0 oy
238 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (81 puan) tarafından
Doguö sonrası kılo aldım 2 senedır 85 kıloyım ne alıyorum ne veriyorum zoraki 80 oldum ama ne yapıyorum 79 olamıyorum 80 yapıstı resmen ustume 79 dusmek İcim ne yapmam lazım yarın da oruc tutacam ne onerırısınız

3 Cevaplar

0 oy
(12,872 puan) tarafından

Oruç ile daha kolay verilir aslında. 

Akşam geç saate bırakmadan ekmeksiz hafif birşeyler ye. Yatmadan limonlu ılık su iç iftara da sebze yemeği yap ekmeksiz ye çorba salata da olsun mutlaka. Çayın yanına abur cubur gibi şeyler yeme daha kolay verilir. Bende genelde ramazan ayında kilo veriyorum 
(81 puan) tarafından
InsaAllah canım ya  borçlarından var zaten oruc tutarak veririm
-Reklam-
0 oy
(4,425 puan) tarafından
Az yiyerek hareket ederek canım. Bizde diyetteyi, şuan 2 hafta oldu 2 kilo gitti. Geçen hafta pek dikkat edemedim diyete ama yine de iyi iki hafta için❣️
(81 puan) tarafından
Harekat hava güzelken dışarı cıkıyorum ama soğuk olduğu zaman cıkamıyorum evdede spor yapmak sarmıyor aslında cok az az yıyorum
(4,425 puan) tarafından
Leslie yap canım ben çok faydasını görüyorum. Sabah akşam yarim saat yaparsan selülit filan varsa onları da gideriyor ,kolları filan da sıkılaştırıyor. Başlangıç seviyesi için çok iyi.
(81 puan) tarafından
Leslıe ye yapıyorum arda gunduzlerı yapıyorum tek
0 oy
(9,676 puan) tarafından
Aralıklı oruç yap bitki çayları detoksularından faydalanabilirsin porsiyonlarını küçül ekmek un ile ilgili her şey tamamen kes evde 3 mille Leslie i gibi hareketler ya p.

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 119 göst.
0 oy
2 cevap 81 göst.
17 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Nisanur_ (76 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 128 göst.
+2 oy
9 cevap 175 göst.
19 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (183 puan) tarafından soruldu

Kategoriler