+2 oy
544 göst.
Diğer kategorisinde (84 puan) tarafından
İyi akşamlar hanımlar kayinbabamin bır miktar borcu var ve benimde iki bileziğim var bende ödünç olarak istiyor siz olsanız güvenip verirmiydiniz bir yanım ver diyor bir yanim verme geri yaptirmazlarsa diye korkuyorum da siz olsanız napardiniz verdiniz mi eşiniz tarafına böyle altın felan fikirlerinize ihtiyacım var 

36 Cevaplar

0 oy
(1,894 puan) tarafından
Valla aynısını eşimde diyor kaynım memur bugün yarın evlenir bileziklerini veririz dimi dedi...

Herkes bana guvenipde mi karı alicak benim iki telime güvenip evlenicekse hiç evlenmesin dedim ..valla ben oralı olmadım  yeri gelince hicbirsey yapmamis kadar oluyosun nolucagimiz belli mi vermem iki  çocuğum var onları düşünmek zorundayım ✓
(84 puan) tarafından
Benim de bjr çocugum var işte oda onun geleceği ona saklıyorum ben niye sen verecek misin ki canım yeni alsın karısına
(1,894 puan) tarafından
Kırmızı kar yağınca vericem beh bikir bizim adam benim nehrin onlar izin vermedikçe kicida çıksa vermem :D
-Reklam-
0 oy
(435 puan) tarafından
Ben vermem cunki allah bilir ne zaman geri oder geri odermi o bile belli deil verme canim veremem de ben vermezdim 
0 oy
(5,280 puan) tarafından
Sakin verme ben verdim  2 senedir bekle ki versin herşey alır benim bilezigimi isteyince Yok der
0 oy
(2,946 puan) tarafından
Denendi ve yapılmadı verme bacım boşver 
0 oy
(4,160 puan) tarafından
Sana güvenip de mi yapmış borç . Verme bacım kayınpeder biz yeni evliyken emekli olacaktı bir miktar borcu vardı ben saf gibi verdim sonra ev için kredi çek alalim ev dedim cekemem dedi hiç oralı olmadı gitti damadı dükkan açsın diye kredi çekti o gün anladım kj yapsan da yaranmaz zor kopardım geri aldım altınlari 
(84 puan) tarafından
Yok canım düşündüm vermiycem
(4,160 puan) tarafından
Verme boşver verince iyi mi oluyorsun sanki
(84 puan) tarafından
Erkek tarafına iyilik bildiremezssin ki canım hiç bir zaman
(4,160 puan) tarafından
Aynen öyle canım yapıyorlar böyle sonra gelin kötü gelinin altına göz dikmek nedir . Ne diyorum bak emekli olsun diye altın verdim sonra kredi çek emekli paranla ev alalım dedik banane bana güvenme dedi oğluna sonra gitti damada emekli parasıyla dükkan açsın diye kredi çekti
0 oy
(406 puan) tarafından
Sakın verme asla verme inan bana bır daha alamazsın ımkansız 
0 oy
(18,169 puan) tarafından
Kıymetini bilecek adamsa ver derim benim kayınpederim Allah var iyi insan evlenirken hiç bir şey istemedim gelin sana borcum olsun düğünde bir şey takamadım dedi. Lafı olmaz hiç düşünme dedim ihtiyacı da olsa hiç düşünmez veririm çünkü iyi insan 
0 oy
(2,492 puan) tarafından
Onu sen tanırsın sen bilirsin güveniyorsan geri alır diyorsan ver yoksa verme 
0 oy
(437 puan) tarafından
Babama yine vermem 
0 oy
(14,659 puan) tarafından
Ben verirdim geri ödeyeceklerini bildiğim için Ama güvenilmez bir insan ise vermezdim 
0 oy
tarafından
Valla güvenilir mi değil mi onu siz bilirsiniz. Ben kayınpederime çok güvenirim mesela ev alacaklardi para yetmeme durumu vardı ben bütün altinlarimi verecektim mesela o teklif etmeden biz teklif ettik. Gerek kalmadı ama veririm güvenilir biri sağolsun 
0 oy
(111 puan) tarafından
Bence verme güven olmuyor kimseye Ben verdim 2 ay sonra verecekti takmaya kıyamıyorum o derece seviyordum 4 yıl oldu hala vermedi çok ihtiyacımız oldu eşim dolandırıdı 3 yıldır kredi ödüyoruz yine vermedi ben umudumu kestim asla helal etmiyorum 
(84 puan) tarafından
İşte bende bundan korkuyorum canım yok bende vermiycem
0 oy
(1,915 puan) tarafından
Eşim anneme verdi geri alamadık tabiki :) ama eşim verirken geri gelecek diye düşünmüyorum dedi destek oldu anneme. O zaman bir araba parasi verdi 
0 oy
(294 puan) tarafından
Bence kayınbabanızın nasıl biri olduğuna bağlı. Ben kayınbabama borç olarak bile vermem al senin olsun derim. Çünkü o da evlatlarına öyledir elinde beş kuruşu olsa benim demez hemen bizlere verir. Bir de zaten darda kaldığında bile asla borç istemez bizden. O yüzden benden isteyecek kadar zor durumdaysa direkt verirdim. Verip vermemek sizin aranızdaki dinamiğe bağlı
(84 puan) tarafından
Bizimkide bizden para kacirir canım damadiyla kızına yedirir
(294 puan) tarafından
Hıı o işte vermemek için bir sebep. Evlatları arasında ayrım yapan birine ben de vermek istemezdim hele bir de bilezik yani tl olsa neyse
0 oy
(3,500 puan) tarafından
Valla ben vermem heleki bu devirde 

Giden kolay kolay gelmiyor çünkü 

Eltimden de almışlar zamaninda 6 Bilezik kac sene olmuş hala ödeyecekler 

Eşimin eski evliliginden de 7 Bilezik varmisti onlarda gitmiş öyle

Geçmiş ola
0 oy
tarafından

Valla açık soylim ben vermem cnku geri gelmeyeceğini bilirim vermem yani adam para için ölüyor bize para bile vermedi zor durmda kaldgmz zamnlrda cok şükür durumumuzu iyi istemeye yüzü bile yok isteyeck olsada paramız yok deriz yani

(84 puan) tarafından
Bize de aynı yaptı canım bizim de zor zamanımız oldu bende vallahi billahi yok dedi olduğu halde ama biz geri ödeyecektik ona düşününce insanin aklına geliyor işte bunlar
tarafından
Ya en basitinden televizyonumuz bozuldu kayınbabayı kendim aradım dedim işte bana  para verir misin dedim  televizyon alacağım dedim evde sıkılıyorum çünkü çok dedim önce yok dedi sonra tamam dedi  maaşı kocan alır almaz vereceksin dedi neyse ben de tamam dedim o gün geldi zaten parayı istedim lben de para  yok dedi damada kredi çektim arabalari yok araba alacaklar kendilerine gel de bu adama borç ver eşim dedi zaten bizimkilerden bir şey isteme tamam derler o gün gelir vermezler unutmuyorum aklıma iyice kazıdım zaten hepsini benden bir bardak su bile alamazlar

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 236 göst.
+1 oy
39 cevap 602 göst.
9 Ocak 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Balkizinannesi2727 (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 46 göst.
+2 oy
6 cevap 155 göst.

409,701 soru

12,316,264 cevap

38,836 kullanıcı

Kategoriler

...