Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
17 Aylık Bebeklerle Dışarıda Yürüyüş Yapmak Mümkün Mü? Deneyimlerinizi Paylaşın!
0
oy
104
göst.
17 Aralık 2024
Diğer
kategorisinde
Syma
(
779
puan)
tarafından
soruldu
Oğlum 17 aylık kızımı okula götürürken arabasına koyup götürüyorum. Elinden tutup yürütmeyi denedim yuruyo ama elimden tutmak istemiyo. Kendi kafasina göre gidiyo. Arabayı taşimaktan bel fıtığı oldu bende kizimida okuluna goturemedigim için iki gündür gitmiyo. Sizin bebekler dışarda arabasız yuruyomu. Kaç yaşında elinden tutunca rahat gidebiliyolar.
tavsiye-fikir
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
10
Cevaplar
0
oy
17 Aralık 2024
Eylulervam03
(
416
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla bazen cok pisman oluyoruz bazende iyiki cikmisiz iyi oldu cocuga diyorum ama ordan oraya durmuyo bi cikar duruyosa goturursun canim
17 Aralık 2024
Syma
(
779
puan)
tarafından
yorumlandı
Parka fln çıkarınca sorun değilde kızım dört yaşında Kur'an kursuna götürüyorum. 15 dklik yol bide cadde üzeri zor oluyo. Seneye inşallah elinden tutup yurutebilirim
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
17 Aralık 2024
honki ponki toninok
(
12,683
puan)
tarafından
cevaplandı
tek olsa evet ama iki çocukla zor, başına buyruk hareket ediyor 17 aylık bebeğim
17 Aralık 2024
Syma
(
779
puan)
tarafından
yorumlandı
Bu aylarda öyle demekki. Çok zor oluyo kedi görse peşinden gitmek için agliyo. Yerdeki çöpleri almağa calişiyo onun yüzünden kızımı kuran kursuna goturemicem bu sene
17 Aralık 2024
honki ponki toninok
(
12,683
puan)
tarafından
yorumlandı
yani ona da hak veriyorum tam keşfetme zamanı, her şeyi merak ediyor öğrenmek istiyor. keyfi gezme çok tatlı olur aöa bir yere yetişmek iki çocukla zor olur
17 Aralık 2024
BURHAN ALTINTOP
(
19,555
puan)
tarafından
yorumlandı
Kız götür. Bebek arabasi hafif bişey al olmadı. Baston tipli olanlarda. Cocukcagiz okuldan mahrum kalmasın. Oğlum da 4 yaşında o da kuran kursuna gidiyor. 2 gündür hasta el ayak ağız hastalığı olmuş. Gondermiyorum. Yavrum her sabah sorar okula gidecek miyim anne bugün diye. Okul onlar için çok büyük nimet
17 Aralık 2024
honki ponki toninok
(
12,683
puan)
tarafından
yorumlandı
baston bebek arabası ya da ebeveyn kontrollü bisiklet olur bak, onlar hafif oluyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Aralık 2024
Freedomm
(
5,198
puan)
tarafından
cevaplandı
Kızım 17 aylık yürümüyor hala bebek arabası kullanıyorum
17 Aralık 2024
Syma
(
779
puan)
tarafından
yorumlandı
Her bebek farklı oluyo benim oğlumda 13 aylık yürüdü ama mama babadan başka kelimesi yok. 18 aya kadarda normalmiş yururmemesi onunkide yakındır yürür inşaallah
17 Aralık 2024
Freedomm
(
5,198
puan)
tarafından
yorumlandı
Her yeri tutunarak yürüyor ayakta tutunca dengesi sağlıyor ama adım atmıyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Aralık 2024
BURHAN ALTINTOP
(
19,555
puan)
tarafından
cevaplandı
Kızım 17 aylık. Aynı dediğin gibi. Elinden tutup yuruyemiyorum. Ama dönüşte bebek arabasından indirip kaldırımda yürümesine izin veriyorum. Kaldırımlı yerler varsa sen de oralarda yürüt. Okul bize çok yakın. 7 8 dakikada varıyoruz. Ama bı kere bebek arabasını almadan gttim. Giderken yürüdü. Dönüşte kucak istedi. Tamamını yuruyemiyor yani yoruluyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Aralık 2024
