0 oy
176 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (27 puan) tarafından
Doguö sonrası kılo aldım 2 senedır 85 kıloyım ne alıyorum ne veriyorum zoraki 80 oldum ama ne yapıyorum 79 olamıyorum 80 yapıstı resmen ustume 79 dusmek İcim ne yapmam lazım yarın da oruc tutacam ne onerırısınız

3 Cevaplar

0 oy
önce (12,711 puan) tarafından

Oruç ile daha kolay verilir aslında. 

Akşam geç saate bırakmadan ekmeksiz hafif birşeyler ye. Yatmadan limonlu ılık su iç iftara da sebze yemeği yap ekmeksiz ye çorba salata da olsun mutlaka. Çayın yanına abur cubur gibi şeyler yeme daha kolay verilir. Bende genelde ramazan ayında kilo veriyorum 
önce (27 puan) tarafından
InsaAllah canım ya  borçlarından var zaten oruc tutarak veririm
-Reklam-
0 oy
önce (4,141 puan) tarafından
Az yiyerek hareket ederek canım. Bizde diyetteyi, şuan 2 hafta oldu 2 kilo gitti. Geçen hafta pek dikkat edemedim diyete ama yine de iyi iki hafta için❣️
Harekat hava güzelken dışarı cıkıyorum ama soğuk olduğu zaman cıkamıyorum evdede spor yapmak sarmıyor aslında cok az az yıyorum
önce (4,141 puan) tarafından
Leslie yap canım ben çok faydasını görüyorum. Sabah akşam yarim saat yaparsan selülit filan varsa onları da gideriyor ,kolları filan da sıkılaştırıyor. Başlangıç seviyesi için çok iyi.
Leslıe ye yapıyorum arda gunduzlerı yapıyorum tek
0 oy
önce (9,577 puan) tarafından
Aralıklı oruç yap bitki çayları detoksularından faydalanabilirsin porsiyonlarını küçül ekmek un ile ilgili her şey tamamen kes evde 3 mille Leslie i gibi hareketler ya p.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 159 göst.
18 saat önce Diğer kategorisinde Syma (739 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 44 göst.
5 gün önce Aile kategorisinde Aysun 89 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 209 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde aycayurtsever78 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.