+1 oy
343 göst.
Diğer kategorisinde (58 puan) tarafından

Ailem bugün bana misafirliğe geldi eşim normalde 8 de evde olur maç varmış işten çıkınca izlemiş 10 gibi geldi eve aradım 8 gibi oturun onlar misafir değil ev onların sayılır dedi annemde nerede kaldı diye sorup durdu kızdım bende 

Kocamı Aradım ne oldu oturun işte birşeyler dedi bende iyi tamam gelme bari dedim kapattım gelene kadar aramadı ailemde geldikten yarım saat sonra filan kalktılar ama çok sinir oldum 
Dün de misafir geldi eşimin kuzeni aynısını onada yaptı bende bugün dedim ki bundan sonra gelmek istemiyorsan misafir gelmesin dedim /bu arada asla pinti değildir gönlü boldur / ama  misafir bekletmekte bana tuhaf geliyor sanki sadece ben tekim gibi kızdım kavga ettim bundan sonra kim gelirse bende ilgilenmem bir yerlere giderim dedim ne bu umursamazlık dedim onlar misafirmi evleri gibi otursunlar dedi ben anne babama gidince de geç geliyor bu konuyu bir türlü aşamadık 
Yemek yemedi gitti yattı haklı ya her zaman 

9 Cevaplar

+1 oy
(6,288 puan) tarafından
Kendimi senin yerine koyuyorum haklısın aynı tepkiyi bende eşime veriyorum

Ama eğer ki ailen sürekli gelen misafir ise bence bir sorun olmaz
(58 puan) tarafından
@pamira  ailem ara sıra gelir ben genelde daha çok giderim sözde ailem misafir değil ev onların rahatına bakın diyor ama tek aileme değil işte bide hep haklıdır
-Reklam-
+1 oy
(130,325 puan) tarafından
mesela en sevdigim dizi var diyelim o aksam krali gekse gozum gormez mac konusunda fanatikse hak vermek lazim adam ev onlarin da demis hem senin ailen sen daha rahat edersin mesela 1 damatla kaynana ne konusurki sohpet konusu pek ic acici olmaz
(58 puan) tarafından
Babam kardeşim de vardı o yüzden kızdım zaten
0 oy
(3,201 puan) tarafından
Annene de gidince aynı şeyi yaptığı için sen haklısın her zaman vaktinde gelen biri olsa ne olacak derim maç seyretmiş gelen yabancı değil derim ama eşin sürekli aynı şeyi yapınca kasıtlı gibi olmuş 
(58 puan) tarafından
Defalarca konuştum bir gün erken gelse on kes Kendi bildiğini yapıyor dik kafa
(3,201 puan) tarafından
Hiç kafana takma sende onun annesine aynı davran o yok sayıyorsa sende öyle yap
(58 puan) tarafından
Ailesi memlekete burada bir kaç kuzeninden baska kimse yok görüncem var oda uzakta ayda alemde gelir
0 oy
(568 puan) tarafından
Bence sorununuz eve gelen misafiri önemsememesi değilde dışarıda vakit geçirmesi gibi düşündüm ben. Tabi sizin hayatınızı anlamam bilmem. Kendi eşimle aramızda böyle bişey hiç yaşamadık. Bunu da kıyas ettiğim için düşündüm. Eşim iş sonrası hiç bi yere gitmez . Evden işe işten eve... Misafire ayrı önem veririz gelecekse zaten pek gelenimiz gidenimiz yok. Ailem burdayken eşim dışsrda olsa idare et sen derdi. Takılın demezdi diye düşünüyorum. sanki eşiniz dışarıda evdeki halinden daha mutlugibi vi izlenim oluşturdu bende. Sizce? 
(58 puan) tarafından
Bana göre de dışarıda vakit geçirmek daha cazip gibi geliyor bu konuyu da konuşacağım
(568 puan) tarafından
Yani öyle düşünüyorum
0 oy
(12,684 puan) tarafından
arada bir maç için falansa bence sorun değil ama hep yapıyorsa olmaz
(58 puan) tarafından
Genelde yapıyor bugün ki bahanesi maçtı
0 oy
(19,565 puan) tarafından
Sen haklısın. 
0 oy
(1,198 puan) tarafından
Babanda varsa bence gelmedi tabi ki de  
0 oy
(19 puan) tarafından
Ya bence abatmissin eşim böyle yapıyor bn tepki vermiyorum amma bnm annem yatıya gelio 2 hafta kalıp ev senin Anne bn  kahveye yada PlayStation a gidiyom diyince annemde gülüp bu by Dio :)
0 oy
(2,825 puan) tarafından
Ailen misafir degilki ona rahat ravranmistir bence

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 185 göst.
0 oy
14 cevap 534 göst.
0 oy
1 cevap 156 göst.
11 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Glstanbeste (300 puan) tarafından soruldu
0 oy