0 oy
103 göst.
Diğer kategorisinde (779 puan) tarafından
Oğlum 17 aylık kızımı okula götürürken arabasına koyup götürüyorum. Elinden tutup yürütmeyi denedim yuruyo ama elimden tutmak istemiyo. Kendi kafasina göre gidiyo. Arabayı taşimaktan bel fıtığı oldu bende kizimida okuluna goturemedigim için iki gündür gitmiyo. Sizin bebekler dışarda arabasız yuruyomu. Kaç yaşında elinden tutunca rahat gidebiliyolar.

10 Cevaplar

0 oy
(416 puan) tarafından
Valla bazen cok pisman oluyoruz bazende iyiki cikmisiz iyi oldu cocuga diyorum ama ordan oraya durmuyo bi cikar duruyosa goturursun canim 
(779 puan) tarafından
Parka fln çıkarınca sorun değilde kızım dört yaşında Kur'an kursuna götürüyorum. 15 dklik yol bide cadde üzeri zor oluyo. Seneye inşallah elinden tutup yurutebilirim
-Reklam-
0 oy
(12,683 puan) tarafından
tek olsa evet ama iki çocukla zor, başına buyruk hareket ediyor 17 aylık bebeğim 
(779 puan) tarafından
Bu aylarda öyle demekki. Çok zor oluyo kedi görse peşinden gitmek için agliyo. Yerdeki çöpleri almağa calişiyo onun yüzünden kızımı kuran kursuna goturemicem bu sene
(12,683 puan) tarafından
yani ona da hak veriyorum tam keşfetme zamanı, her şeyi merak ediyor öğrenmek istiyor. keyfi gezme çok tatlı olur aöa bir yere yetişmek iki çocukla zor olur
(19,555 puan) tarafından
Kız götür. Bebek arabasi hafif bişey al olmadı. Baston tipli olanlarda. Cocukcagiz okuldan mahrum kalmasın. Oğlum da 4 yaşında o da kuran kursuna gidiyor. 2 gündür hasta el ayak ağız hastalığı olmuş. Gondermiyorum. Yavrum her sabah sorar okula gidecek miyim anne bugün diye. Okul onlar için çok büyük nimet
(12,683 puan) tarafından
baston bebek arabası ya da ebeveyn kontrollü bisiklet olur bak, onlar hafif oluyor
0 oy
(5,198 puan) tarafından
Kızım 17 aylık yürümüyor hala bebek arabası kullanıyorum
(779 puan) tarafından
Her bebek farklı oluyo benim oğlumda 13 aylık yürüdü ama mama babadan başka kelimesi yok. 18 aya kadarda normalmiş yururmemesi onunkide yakındır yürür inşaallah
(5,198 puan) tarafından
Her yeri tutunarak yürüyor  ayakta tutunca dengesi sağlıyor ama  adım atmıyor
0 oy
(19,555 puan) tarafından
Kızım 17 aylık. Aynı dediğin gibi. Elinden tutup yuruyemiyorum. Ama dönüşte bebek arabasından indirip kaldırımda yürümesine izin veriyorum. Kaldırımlı yerler varsa sen de oralarda yürüt. Okul bize çok yakın. 7 8 dakikada varıyoruz. Ama bı kere bebek arabasını almadan gttim. Giderken yürüdü. Dönüşte kucak istedi. Tamamını yuruyemiyor yani yoruluyor 
0 oy
(1,197 puan) tarafından
Benm 4 bucuk yaşındaki olan kreşe giderken biniyo canım sırt agrısı oluyor bendede hamileyken bile biliniyor du 4 yaşındaylen son aylarda vazgctik karnım artık iyice çıkınca o aylarda hayatta yurümezdi smdıde yürümüyor 
(779 puan) tarafından
Elinden tutup neden yurutmuyosun cnm. Buyumuş arabaya binmek için benim kızı uc yasindan sonra bıraktık arabayı. Oglumdada öyle yapacam. Ben hiç görmedim çevremde dört yaşında arabayla gezdirileni
(1,197 puan) tarafından
Yürümüyor canım gtmiyo işte uzak biraz da  arabann onunde demiiri var ona çıkıyor kabin boy aldm rezil oluyoruz gidp gelene hava soguk bebek üşüyor o yürüyene koşa koşa hiç yürümez işine gelirse yarış flan yapıyoruz yarı yarı yuruyo artık
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Valla be  bebek arabsiz cikamiyoirm beimdide aynı ayda , kendi yüzmek istiyor asla kucağıma ,elimi tutmaz bide hep düşüyor 
0 oy
(220 puan) tarafından
Kız çocuğu mu bilmiyorum ama kaldırımda elini tutmam ben bırakırım hatta ama caddeden caddeye geçerken ya elini tutarım yada kucağıma alırım nedenini de açıklarım arabalar var bize zarar verebilirler diye yürümeye başladığı andan itibaren yaptım bunu 
0 oy
(2,210 puan) tarafından
3 yaşında elimi tutmaz araba olunca elime yapışır rahat alanda elimi tutmaz kafasına göre gider bende peşinden 
0 oy
(23 puan) tarafından
Kızım 17 aylık dışarı çıktığımızda kendi yürümek istiyor elinden tutturmuyor. Farklı yöne gittiğinde müdahale edince tepinmeye başlıyor :) bebek arabasından indirdiğimde bir daha binmiyor. Yani bu aylardaki bebişler böyle sanırım
0 oy
(155 puan) tarafından
Oğlum 16 aylık tövbe billah elimi tutmaz yürürken herkes Mersin'e o tersine gider yakın markete falan giderken biraz kucakta biraz yuruyerek gideriz ama diğer türlü arabasi olmadan çıkamıyoruz mahhalle olduğu için şerbet birakiyorum genelde ama caddelerde ya araba ya kucak

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 52 göst.
10 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mursi (1,643 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 192 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ebru yilmaz (242 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 664 göst.

408,633 soru

12,279,367 cevap

37,842 kullanıcı

Kategoriler

...