+3 oy
790 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,201 puan) tarafından

Eşimle iş vesilesiyle tanıştık. Önce eşimin Türkçe konusundaki özenine bayıldım. Yazım yanlışı ve anlatım bozukluğu yapmadan yazıyordu. Çok hassasım ben bu konuda. Ana dilini doğru yazan, konuşan insan hayatta da özenlidir diye düşünürüm. Kimmiş bu mühendis görünümlü edebiyatçı diye radara aldım. Elbet bir gün bağlaçları falan yanlış yazar dedim, ama yoook, tek bir kusurlu yazımı olmadı:D Aslan parçası :D

İş nedeniyle hep yazıştık, 4-5 ay sürdü e-posta trafiği. İlk toplantı günü de ne kaşı ne gözü, ne yandan yandan bakışı, ne de bana ceylanmışım gibi muamelesi, zekasına hayran kaldım. Zeka da önemli bir kriter benim için. Erkekte görüntü, tahsil, maddiyat... Zeka şak diye çekiyor beni. Zeki, becerikli her insana hayranım :D Bir sene uzaktan uzağa hayran kaldım kendisine. Derken proje bitti. Hüzünlendim. Allah şahit çok etkilenmiştim. Açılsam mı açılmasam mı derken proje bittikten tam 1 ay sonra tak diye bir WhatsApp mesajı geldi. İşte o mesaj milattır bana göre:D Eşime göre de ilk e-postadır ilk kıvılcım. Bugün tam 9 sene oldu eşim bana o ilk e-postayı yazalı. Çok şükür onu düşünerek geçirdiğim 9 seneye <3 

NOT: Çok severim ama çoooook da zordur kendisi, Başak burçlarının şahıdır, takıntılıların piridir. Ben takıntılıyım diyen insan eşimi tanısa utancından diz çöker el öper :D:D

47 Cevaplar

0 oy
(138 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Lakabı TDK olan karıyım ama eşim kadar umursamaz, yazım yanlışı bol başka yazan görmedim, ailemi bile adam ettim ama onu edemedim... :D İstese çok güzel yazar da vallahi gamsız ya... Bana inat yapıyor.

(2,201 puan) tarafından
Terazi de makuldur ama taktı mı takar haa :)) Allah özenimizi arttırsın hep
(138 puan) tarafından
Amin :D
(3,329 puan) tarafından
Ay ben de çok dikkat ederim. Mesajlarımda bile. İlk üniversitemi 1 sene okuyup bırakmıştım edebiyat bölümüydü o sıralar kendimi geçtim yazana da dikkat ederdim :D
(2,201 puan) tarafından
Seni de ekledim listeye o zaman Hayalperestt :)
(3,329 puan) tarafından
Haha yazım önemli ❤️
-Reklam-
+3 oy
(129,283 puan) tarafından

ben vurulmadim vurdum 8-)

(789 puan) tarafından
İşte bu yürü be sevdoş bu ben :D
(129,283 puan) tarafından
☺️☺️☺️❤️❤️❤️❤️
+1 oy
(5,492 puan) tarafından
Başak burcu erkekelerin konuşma ve yazma konusundaki becerilerine hayranım. Eşim başak burcu zekasına ve konuşmasına hayran kalmıştım. Sonra her konudaki gücüne, genel kültürüne ve nezaketine. Ben de çok takıntılı bir kadınım konuşma ve yazma konusunda. Eşim ile sohbet etmeyi çok seviyorum. 
(2,201 puan) tarafından
Hah, seni atlamışım. Birisi daha vardı diyorum, toplumsal duyarlılığı yüksek, güzel yazan, tahminimce sağlık sektöründe (biyoloji terimlerine oldukça vakıftın :)) Burada beğendiğim kadınlardansın. Var ol.
Güz doğumlu insanlar genelde öyle bence, güzün o entelektüel yeli sarmış hepsini :) Başak ve Terazi iyidir bu konularda. Sohbetlerini severim, ellerinden güzel yemek yenir, tartışmaları seviyeli olur. Allah başımızdan eksik etmesin :)
(5,492 puan) tarafından
Amin amin. Çok teşekkür ederim.  Tespitlerin çok yerinde hemşireyim ikinci üniversite olarak da pdr okudum ama daha o konuda hiçbir şey yapamadım bebiş büyütüyorum. Ücretsiz izindeyim ev hanımıyım şu an :))
+1 oy
(799 puan) tarafından
Bes vakit namaz kılması

