+1 oy
519 göst.
Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından
Nasıl bi tatlı çayla o kadar saat oturulabiliniyo, böyle oranın sahibi gibi rahatlık sergileniyo bilmediğim için soruyorum ben pek alışkın değilim gitmem de ama öğrenmek istiyorum 

19 Cevaplar

+1 oy
(12,683 puan) tarafından
Starbucksa gidip kahve bile almadan oturabilirsin. her kafe bir değil, bazı küçük kafelerde bunu yaptırmazlar. arada bir gelir sipariş sorarlar. ama Starbucks, kahve dünyası gibi şubeleri olan yerlerde sabah açılışa git, akşam kapanışta çık kimse sana bir şey demez
(25 puan) tarafından
Restontta falan yemeğin bitince alıyorlar ya tabağı git anlamına geliyor bence oralarda o yok diye böyle demekki
(12,683 puan) tarafından
değil tabi, çoğunda self servis zaten sen ne zaman istersen gider alırsın, onlar boşları toplar, sana da hadi sipariş ver diye dik dik bakmazlar.
yemekte uzun uzun oturmazsın ki en fazla 2 çay içersin yemekten sonra. ama çay kahve, vs uzun uzun oturur sohbet edersin. millet starbucksı falan bu yüzden tercih ediyor, özellikle öğrenciler. 1 kahve al, İnternet ücretsiz takıl istediğin kadar
-Reklam-
+1 oy
(2,321 puan) tarafından

Bir çay bir tatlı değil bence. Biz pazar günü eşimle bulmacamızı aldık, birer Türk kahvesi, toplam 5 çay, oğluma da 1 top dondurma ile 2 saat oturduk :))

(25 puan) tarafından
Afiyet olsun ben dediğim gibi meraktan soruyorum:)
+1 oy
tarafından
Millete bakmak keyifli geliyor bana . Etraftaki insanlari seyretmek . Kafam dinleniyor.

Senin sormak istedigin keyif aliyormusunuz bıkmıyormusunuz diye düşündüm 
(25 puan) tarafından
Yok ben rahatlıktan bahsettim
+1 oy
(758 puan) tarafından

