+1 oy
255 göst.
Aile kategorisinde (158 puan) tarafından
Kızlar ben 20 gün sonra doğum yapicam şimdi ye kadar her şeyi tek yaptım ve kimseden bir şey beklemedim eşimde dedi bizimkiler bebek doğunca hemen gelip görsünler bende şuana kadar aramamislar sormamislar hemen niye geliyorlar kendimi toparliyim öyle gelsinler neden olsa yabancıdan farkı yok baktım diyo sende anne olacak kadın mısın diyo bir çocuğum var gül gibi bakıyorum sustum cevap bile vermek istemedim

13 Cevaplar

+7 oy
(1,313 puan) tarafından
Evlenmeden önce ailesiyle kedi köpek olan kocalar evlendikten sonra karısıyla kedi köpek oluyor. Demekki bireylerle sorunu yok evlere alerjileri var bu kocaların :) bazı insnalar anlayışsız ve bencil. 
(1,313 puan) tarafından
Bazen bende gıcık oluyorum bu duruma .. şöyle rahatlıyorum lafımı esirgemeyerek:D
(158 puan) tarafından
Kesinlikle ne kadar iyi de davran bir yerden kavga çıkartmayı iyi biliyorlar
(866 puan) tarafından
Valla ama mesela ben kendi aileme çok duskunumdur eşimde bundan çok etkileniyor ondan dolayı ailesini bir arada tutmaya çalışıyor ailesi dağınık 10 kardeşler hiç biri birbirine benzemez bazıları menfati kadar yanaşıyor birbirlerine sonra tekrardan kedi köpek gibi kavga ediyorlar aile apartmanında oturyoruz bazen ailemin yanına gidiyorum 1 haftalığına kendi ailesinin yanında kalamiyor bile ikinci günü geliyor yanıma oda ordan biliyorum ne kdr da destek çıkıyormuş gibi görünse de yapamazlar biz yokken kendi aile leriyle biliyorum yani
(755 puan) tarafından
ay bacımm Ağzınaa sağlık vallaaa bunu bende diyorum ve etrafımda gorüyorum hep mi aynı olurr
(866 puan) tarafından
Aynı bacım aynı ailesi şimdi köy de ev yaptı bana dedi gidelimmi yok dedim gitmicem sen istersen git dedim gitmedi ben dedim ailen sonuçta ozlediysen git filan yine gitmedi gitmez anlasamazlar çünkü ayni.evin içinde ama destek olmaya çabalıyor eşim ailesini bir arada tutabilmek için
-Reklam-
+3 oy
(1,251 puan) tarafından
kiz benm ki guzeligim para etmiyor dedi bende adamligin cok para ediyormus gibi konusma dedm sesi kesildi altta kalma 
(158 puan) tarafından
Ya hepsi aynilar da yapacak bir şey yok idare ediyoruz
+2 oy
(11,804 puan) tarafından
Ah bu erkekler.hepsi aynı.aileleri olunca aslanlar
(158 puan) tarafından
Kesinlikle her şeyi görmelerine rağmen savunuyorlar
(11,804 puan) tarafından
Ah bilseler günahını.ahhhh bacım.
+2 oy
(1,043 puan) tarafından
Hadi ordan köpek diyeydin 