Allah korkusu olan insandan zarar gelmez .
(2,201 puan) tarafından
Layıkıyla kılıyorsa ne alâ, Allah kabul etsin inşallah
(2,451 puan) tarafından
İnşallah değil inşaAllah
0 oy
(22,049 puan) tarafından

Daha nice Mutlu Seneleriniz Olsun Canımm ❤️❤️

Bizimde 22 Aralık da evlilik yıl dönümümuz :)

6 bitki 7.yila giriyoruz

(2,184 puan) tarafından
Bizimde 21 Aralıkta evlilik yildonumu anaaa :D
(22,049 puan) tarafından
Sizede Maşallah Canımm 9 yıl birbirinizin hayatınızda siniz ❤️
Bilge kız sizin kaçıncı yıl
(2,184 puan) tarafından
4 giricez ama 2018dn beridir konuşuyoruz :D
(22,049 puan) tarafından
Ne güzel '))
Biz direk 1 Ekim 2018de tanıştık
4 Ekim'de yüzük taktik
21 22 Aralık'ta evlendik')))
(2,184 puan) tarafından
Maşallah Rabbım daim eylesin ❤️
0 oy
(3,081 puan) tarafından

Görücü usulü evlendik ilk fotosunu gösterdiler baktım bidaha baktım sanki yıllardır istediğim erkek bir fotoda birleşmişti. Sonra ilk görüşmeye geldi boyu kilosu herşeyi tam benlik ti.sonra konuşmaya oturduk bayıldım resmen konuşmasına. Bende genelde konuşmaya çok dikkat ederdim . Çok net açıklayıcı etkili bi ses tonu vardı. 

Çok enteresan ki eşim beni görünce de aynı şeyi düşünmüş işte istediğim ömrümü geçireceğim kadın demiş :D
(2,201 puan) tarafından
Nasibin böyle ağız tadıyla karşımıza çıkmasına bayılıyorum :)
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Gördüm dedim bu adam benim kocam olmalı ve tuttum yakasını sjsjsj bende basagim ama eskisi kadar takıntılarım yok çocuktan sonra saldım çayıra 
(2,201 puan) tarafından
İçler dışlar çarpımı mıyız biz, ben de Koç :D Koç da zordur ama bakma Başak'a laf etmeme. Tersi terstir alt üst eder adamı, ben şahsen bir Koç mu 10 Başak mı desinler 10 Başak derim :D
(2,184 puan) tarafından
Ahahhaahah ayy ne güldüm kizzz :D
(330 puan) tarafından
Eşim de başak bende başagım varın siz düşünün kskskslslödkd
(330 puan) tarafından
Bacım biz napak bizim evde 2 başak 1 koç 1 aslan burcu birey var oglak da yolda skksksksksksk ama yinede en aklı selim oglak olur diye düşünüyorum
(2,201 puan) tarafından
Çocuğunuza mı sabır dileyelim o zaman :P
Kız şaka bir yana Başaklar iyi ki var, onlara teslim edilen işte hiç gözü arkada kalmaz insanın
0 oy
(895 puan) tarafından

Nice seneleriniz olsun inşallah

Benim eşimde ilk vurulduğu özelliği ses tonu ve saçı oldu :)