Dün tatlı yedik çay içtik 800 TL verdik birakta mekan sahibi olalım :D

(25 puan) tarafından
Sahibi olsanız durmazsınız :D
(4,931 puan) tarafından
Hahah mekanın sahibi geldi açılın dee
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Bence gittiğin kişi ile ilgili. Sohbet baya sarıyorsa uzun otururum. Sarmazsa ne kadar erken o kadar iyi
(705 puan) tarafından
eee ? sen bunun daha medeni oldugunu mu dusunuyorsun ?
(25 puan) tarafından
Ben oturanlara medeniyetsiz mi dedim bu ne biçim üslup
tarafından
Medeniyetle ne alakası var arkadaş yapı gereği bir şey yiyip içmeden oturamıyorum diye sormuş  anlaşılan ki ben bekarken garsonluk yaparken patron sürekli istekleri varmi sorun derdi çoğu iş yeri boş oturanı hoş karşılamıyor sürekli birsey yesin içsin diye gözünün içine bakıyor
Arkadaşta bunu merak etmiş sormus
(25 puan) tarafından
Hay yaşa ya garson açısından duymak ne iyi hissettirdi
tarafından
Anladim canim Haklilarda bir çayla saatlerce oturup abartan var o kadarda değil masayı işgal ediyor resmen
0 oy
(717 puan) tarafından
Tamamen karşindaki insanla geçirdiğin vaktin kalitesine bağlı bi çay bi tatlı ile saatlerce oturabilirsin karşı taraf hoşsohbet ise 
(25 puan) tarafından
Ama çay tatlı bitti istemiyorsunuz da tekrar rahatsız olmaz mısınız çalışanlardan cafe dolu ise gelecek olan insanların yer bulamamasından
(717 puan) tarafından
Hayır olmam onlar bittikten sonra 10 saat oturacak değilim ya.. Yer bulma olayı ise kendini onların yerine koy önce onlar gelmiş olsaydı sen yer bulamayacaktın o mekanda yer yoksa başka mekan var memlekette başka cafe mi yok
(25 puan) tarafından
Bakış açısı tabi
0 oy
(1,659 puan) tarafından
Valla gittiğin kişiyle alakalı bence güzel sohbet muhabbet edeceğin birisi ise saatlerce oturup çay kahve içip muhabbet edince zaman okadar hızlı geçiyor ki
(25 puan) tarafından
nce DavetsizMisafir (14 puan) tarafından yorumlandı
Ama çay tatlı bitti istemiyorsunuz da tekrar rahatsız olmaz mısınız çalışanlardan cafe dolu ise gelecek olan insanların yer bulamamasından
(1,659 puan) tarafından
Yoo hiç öyle bişey olmuyo sonuçta oturacagın Max 2 saattir ya sonuçta müşterisiniz kalkıpta size hadi kalkın diyemez kimse saat sınırlamasıda yok canın ne kadar isterse okadar oturursun
0 oy
(568 puan) tarafından
Yalnızsan sıkıcı gelebilir.. Yanında muhabbeti hoş biri varsa eşin arkadaşın sarıyor... Zaten kendi başına da gitsen aslında iyi geliyor. Kendine bi kahve ısmarla bi başkasıymış gibi takıl dünya işlerinden, arkadaş ilişkilerinden uzak .... Dersin ohh be hayat varmış.. 
(568 puan) tarafından
O kadarnuzun zaman olmuş gitmeyeli işte :)
(12,574 puan) tarafından
Kız siz cafeye vakit geçirmeye gitmıyosunuzkı o zaman. Çay içip kalkalıma gidiyorsunuz
(25 puan) tarafından
Ben tatlı yemeye gidiyom ne yalan söylüyim:))
(568 puan) tarafından
Hahshaaas
(12,574 puan) tarafından
İşte her neyse tatlı yiyip kalkalım çay içip kalkalım. Biz çay içip muhabbet etmeye gidiyoruz mesela eşimle. Kahve içeriz arkasından eşim bi çay içer bazen 2. Bazen 2 3 saat oturduğumuz olur
0 oy
(1,329 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Benim eşim biraz sen gibi ben de aksine çok rahatım garsonu rahatça çağırıp çatalı değiştirir misiniz vs gibi şeyler diyince bile rahatsız olur geçen kestane aldık aldığımız yerin önünde de patiseri var çay kahve satmıyolar bnm zaten kocaman portakal suyum da vardı elimde ki çalışanlar aşırı güler yüzlü buyrun oturun dedi zateb oturdum yedim içtim eşim kasıyor kendini de onu da alıştırıcam :D

(25 puan) tarafından
Ahahah biz ikimiz de öyleyiz alıştıracak kimsemiz yok:)
0 oy
(6,673 puan) tarafından

Tatlıyı 10 dk arayla birer çatal kahveyi 5 dk arayla bir yudum alıyorlardır :D

(25 puan) tarafından
Kahve de soğuksa değme keyiflerine demi:)
(6,673 puan) tarafından
Soğusun kız mesele orda oturmak :D o kahve evdede içilir
0 oy
(793 puan) tarafından
yani zaten cafeye falan insanlar sohbet muhabbet eşliğinden bişeyler yiyip içmeye gitmiyomu yersin içersin sohbetini edersin istersen 3 saat otur ee bide oyun alanı olan yerse tekde gitsen çocuk bıkana kadar çıkamıyorsun 
(25 puan) tarafından
Ben çalışanlardan rahatsız olurum diye düşünüyorum alışkanlık tabi
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Konudan konu aciliyo o ara yediklerimizi bile unutuyoruz shsjsj bizim burada saklı bahçe diye bi mekan var gerçekten saklı.bahce sjsjsj gizli bi alanda ama içine giriyorsun 4 tane ayrı konsept ayrı bi hava orada uzanıp otursan bilenkimse gık demez tabi boş yer bulursan 
(25 puan) tarafından
Nerde kız o:)
(2,210 puan) tarafından
Sakaryada :) Taksim gibi caddesi var mekanlar fln var ama en güzeli.sakli bahçe kahvaltı var tatlı var aksam yemeği var varda var :D
(25 puan) tarafından
He uzakmış bana:)
0 oy
(9,590 puan) tarafından