Sevda01
(
1,197
puan)
tarafından
cevaplandı
Benm 4 bucuk yaşındaki olan kreşe giderken biniyo canım sırt agrısı oluyor bendede hamileyken bile biliniyor du 4 yaşındaylen son aylarda vazgctik karnım artık iyice çıkınca o aylarda hayatta yurümezdi smdıde yürümüyor
17 Aralık 2024
Syma
(
779
puan)
tarafından
yorumlandı
Elinden tutup neden yurutmuyosun cnm. Buyumuş arabaya binmek için benim kızı uc yasindan sonra bıraktık arabayı. Oglumdada öyle yapacam. Ben hiç görmedim çevremde dört yaşında arabayla gezdirileni
17 Aralık 2024
Sevda01
(
1,197
puan)
tarafından
yorumlandı
Yürümüyor canım gtmiyo işte uzak biraz da arabann onunde demiiri var ona çıkıyor kabin boy aldm rezil oluyoruz gidp gelene hava soguk bebek üşüyor o yürüyene koşa koşa hiç yürümez işine gelirse yarış flan yapıyoruz yarı yarı yuruyo artık
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Aralık 2024
Dunyabosturloo&04
(
1,896
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla be bebek arabsiz cikamiyoirm beimdide aynı ayda , kendi yüzmek istiyor asla kucağıma ,elimi tutmaz bide hep düşüyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Aralık 2024
37
(
220
puan)
tarafından
cevaplandı
Kız çocuğu mu bilmiyorum ama kaldırımda elini tutmam ben bırakırım hatta ama caddeden caddeye geçerken ya elini tutarım yada kucağıma alırım nedenini de açıklarım arabalar var bize zarar verebilirler diye yürümeye başladığı andan itibaren yaptım bunu
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Aralık 2024
Gencanne_25
(
2,210
puan)
tarafından
cevaplandı
3 yaşında elimi tutmaz araba olunca elime yapışır rahat alanda elimi tutmaz kafasına göre gider bende peşinden
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Aralık 2024
Latte
(
23
puan)
tarafından
cevaplandı
Kızım 17 aylık dışarı çıktığımızda kendi yürümek istiyor elinden tutturmuyor. Farklı yöne gittiğinde müdahale edince tepinmeye başlıyor :) bebek arabasından indirdiğimde bir daha binmiyor. Yani bu aylardaki bebişler böyle sanırım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Aralık 2024
Mdnafsn33
(
155
puan)
tarafından
cevaplandı
Oğlum 16 aylık tövbe billah elimi tutmaz yürürken herkes Mersin'e o tersine gider yakın markete falan giderken biraz kucakta biraz yuruyerek gideriz ama diğer türlü arabasi olmadan çıkamıyoruz mahhalle olduğu için şerbet birakiyorum genelde ama caddelerde ya araba ya kucak
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
3
cevap
63
göst.
Trilice Tatlısında Toz Krema Kullanmak Mümkün Mü? Deneyimlerinizi Paylaşın!
13 Aralık 2024
Yemek-Tarifler
kategorisinde
Taze_anneee1
(
289
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
sohbet♥️muhabbet
0
oy
4
cevap
52
göst.
Emzirirken Diş Ağrısı Tedavisi Mümkün mü? Deneyimlerinizi Paylaşın!
10 Aralık 2024
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Mursi
(
1,644
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
9
cevap
192
göst.
Bebeğimin Cinsiyetini Tahmin Etmek Mümkün mü? Deneyimlerinizi Paylaşın!
18 Kasım 2024
Diğer
kategorisinde
Ebru yilmaz
(
242
puan)
tarafından
soruldu
+1
oy
22
cevap
664
göst.
Spiralinizi Evde Kendiniz Çıkarmak Mümkün mü? Deneyimlerinizi Paylaşın!
6 Kasım 2024
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Sssstttt
(
3,505
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
408,626
soru