(2,201 puan) tarafından
Ses de önemli değil mi, hele de güze şarkı falan da söylüyorsa :)
(895 puan) tarafından
Evett aklıma düğünde söylediği şarkı geldi :D
0 oy
(795 puan) tarafından
Eşim çok sınırlı durur dıştan gören herkes bunla.omur geçmez der ama ben onun o ciddi duruşunun arkasındaki neşesini sevincini yumuşaklığını gördüm hayran kaldım onu da birtek ben gördüm  çok fedakar dir çok asla ben demez disardada çok ciddi ve ne dediyse odur asla sözünden dönmez tukurdugunu yalamaz yalaka olmaz 
(2,201 puan) tarafından
Bu da sevilesi bir tarz, dışarıda diplomat ama evde komşunun afacan oğlu :) Allah daim etsin
(795 puan) tarafından
Evet tam istediğim bir tarz di çok şükür ağır başlı ama yaramaz;)
0 oy
(142 puan) tarafından
Yazım kurallarına aşırı dikkat eden doğru düzgün noktalama işareti kullanarak yazı yazan erkekten ben açıkçası korkarım şeytanın tillahi olabilir müthiş flortoz olabilir gibi gelirdi bana tabi şöyle hayla,herkez,domatez gibi de yazmasın ama anlatabildim umarım...:) benim eşimde dikkat ettiğim beğendiğim şey ilk yemeğe çıkardığında restoran çalışanlarına kibar davranmasi oldu oradan ilk artı ikincisi de aşırı gözü bol cömert parasını veren sevgisini de verir mantığıyla yaklaştım yanilmadim. Bı de böyle eli her işe yatkın olmasını beğendim tamirat tadilat her işten anlar.
(2,201 puan) tarafından
Oh maşallah :) Ben de merhamete çok önem veriyorum. Merhametli insanla doğru iletişim kurarsan aşamayacağın sorun yoktur. Allah daim etsin evliliklerimizi
(142 puan) tarafından
Evet ömürlük bir iliskide sadakatten sonra en önemlisi merhamet bana göre. Amin inşallah. ❤️
0 oy
(1,136 puan) tarafından
Nice mutlu senelere inşallah. Ben eşimin dış görünüşünden önce huyuna aşık oldum aslında. Merhametine, vicdanına sabrına. Onu ilk gördüğümde evleneceğim adam bu demistim içimden. Ondan önce hep dış görünüşe göre seçmiştim sevgililerimi:) Hepsi hayal kırıklığı olmuştu. Şükür eşimi seçerek çok doğru bir karar verdim. Zaten benim gibi huysuz birine katlanıyor olması bile takdir edilesi:) 
(2,201 puan) tarafından
Son cümle ben miyim :P Ben de kolay biri değilim, eşim de zoru seviyormuş ne diyelim ihihihi :D
0 oy
tarafından

Kaşına gözüne vuruldum ilk önce eşimin. En çokta upuzun kirpiklerine. Bayılırdım zaten kara kaş kara göz uzun kirpikli erkeklere. 

Sonra davranışlarına vuruldum . Her huyu ,her özelliği tam bana uyumluydu. Dedim evet bu adamla evlenilir . 
İyiki iyiki evlenmişim . Canım eşim ☺️☺️
(2,201 puan) tarafından
Hay maşallah be :) Sen de ponçiksin ha baya, Allah acınızı göstermesin birbirinize
tarafından
Amin canim benim ❤️
Teşekkür ederim .eminim sende oylesindir☺️
0 oy
(567 puan) tarafından
Ben aşık olmadan evlendim. Seviyordum ama aşık değildim. Aşık olmak at gözlüğü takmak gibi bir şeydi benim için... Hatalarını göremezdim... 

Sonuç olarak eşim evlendikten sonra değişmedi ama ailesi beni mahvetti... 

Acele alınmış bi karardı, olmasa da olurmuş... Pişmanım
(2,201 puan) tarafından
Allah tez zamanda ferahlatsın seni. Öyle ki pişmanım yerine iyi ki diyesin, çok şey öğrendim bu evlilikten, iyi ki yapmışım diyesin.
(567 puan) tarafından
Amin inşallah.. Teşekkür ederim
0 oy
(789 puan) tarafından

Benim eşim benim kankamdı yani hiç bir yerine vuruldum diyemeyeceğim ama hep kaslı esmer ve uzun boylu biriyle evlenmek isterdim eşim bütün isteklerimi karşılıyor :D 

