+1 oy
495 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (300 puan) tarafından
tarafından kapalı
Arkadaşlar eşim ünide görevli. Bir kulübün danışmanı ve o kulübün başkanı da bir bayan öğrenci. Mesajlarında hoca öğrenci şeklinde iletişimleri var ama sık sık iletişim kurmaları rahatsız ediyor beni. Geçen gün de bir projenin toplantısı varmış ve buna kulüp danışanı ve başkanı da katılacakmış. Ben hamileyim 9 aylık ve eşim yerimden kaldırmaz herşeyimi ayağıma getirir beni seviyor hatta benim yanımda durup yardım etmek için bazen işe bile gitmiyor. O günde bana toplantı var 2 saatliğine gitmem gerekiyor dedi ve gitti. O gün mesajlarına baktım ki o Bayan öğrenciye Ayşe sınavın bitince haber ver arabayla gidelim yazmış. Bende o mesajı görünce eşimin bir başka kadınla yalnız gitmesine sinirlendim. Sabah eşime sordum yaaa hava soğuktu sadece o değildi diğer erkek hoca ve onun öğrencisi de geldi dedi. Dün de eşime başkaları varken anlarım ama bir başka bayanı iyilik yapayım diyerek yalnızken arabaya alırsan sana hakkımı helal etmem dedim eşim de açıkladım ama suç bende ki o mesajı silmedim dedi. Beni iyice delirtti. Bende senin de kızın olacak ona göre davran dedim. Şimdi sizce bu konuda ben mi abartıyorum. Durup durup aklıma geliyor. 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

18 Cevaplar

+12 oy
(2,481 puan) tarafından
Valla kim.ne derse desin linc yiyebilirim ama bana gore normal gelmedi evli bi adamin arkadsida olsa bukadr samimi olmasi ve arabayla işte olsa gitmeleri dogru degil.herkez benm dusuncemde olamayabikir evet ama bu tur seyler dogru mu allah askina.sadece isle ilgili konussn tamam oldu bitti bu arabada tasimaya kadr niye gidiyor.bence haklisin evli bi adam evli gibj davranmali.sen baskasinin arabasina binsen yada baska erkegi ise goturmek icn alsan ayni tepkiyi verirmiydj acaba.ay bilemiyorum canm ama ben magaramda nutluyum bu tur seyler bana dogru gelmiyor.
-Reklam-
+7 oy
(2,705 puan) tarafından

Herkeste masallah ne kadar anlayisli abartiyorsun yazmis biz kadinlar hiss ederiz kim ne derse desin asla boyle seylere normal bakmiyorum bakanada bisey demiyorum ama benim raconuma ters malesef

Aynisini sen yapsaydin esin neler soylerdi yapardi tahmin ede biliyorum
Bide mesaji silmem gerekti suc bende demis 
Hem suclu hem manipulasyon yapiyor
Yanlis anlamayin benim esimde bu tur davranislari cok sergiliyor cogu zaman bilmiyerek yapiyor iste sakalasmalar yardim etmeler fln ama sonra gerekli laflarida duyuyo benden
Cunku biliyorum aynisini siz ve ya ben yapsam kiyameti koparirlar iste sen niye baska erkeklerle mesajlasiyorsun arabana alip ise goturuyorsun
Bu yuzden bi kadin yapinca eskort damgasi yiyecegi bi davranisi erkekte yapinca kiyameti kopariyorum asla tahammul gostermem
Benim esimde bazen sacmaliyor ama bence  erkek dedigin agirbasli olur karisindan baskasinin isi gucu onu ilgilendirmez 
Yoksa yardima ihtiyaci olan cok erkek var bizde yardimsever ola biliriz ama yerimizi biliyoruz 
+4 oy
(12,583 puan) tarafından

abartıyorsun. kocalarınız bulunmaz hint kumaşı değil. bütün kadınlar asılmıyor. iş için herkes herkesle görüşür. 

