0 oy
175 göst.
önce Aile kategorisinde (15 puan) tarafından

image

sizce kbb mi dis doktoru mu. Canım sıkkın 3 ay önce fark ettim bu şekilde olumsuz yorum yapacak yapmasij görüntü için kbkmayin. Kanser mi

7 Cevaplar

0 oy
önce (1,836 puan) tarafından
Allah korusun canım üç aydır var hiç mi rahatsız olmadın benim diş eti apse yaptı ben resmen ağlıyordum deliriyordum ağrıdan hemen doktora git ayrinca burda kanser mj birşey mi var Allah korusun kimse bilemez en iyi cevabı doktor verir çünkü üç aydır var diyorsun 
önce (15 puan) tarafından
Agri vs yoktu bende anlamadım dis doktoru mu yoksa kbb mi
önce (1,836 puan) tarafından
Hangisini öncelik randevu varsa ona al canım diş doktoru bakar iltihap falan varmı diye röntgen çeker kkbde o bölüme bakar şimdi disten mi yoksa başka birşeyden dolayı mı böyle olduğunu bilmediğim için seni yanlış yönlendirmek istemiyorum kbbye gidersen o sorun görmezse diş doktoruna yönlendirir ha diş doktoru sorun görürse disten kaynaklı olmazsa oda seni kbbye gonderir
Haklısın ilk dis doktoruna gidiyim bakalım ne diyecek
-Reklam-
0 oy
Hanımlar bilgisi olan yokmu 
0 oy
önce (4,001 puan) tarafından

Kbb birşey yapmaz ona dış doktoruna muayene ol 

Kimisi kbb diyor damak oldugu için
0 oy
önce (983 puan) tarafından
Bence direkt diş doktoruna gidin yani en iyi o yönlendirir sizi antibiyotik başlayıp iltihabın inmesini bekler yada başka bireyler yapar şuan tam bilmiyorum ama diş doktoruna gitmeniz gerekiyor 
Teşekkür ederim sagolasin
önce (983 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
önce (1,127 puan) tarafından
Diş doktoruna gidin bence ne olduğunu böyle bilemeyiz
0 oy
önce (3,347 puan) tarafından
Önce diş doktoruna git sonra peridontolojiye yollar bende vardı dr röntgen çektirdi diş etleri enfeksiyon kapmış antibiyotik kullandım yarın yine gitcem diş tartarlarını temizletcem 
0 oy
önce (1,132 puan) tarafından
Damak hastalıklarına diş doktoru bakar. Ayrıca kanser mi değil mi kimse anlamaz burada o doktorun bileceği iş. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 426 göst.
14 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Son_bahar (2,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 21 göst.
23 saat önce Aile kategorisinde Zehraoyku (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 511 göst.
0 oy
19 cevap 589 göst.
20 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gul karaaa (811 puan) tarafından soruldu

406,109 soru

12,175,590 cevap

36,649 kullanıcı

...