0 oy
179 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (54 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar 2 gebeligimde de hiç mide bulantim olmadı  ikisode erkek şuan mide bulantim çok var 11 haftalık hamileyim kızım olsun çok istiyorum mide et sucuk yiyemiyorum tiksniyorum persem günü kontrole gidicem gösterimi cinsiyeti

12 Cevaplar

0 oy
(139 puan) tarafından

Benimde iki kızım var oğlum olsun istiyorum :D

(54 puan) tarafından
Allah gönlümuze göre versjn inşallah ❤️
(139 puan) tarafından
Amiinn❤️❤️
-Reklam-
0 oy
(275 puan) tarafından
Alakası yok bütün gebelikler aynı olucak diye bişey yok
0 oy
(2,741 puan) tarafından
Cinsiyeti için çok erken 16 . Haftadan sonra net söylüyorlar. Mide bulantısıninda cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum 3 oğlum var hepsindede farklı geçti.
(139 puan) tarafından
Belkide alakası yoktur canım ama ben iki kızımda da midem çok bulandı et asla yiyemedim aklıma bile gelince oguruyordum ama bunda yok öyle bir sıkıntı aksine canım et çekiyor
(54 puan) tarafından
Cinsiyeti bellimi peki
İnsan her meyveyi tatmak istiyor şükür iki oğlum var kızımda olsun istiyorum
(139 puan) tarafından
Yok daha belli değil canım bnde çok merak ediyorum Rabb'im gönlümüze göre versin
(54 puan) tarafından
Amin inşallah ❤️❤️
0 oy
(1,282 puan) tarafından
Gebelik semptomlarının cinsiyetle alakası yoktur.
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Bilmiyorum herkes alakası yok diyor ama iki oğlum da da  çok rahat nadir bulantıyla geçti kızımda 4 ay ayağa kalkamadım 10 kilo verdim :)) şimdi de hamileyim aynısı gibi geçiyor büyük kız hissediyorum tabi hayırlısı olsun ama insan ikisinide istiyor doğal olarak
(54 puan) tarafından
Öylemi inşallah benimde kızım olur ❤️❤️ Allah'ım nasip eder inşallah
(139 puan) tarafından
Evet bende iki kızımda da çok mide bulantısı çektim asla et yiyemedim ama bu öyle değil bulanti falan yok et çekiyor canım
(2,199 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum:))
Rabbim sağlıklı sıhhatli versin inşallah
(139 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(2,201 puan) tarafından
Ben de bunları yaşadım ama oğlum oldu :) Bunlar cinsiyet belirtisi değil. Kendinizi yanlış motive etmeyin 
0 oy
(4,915 puan) tarafından
4 gebelik iki oğlan iki kız var hepsi birbirinden bulantili kusmali gebelik geçirdim Allah affetsin isyan noktasına gelirdim artık bnce alkali değil cinsiyet ile
0 oy
(3,222 puan) tarafından
Bir oglum bir kizim var bnmde 3 gebeliğim et tavuk sucuk asla yiyemiyorum cok berbat 12 hafta gecirdim sukur simdi toparlandim artik bnde bilmiyorum cinsiyeti bakalim hayirlisi:) 
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Kız olabilir benimde iki oğlum var ikisindede mide bulantısı kusma olmadı sadece midemde hazımsızlık vardı ilk aylarda 
0 oy
(9,916 puan) tarafından
Bir kız bir oğlum var kızımda öldüm bittim serumlarla ayakta kalıyordum günde en az 4 defa kusardim yediğim gibi atardım sucuk soğan et tavuk isimlerini bile duysam kusardim. İlk gebelik zor gecirmis hepsinden öyle dedi doktor. E kdr doğru bilemem. Sonra oğluma hamile kaldım ondanda bir ghnde bir kustum ondanda iştahım sıfır oldu sürekli vücudum ağrıyordu ama et tavuk isimlerini duyunca kusmiyirdum yada görünce dokunjnca. Şimdi gene hamileyim bu defa oğlumunkinden daha zor kızımınkunden daha kolay geciyo. 

Şunuda yazayım kız kardeşimin 3 kızı var ilk 2 kızda aşırı kusma bulantı yaşadı üçüncü gebelikte ise çok rahat geçirdi birgün klsun kusmadi bizde erkek bu defa dedik ama gene kızdı onun için alakası yok diyorum 
0 oy
(922 puan) tarafından
Canım kziimda etten çok fena migdem bulanmıştı yiyemedim ve 5 aya kdr miğde bulantısı kusma vs. Çektim baş ağrısı da oğlum da rahattım şükür bı kaç defa sabah bulantı oldu sadece o kadar şuan üçüncü gebelik buda aynı oğluma benziyordu erkek sandım ama kıza benzettiler 
0 oy
(1,178 puan) tarafından
Çok alakası yok canım maalesef inşallah sağlıklı kızın olur bende istiyorum ama erkek olur dıye cesaret edemiyorum 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 163 göst.
0 oy
3 cevap 119 göst.
12 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sukran288 (1,528 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 191 göst.
19 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Melektir (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 76 göst.
24 Kasım 2022 Diğer kategorisinde emyy (5,129 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,613 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...