ha kocan asılıyorsa o başka :D

+3 oy
(4,250 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Abartiyosun bence. Sonucta is arkadasi onlar. Her yalniz olan asna fisne yapmiyor. Benim babam senelerdir universitede calisiyor. Sadece bi kadinla bile ayni odada yalniz calistigi oldu hemen asna fisne mi yapti? Sen hamilesin diye fazla dusunuyosun. Bunlar is ortaminda olabilir seyler, hareketleri sinirlari asmadikca. 
+3 oy
(4,296 puan) tarafından

Aşırı derecede abartıyorsun 

+2 oy
(142 puan) tarafından
Bu adam sana güven vermiyo canım yillardir kaygilisin böyle çocuk için iyi düşündün mü 
+1 oy
(5,976 puan) tarafından
adamin aklina zorlan sokuyosun gel aldat beni gel aldat beni. git o kiza farkli gozle bakmaya basla diye adami bi dovmedigin kalmis  zorlan cagiriosun o kiza esin baska gözle baksin diye emek harciyorsun farkinda degilsin
+1 oy
(51,324 puan) tarafından
kiz ne yazmis gereksiz samimi konusma var mi
+1 oy
(19,483 puan) tarafından
Başlıktan postu açmadan sen olduğunu bildim . 
+1 oy
(5,038 puan) tarafından
Canım sürekli bu konuda dert yanıyosum kadın şüphelenıyosa vardır bısey. O senın kocam ıcıne sın eyen hıssetıgın seyler var demek ki. 
0 oy
(2,577 puan) tarafından
Prensipte haklısın canim kesinlikle. Hamilesin oda ayri dugusaalik katiyor tabi. Tek kizi alsaydı arabasina kizardim bende. Ama okulda bazen hocalar gercekten cok iyi niyetli olup sogukta jest yapmak isteyebiliyor. Topluca arkadaslarini goturmus. Ben kotu niyet aramadim altında açıkçası. Tek basina hir kadini tasimamasi konusunda zaten uyarmissin. Esini hepimizden iyi taniyan sensin. Bence diyecegini demissin uzamasinin alemi yok.
0 oy
(1,842 puan) tarafından
Eşim trafik polisi ve 2 kadınla calisiyor. Benden çok onları göruyor resmen. Bazen anlatıyor şöyle oldu böyle dedi diye. Ben de kızıyorum bu kadar samimi olmaya gerek yok diye. Onlara göre normal geliyo ama aynı şeyi biz yapsak kıyamet kopar
0 oy
(3,791 puan) tarafından
Bence abartmiyorsun bende sevmem böyle şeyleri . Onu geçtim demek ki bi art niyet var ki mesajı niye silmedim diye kahrolmus 
0 oy
(7,714 puan) tarafından
Ben o kadar medeni değilim eşim öyle bir mesaj atamaz atarsa kavga sebebi olur 
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Kız ben de kulüp baskaniydim ve bölüm temsilcisiydim üniversitede 1 kadın ve 1 erkek hocayla sürekli mesajlaşırdik yani sınıfın durumu kulübün durumu vs. Ee bu sefer daha çok biliniyordum öğretmenler hal hatrimj bile sorardı. Her sene 1 i secilirdi yani o yüzden birde ben 2 sene yaptım. Hala bile hocalarımla denk geldi mi mesajlaşıriz abla-abi-kardes gibi olmuştuk.. ama kocanı sen tanıyorsun canım en iyisini sen bilirsin. Bu arada ikisi de evliydi ben bekardim
0 oy
(262 puan) tarafından
Tek diyeceğim kadın hisseder ve hissederse maalesef gerçekleşir. Eşimde genelde kadınlarla konuşur işi gereği ama ne kadar uzun süre çalışsa da o samımıyet olmaz. Hep der gerek yok fazlasına. Eşine bellı etmeden gizlice dikkat et
0 oy
tarafından
Eğer eşin karaktersizse ve aldatmaya uygunsa istersen sandığa koy yine bir şekilde yapıcak
0 oy
(33 puan) tarafından
Eski postunu gördüm ona yazdım düşüncelerimi..kesinlikle haklisin...

İlgili sorular

+1 oy
53 cevap 1,924 göst.
22 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Leylaaaaaa (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 449 göst.
0 oy
5 cevap 372 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 188 göst.
10 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysehfk (66 puan) tarafından soruldu