0 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde (159 puan) tarafından
Dün Eltimi yemeğe çağırdım yeni gelindi tabi kaynnamlarıda çağırdım mevzu altınlara geldi  eltim dedi ben altınlarımı hayata faize yatırmam dedi, bende dedim bende hyata atmam dedi kaynanam bana defalarca faize at dedi. Kim harmı dinliyo şimdi dedi, ben öle söyleyince beni yalanladı ben ne zaman öle bşy söylemişim sana dedi bu eksik dedi,  sonra kayınpederimde aray atladı böle bşy söylemdk dedi. Beni ylancı duruma koydu eltime karşı. Halbuki kyınbabam demedi ma kaynanam defalarca ısrar etti bana faize at die bende haram die istemedim. Kaynanam resmen bana sen yalancısın dedi eltime karşı. 

13 Cevaplar

+4 oy
(2,257 puan) tarafından
Bende yatırmazdım diyip susacaktın. Kayınvalidenin sözünü karıştırman hata olmuş. Pislik insanların yapamayacağı hiçbirşey yok çünkü seni yalancıda çıkarırlar fesatta fitnede. Oyüzden konuş ama az konuş kendi iyiliğin için oda.
(159 puan) tarafından
Çok doğru diyorsun
-Reklam-
+3 oy
(3,173 puan) tarafından

En güzeli az öz konuşmak böyle sıkıntılar yaşanmıyor o zaman :)

(7,947 puan) tarafından
Ben de öyleyim canım herkes soğuksun diyor.O yüzden kimse ne çağırıyor ne gelip gidiyor.Aslında soğuk değilim sadece frekansımın tuttuğu insanlarla samimiyeti severim o kadar.
(3,173 puan) tarafından
En güzeli canım seni anlıyorum aynıyız. Zaten dedikoduyu filtre olarak seçince doğru düzgün kimse kalmıyor akrabaları da mecbur ziyaret ediyoruz. Kimseye göre şekillenemem ya insanın duruşu olması güzel:)
(7,947 puan) tarafından
Ay Vallaha benim kafa bu beni seven böyle sever. Yoksa gayet şeker insanlarız  :D
(3,173 puan) tarafından
Hahaha bence de canım çok tatlısın ❤️
(7,947 puan) tarafından
Tatlıyız tabi kız bal gibiyiz maşallah  ❤
+2 oy
(262 puan) tarafından
Kaynananın yüzüne karşı demen iyi olmamış tabı kı yalanlayacak. En iyisi istemiyorum haram koymadım bitti yanı. 

Gereksız bir muhabbet 
+1 oy
tarafından
Sende söylemeseydin keşke konuştuklarınızi utanmıştır yan çizmiştir belkide
+1 oy
(1,136 puan) tarafından
Kaynanan belki sana özel olarak söylemiş bunu. Yeni gelin bilsin istememiş. Sen ne diye söylüyorsun ki kaynananın söylediğini. Ben seni suçlu buldum kusura bakma. Ben de faize koymaya karşıyım söyle geç. Kaynananı niye ortaya atıyorsun ki
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Merak etme o yeni gelin o da anlar zamanla herkesin boyasının rengini...senin yapman gereken mesafeli durmak ve zamana bırakmak ✓
0 oy
(2,206 puan) tarafından
Siz neden bir araya gelince size takılan altınları konuşuyorsunuz ki... Bence konudaki en absurd kısım burası. Ne benim ailemde ne eşimin ailesinde böyle şeyler asla gündem olmaz. Kime ne bizim altınımızdan, bana ne eltimin altınından...
0 oy
(717 puan) tarafından
Bişey söylerken o bana bunu dedi diye isim vermeyeceksin hiçbi zaman bazıları ya inkar eder ya da söylediğini unutur o yüzden isim vermeden konuşmak en iyisidir
0 oy
(835 puan) tarafından
Hata senin yani ne diye kaynanani söylüyorsun ki bende yatirmiyorum haram diye deseydin yeterliydi
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Evlendikten sonra kimin ne olduğunu öğrenir zaten takma kafana 
0 oy
(9,916 puan) tarafından
Bizde 6 sene birlik yaşadık eşim atanmamjs ogretmendi maaşını aldı bende eve yeni halılar aldım kaynanamun evine çünkü komşular hep laf sokuyordular artık halifleks mi kalmış diyordular halıları çok eskiydi mall ben adamın 2 maasinj halılara verdim. Komşular ne güzel hayırlı olsun dedi bende ben seçtim eşim maaş alınca aldım dedim kaynanam basladj ne alakası var biz ztn alacaktık sen musade etmedin demeye yeminler etti halbuki 2 seneydk alın diyordum senin yazdimlarin benim yaşadıklarımı hatırlattı 
0 oy
(17,897 puan) tarafından
Faizin haram olması muhabbetinin arasına kaynanam bana faize at dedi diye dile getirmeniz hoş olmamış yalan değil diyebilirsin ama her doğru da her yerde söylenmez 
0 oy
(408 puan) tarafından
Kiz sen oyle diyince kaynanan altta kalirmi hic oyle demen iyi olmamis aslinda dogruyu soylemissinde iste kaynana faktoru altta kalmaz iste

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 260 göst.
0 oy
6 cevap 520 göst.
19 Haziran 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 816 göst.
3 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Senay asma (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 453 göst.
28 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (2,451 puan) tarafından soruldu

408,354 soru

12,268,316 cevap

37,528 kullanıcı

Kategoriler

...