Gittiğin kişi ile alakalı 

Ama bende bitince rahat oturamam bişey söylemem gerek gibi hissederim :D
(25 puan) tarafından
Demi ya :)
0 oy
(846 puan) tarafından
Cafede yapılan sohbetlee bayılırım ya uzar uzar y
(25 puan) tarafından
Doğrudur canım
(846 puan) tarafından
Çok güzel eskiden çok giderdim arkadaşlarımla.ama artık evlilik çocuk gidilmiyor çocuklar en fazla yarım saat durur sona kurcalammaya başlar
(25 puan) tarafından
Bazı cafelerde oyun alanı oluyo aslında çocuklu aileler için daha cazip oluyo
0 oy
(4,133 puan) tarafından
Boş olduğu sürece çok sorun etmiyorlar bende üniversite zamanında çok yaptım arkadaşlarımla filan saatlerce oturduğum oldu bazen oyun oynadık bazen dersalıştık bazende dertleştik
(25 puan) tarafından
Anladım canım herkesin sebebi vardır tabi
0 oy
(615 puan) tarafından
Ben seviyorum oturmayı. Dün tek başıma çıktım yarım saat kitabımı okudum, kahvemi içtim. Bu akşamda memlekette son akşamimiz olduğu için eşimle cikabildik. Değişiklik oluyor bilmiyorum ben seviyorum. Tatlı pek yemem genelde kahve çay 
(25 puan) tarafından
Taşınıyor musunuz canım
(615 puan) tarafından
Yok canım ben bir hafta annemlere gelmiştim yarın donucez
(25 puan) tarafından
Anladım canım hayırlı yolculuklar :)
0 oy
(14,611 puan) tarafından

Eşimle çocukları oyun alanına bırakıyoruz 

Ortaya bir tatlı alırız yanına 3 4 çay gider  1.5 saat çocuklar oynuyor kameradan da izliyoruz Sohbet sohbeti açıyor  :)

(25 puan) tarafından
Ya ben ketumum sanırım :) arkadaşla hadi neyse de kocayla zaten görüşüyoruz ya duyarlar yandan falan konuşamam heralde yanlış anlama :)
(14,611 puan) tarafından
Nasıl duyacaklar ki sesli sesli konuşmuyoruz:)
0 oy
(2,370 puan) tarafından
Sevdiğin keyif aldığın insanlar olunca valla akıp gidiyor zaman farkında bile olmuosun :) 
(25 puan) tarafından
Öyle cafelik arkadaşım olmadı bilmiyorum o yüzden:)
(2,370 puan) tarafından
Cnm tek arkadaş değil eşinle de olur kardeşinle de ablanla da bazen tek başına olmak bile tabi bir masada 5 6 saat kalmadım orası ayrı ama 2 3 saat geçiyor bazen
0 oy
(1,197 puan) tarafından
Bende hiç alışık değlm kuzenimgl arkadaşı falan gittik  dondurma almıştım yiyemem fazla bu demiştim acele nıye ediyorsun demişti yavas yavas ye bende acele ederim artık 2 cocukla pek daha hızlıym cocuklarn sabrı yok o kdr 
(25 puan) tarafından
Dondurma da yavaş yenilmez bence:)
(1,197 puan) tarafından
Külahya değl di top halınde hemen erımıyo aslında ben fırsat vermem öyle biseye:D

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 174 göst.
19 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (679 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 102 göst.
1 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 129 göst.
25 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Sema34 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 156 göst.
26 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,633 soru

12,279,402 cevap

37,842 kullanıcı

Kategoriler

...