(2,201 puan) tarafından
Oo kankalıktan evliliğe giden ilişkilerde de muhabbet hiç bitmezdir ha :)
(789 puan) tarafından
Eşim ilk benden hoşlanmış dedim neyse 1 haftaya akıllanır kendine gelir sonra çocuğumuz oldu evlendik :D ama kank olması biraz zorluyor çünkü her şeyini biliyorum ya o biraz kötü :)
(2,201 puan) tarafından
Evet işin o kısmını hesap etmedim bak, ama şeffaflık da iyidir belki :)
(789 puan) tarafından
Fazla şeffaflık ta pek iyi değilmiş ya :)
0 oy
(720 puan) tarafından
Eşimle aynı iş yerinde çalışıyorduk, ne o beni nede ben onu hiç fark etmemişiz. İş arkadaşları vesilesi ile tanıştık ne yalan söyleyeyim ilk gördüğüm an kalbim yerinden çıkacakmış gibi oldu, 3 senedir Elhamdülillah hâlâ daha ilk gün ki gibi kalbimde ❤️
(2,201 puan) tarafından
Ah işte o kalbin yerinden çıkması yok mu :) Her gördüğümde bende de bir kan kaynaması olur :D
0 oy
(3,119 puan) tarafından
Çok temiz titiz zeki bide yakışıklıydı  hiç kötü alışkanlığıda da yoktu ibadetlerini güzel yapan biriydi benim çalıştığım yerde işe başladi tanıştık iki hafta sonra birden aşık olduğumu anladım ona bana aşık olmuş hemen evlenme teklifi etti kabul ettim iki sene nişanlı kaldık 17 seneyi geçti evleneli iyi'ki eşim olmuş
(2,201 puan) tarafından
17 sene miii :) Maşallah be size. Allah korusun hep evliliğinizi
(3,119 puan) tarafından
Amin Aynen canım zaman nasıl geçti hiç anlamdım Rabbim herkese iyi eşler nasip etsin inşallah
0 oy
tarafından
Zekası boyunun uzunluğu şefkatli olması ve tarzının güzel olması ağır olması nerde nasıl davranması gerektiğini bilmesi
(2,201 puan) tarafından
Maşallah maşallah selvi boylu bebeleriniz de olsun :)
tarafından
Ben de kısa değilim ama ergenliğimden uzun boy takıntım var
(2,201 puan) tarafından
Ben de aşırı uzun erkek sevmem, en fazla 1.80 olsun tamam. İri iri erkek erkek duruşu sevmiyorum. Hele de şu üçgen vücutlular, GDO'lu insan gibi duruyorlar Allah affetsin :/
tarafından
191 iyidir ya
Spor yapan erkekte uzun boy çekici olur diye düşünüyorum
0 oy
(6,714 puan) tarafından

Başlığı göre cevap vereyim dudaklarına :D ahahaha dudakları kocamandi çok hoşuma gitti bide elleri sjsj

tarafından
Shshsjsjs
(2,201 puan) tarafından
Hahahah Emre Altuğ model :)
(6,714 puan) tarafından
Ahahah doğru kız onada benziyor şuan farkettim ahhahh
0 oy
(7,431 puan) tarafından

Vurulmadim  desem :D

(2,201 puan) tarafından
Sen onu vurmuşsundur, yakışıır :)
(7,431 puan) tarafından
Bak o doğru işte;))))
0 oy
(717 puan) tarafından
Bana asılmamasına hayran kalmıştım... Sevgiliyken nişanlıyken Başak Terazi olarak çok uyumluyduk evlenince biraz gitti ama genede fazla uyumluyuz
(2,201 puan) tarafından
Evet asılmaması da çok mühim, eşim de iş yaptığımız sürede hiç asılmadı bana. Ne zaman iş bitti o zaman seviyeli bir asılma ile açıldı :)
(717 puan) tarafından
O dönem bu askıntılık olayları ciddi travma olmuştu benim için artık o kadar bıkmış ve yorulmuştum ki selam verseler asıldı olarak anlıyordum neyseki eşim bu algıyı kıran tek insandı:)))) genelde eşler başta asılmaz ağırdan satar sonradan asılır :)))

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 480 göst.
23 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 88 göst.
0 oy
11 cevap 262 göst.
15 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 485 göst.
16 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu