0 oy
177 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (18 puan) tarafından
Hayırlı geceler arkadaşlar sizinle biraz sohbet etmek istiyorum 6 senedir kaynanamla yaşadığım 6 seneden sonra aile eve çıkıyoruz Bir hafta mahalleye indik yani uzağı o kadar gitmedim de istemez yine komşular yeni çevre yeni arkadaşlar yani bilmiyorum açıkçası yeni komşularla nasıl iletişim kurarım yani   yoksa mesafeli mi olayım Emin olun hiçbir bilgim yok çünkü kaynanamla yaşadığım için o kadar bir sıkıntım yoktu gelen yoktu komşular merhaba merhaba idi acaba Kendi evimde nasıl olabilirim   her samimi olduğum kısiyle evime davet etmem  doğrumu yoksa 

7 Cevaplar

+1 oy
(7,938 puan) tarafından
Mesafe her zaman iyidir. 
(18 puan) tarafından
Ben genelde böyleyim yani konuştuğum insanlara hemen çok samimi oluyorum çok böyle muhabbet sohbet işte acaba bu davranışım yanlış mı
(7,938 puan) tarafından
Çok samimiyet fazla dedikodu demektir bence canım tabi ki git gel çağır ama mesafeyi koru.
-Reklam-
0 oy
(16,454 puan) tarafından
Benim hiç komşum yok ya sorun bende mi bilmiyorum ama geldiğimden beri evime gelen olmadı sanırım eskisi gibi değil artık komsuculuk seysi
(18 puan) tarafından
Nerde yasiyorsunz
(16,454 puan) tarafından
Ağrı....
(566 puan) tarafından
Sen ağrıda komşu edinmediysen biz nasıl yapalım koca şehirlerde canım Ağrım
(16,454 puan) tarafından
Eskisi gibi değil inanki
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Biraz gözlemle önce kim nasıl yapıyor herkes birbirine gidiyor mu yavaş yavaş karar verirsin yakın hissettiğin olursa adim atarsın. Bende Ağustos ta taşındım apartman da ki çoğu kişi toplanıp hoşgeldine geldiler, taşınırken 3 komşu ikram getirdi sıcak bir karşılama buldum görüşmeye başladık ayda bir de gün yapıyorlar bir kahve 1 tatlı eşliğinde daha önce pek komşuluk yapmadım ama buradakiler samimi davranıyor böyle gelişti 
(18 puan) tarafından
Aynen hklisin onlar  hisgeldine geldikleri zaman zaten sende bı kez gidersen baktın samimiler zaten bı ortam oluyor
0 oy
(4,723 puan) tarafından
5 senedir evim ayrı bir gün gidip kahve içmişliğim yok yada davet ettiğim yok. Görürüz selam nasılsın o kadar. Kapı komşumla iyiyiz ama yinede gelip gitme yok gerekte yok bence mesafe en iyisi 
0 oy
(13,566 puan) tarafından
Bizim mahallede komşuluk çok önemli komşudan çok akraba gibiyiz her gün birimizde toplanır kahvemizi içeriz çocuklarımızı birbirimize emanet ederiz 
0 oy
(901 puan) tarafından
Mesafe her zaman iyidir. Hayat mottom bu aile ilişikilerinde bile kaldı ki komşu nedir. İyice tanımadan asla evime davet etmem gerekenden fazla yüz vermem kapıda karşılaşırsak merhaba merhaba bitti. 5 yıldır uzak durmaya çalıştığım komşuma azıcık yüz verdim oğlu evimden çıkmadı sürekli zile bastı çocuklarıma vurdu saçını çekti falan anında kestim ayağını. Hiç uğraşamam böyle şeylerle. 
0 oy
(655 puan) tarafından
Her samimi olduğunuzu tabiki eve almayın. Mesafeli olmak en azından başlangıç için daha iyi. Baktınız kafalarınız uyuşmuyor, arayı açmak daha kolay olur. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 193 göst.
0 oy
3 cevap 56 göst.
0 oy
27 cevap 334 göst.
25 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 412 göst.

408,504 soru

12,274,234 cevap