B*k mu varmıs hemen ayrıca görmeye gelmek ile annelık ne alaka beeee ne alakaaaa ordan vurmaya çalışmış seni çünkü ne kadar mükemmel bır anne olduğunun eşek gibi farkında oda amacı seni kışkırtmak
(158 puan) tarafından
Bir şey bulamayınca sacmaliyorlar
+1 oy
(1,118 puan) tarafından
Valla çok doğru söylemişsin canım kocan da az ötede ürüsün 9 ay arayıp sormayacaklar sonra gelip görücez öyle şey mi olur birde gelip hizmet bekleyecekler az yeyip uşak tutsunlar kendilerine 
(158 puan) tarafından
Aynen öyle bir de kış ortası valla salgın hastalık vs hiç çocukları hasta edemem
(1,118 puan) tarafından
Kesinlikle isteme bak bizi geçen çağırdılar gittik eve girdik kızımı kucağına aldı kaynanam sonra hastayım öpmeyi dedi şuan kızım hasta sinirden dört köşeyim kocam da tutturmuş öpmeden bulaşmaz bu çocuk da zaten kendi kendine hasta oldu ben o kadar dikkat ederim ki aman terlemesin aman soğuk aman çıplak ayak olmaz kışın komşumun çocuğu hastalandı kızımı kimseye götürmedim gezmeye falan o kadar çıktık hasta olmadı bir gün gittik kaynanama şimdi hırıltıdan uyuyamıyor
(158 puan) tarafından
Ah bu kocalar hep başımıza dert
(1,118 puan) tarafından
Valla bana dert olana dert silsilesi yaşatırım bu kocam da olsa aynıdır
+1 oy
(1,971 puan) tarafından
Sen haklı olduğun için o da bunu bildiği için başka yerden vurmaya çalışmış boşver 
(158 puan) tarafından
Kesinlikle şimdi de küsmüş beyfendi
+1 oy
(4,205 puan) tarafından
Senin annen olduysa bende olurum de
(158 puan) tarafından
Aman aman annesi bulunmaz Hint kumaşı laf etmek ne haddime
(4,205 puan) tarafından
Bekarken analarinin yüzüne kapıyı  çarparlar evlenince ellerinden gelse tepelerinde alıp gezdirecekler
(158 puan) tarafından
Hele bacıları sanki sürgün de gibi hep onları görmek isterler
(4,205 puan) tarafından
Hepsi ayni b.k bunların
+1 oy
(2,409 puan) tarafından
1 namusum 2 anneligime laf ederse o dilinj koparirim net.ki bunuda biliyor bu konularda cok hassasim ve asla taviz vermem cocuklrima dusknlugum butun sulalesinin dilinde helede anasi icn oyle dese var ya ne anasjnj alirjm eve nede onu.madem cok istiom hadi yuru anana derim.
(158 puan) tarafından
Benim de zoruma giden o tek yap herşeyi sonra anam da anam desin
+1 oy
(4,141 puan) tarafından
Senin anan haketmisse anne olmayi ben hayli hayli hakederim, derdim :)
(158 puan) tarafından
Kesinlikle kusur bulamayinca ancak laf atarlar
+1 oy
(3,102 puan) tarafından
Edemez ederse gel bak derim masllah gül gibi bakiyom iki yavrumada kimse yardım etmedi tek başıma büyüttüm buna eşimde dahil 
(158 puan) tarafından
Aynen ama işte işine gelmiyor bunu demek
0 oy
(17,516 puan) tarafından
Neden anne olamayacağını düşündüğü senden çocuk yapmış peki beyefendi 
(158 puan) tarafından
Birde ikincisi
(17,516 puan) tarafından
Sende baba olacak adam değildin ama iki kere yaptım de diye dürtüyor şeytan beni neyse susayım
(158 puan) tarafından
Aynen içimden dedim insan kendiyle mi uğraşacak onlarlar mi edemiyor artik
0 oy
(65 puan) tarafından
Benim elimde öyle sen kadın mısın yoksa anne mısın en ufak bir tartışmada öyle ağzına geleni sayar. Umursamayacaksın yapacak başka bir şeyin yoksa
(158 puan) tarafından
Aynen ne yapicam çok şükür elimden geleni yapıyorum o ne derse desin
(65 puan) tarafından
Kulağını tıka ve yavruna sarıl.
(158 puan) tarafından
Bacım başka ne yapalım çoluk çocukla mecbur
(65 puan) tarafından
Rabbim gönlüne ferahlık versin inşaAllah
0 oy
(3,346 puan) tarafından
Hep onların aileleri yapsın ama kıymetli olsun bizde geçen yıla kadar çok yaptık bu tartışmayı ne zaman kızımız 1 hafta hastane de yattı anası el gibi gelmedi eşim de anladı elini eteğini çekti annesinden . Dedi karım haklıymış onlar bizi dışlıyormus 
(158 puan) tarafından
Benim ki de bal gibi biliyor ama toz kondurmuyo
(3,346 puan) tarafından
Benim ki gereken mesafeyi koydu he.sirt dön diyemem anne babası sonuçta ama mesafe iyidir
(158 puan) tarafından
Mesafe olsa ona da şükür edecem de adamin gözünde ailesi pırlanta

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 685 göst.
0 oy
18 cevap 648 göst.
10 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
82 cevap 1,038 göst.

407,230 soru

12,223,684 cevap