cevaplar

0 oy
(180 puan) tarafından
Tereyağı ve pekmezi tavada ılıt hafif ilikkken içir canım geçmiş olsun
(218 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,115 puan) tarafından

image

doktorumuz bu şurubu verdi öksürük ve balgam için bitkisel içerikli 2 günde fayda gördük.sgk karsilamiuor zaten ilaç sayılmaz yani .göğsüne bebek vicksi sürdüm onun disinda odayı nemli ve temiz tutmak lazım .

Birde kuru soğan dan bir iki dilim kesip üzerine bal koyup küçük kavanoza kapatip sabaha kadar bekletiyorum soğan ve bal iyice birbirine emiliyor .sonra kavanozdaki bal ve soğan suyu karışımını her sabah kahvaltidan sonra 2 3 kaşık veriyorum bebeğime .kalanında dolaba koyup akşam veriyorum .tamamen doğal ciğer temizleyici .hergun aynı kürü hazırlıyorum akşamdan bir kaşık bal bir dilim soğan 

(218 puan) tarafından
Anladım canım tamam deneyeceğim inşallah dediklerinizi
(1,115 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun acil şifalar olsun inşallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 144 göst.
0 oy
4 cevap 207 göst.
0 oy
11 cevap 118 göst.

409,323 soru