Selam kızlar erken kalkan yol alır diyorlar ya benim kızı odasına geçirdim bu hafta sabah erkenden kalktı 8 de
Normalde 10 dan aşağı kalkmaz neyse oturma odasına geçtim çamaşırlar vardı katlancak onları katladim eşim geceden gelecekti ona kahvaltı hazırladım yedi yattı o ben bir giriştim eve dip köşe halıları kaldırdım 3 oda 1 salon temizledim öğlene yemek yaptım kızla yedik şimdi de kahve içip markete gitcem oyun oynuyor şimdi.
Bugün adet olcak gibiyim niyet etcektim olamadım gitti kaç gündür niye bu kadar gecikti anlamıyorum 7 günü geçti 8 gün bugün
Akşam menüleri neler
Bizde pizza ve ayran var bize yeter hamdolsun
Siz neler yapıyorsunuz
Nerde bu millet nerde bu devlet heyyy
Bizde kaynanamla kahve içiyoruz sunum munum yok gelişi güzel)
yanina pilav marullu salata çayın yanında poğaça yapdim birtek cocuklarin çamaşırlarını katlamak gerek akşama menü tamam
Yemeyen bir bebeyle akşam on buçukta uyudu sabah 5 de kalktı 7 de mama vermek zorunda kaldım çünkü çok uykum vardı dayanamadım o mama da 2 saat anca uyutabildi uyandı kahvaltı verdim yemedi bende sinirden kendimi eve verdim mutfaktan başladım dip köşe temizlik yaptım iki makina çamaşır attım yıkandı astım bulaşık makinesi boşalttım derken 12 oldu kızı yıkadım kendim yikandim kıza öğle yemeği vermek istedim yine yemedi 7 de içtiği 100 CC lik mama ile duruyor 1 buçuk da bir tane muz yedi 100 CC mama içti uyudu bende kısır yedim oturuyorum öyle hava çok güzel ama kız uyuyor dışarı çıkamıyoruz
Akşam çocuklar uyurken temizliği yaptım eşimle çocuklar kırtasiyeye gitti evi havalandırıyorum sakinmkafa ile kahvemi içiyorum
Yemek olarak et kızartacağız yanına da patates salata yaparım kolay bugün benim
Bnmde günüm bu aralar' ama yinede oruç tutuom ya
Son 3kaldi bugünde atlatsam
Tavuk haşlama yaptım
Pirinç pilavı
Salata
Ayran
Bir haftadır lahana almışım saracagim misafir gelecekti onlar istedi diye bekledim onlar gelince yaparım diye dün geleceklerdi bizi sattılar bende sinirlendim bugün sardım akşam yiyeceğim ohhh
Dolapta bir sürü yemek kalmış
1,499,164 soru
24,487,881 cevap
357,414 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın