+3 oy
367 göst.
Diğer kategorisinde (504 puan) tarafından

Nasılsın kızlar benim işim yeni bitti buzdolabını akladım pakladım içim de aklandı:) dün süpür sil yapmıştım bugün  sadece salon mutfak süpür cem dedim ama yine tüm evi süpürdüm duramıyorum bacımsular:) 

Yemek de dünden biraz mercimek çorbam vardı yanına da fajita yaptım onun yanında makarna yaparım salata yeter yaa daha ne olsun demi :) 

image

22 Cevaplar

+2 oy
(504 puan) tarafından
O değilde bana da kimse cevap vermemiş adam seçiyorlar burda belliki 
tarafından
Tabii ki de seciliyor adam .  Sen bir bak bakalim az puani olanlara cevap geliyormu . 100 gosterim varsa 2 cevap zar zor geliyor
(504 puan) tarafından
Demi ne zaman atsam adam gibi kimse cevap vermiyor bende çok aktif değilim zaten burda ama fırsat olunca giriyorum o da dediğim gibi
(1,595 puan) tarafından
Hiç bir iş beceremedim ki neyi yazayım
(3,315 puan) tarafından
Dur yeni girdim siteye cevap vere vere gidiyorum bacım:D
-Reklam-
+2 oy
(748 puan) tarafından

Ohh mis afiyet olsun canım ❤️ 

imagebbende kızımla kuşburnu date yapıyorum :)

(504 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım sizde afiyet olsun:)
(748 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤️
+1 oy
(2,731 puan) tarafından
Afiyet olsun ellerine sağlık, bebiş durmadı temizlige yeni başladım silip süpürme işine. Bir yandan da yemek yapıyorum.
(504 puan) tarafından
Allah kolaylık versin bebekle iş yapmak çok zor iki tane büyüttüm iyi bilirim:)
(2,731 puan) tarafından
Ben üçüncüyü büyütüyorum jsjsjjsjs Ortanca okulda birazdan gelir anneee yemek yokmu der :D
(504 puan) tarafından
Allah kolaylık versin valla Maşallah
+1 oy
(133 puan) tarafından
Ellerine saglik biz kadınlar olarak mükemmel iz her gün bir sürü iş yapip yine de pozitif kalabiliyoruz benim için bugün çok yorucu geçti bebenin birisi uyumuyor birisi durmuyor uykusuz ve yorgunum dünden yemeklerim var Allah'tan bı temizlik yaptım sadece
(504 puan) tarafından
Aynen öyle Rabbim güç veriyor.. En sevdiğim dünden yemek olması eve dip köşe girmek:)
(133 puan) tarafından
Benim de en sevdiğim o yemek yokken kafam rahat olmuyor temizliği rahatlıkla yapamiyorum
(504 puan) tarafından
Aynen bende öyleyim valla :)
+1 oy
(252 puan) tarafından
Afiyet olsun bende öyleyim sadece surayi supurucem diyorum sonra neyse heryeri supurim başlamışken diyorum hazır supurmusken silim toz alım derken böyle böyle gidiyo

Yemekte mercimek çorbası kuru fasulye yapıyorum dünden de pilav var az daha yapicam bide salata yeter
(504 puan) tarafından
Daha ne olsun ellerine sağlıl afiyet olsun:) aynen ya bende öyleyim biz kadınlar hiç canımıZın kıymetini bilmiyoruz
+1 oy
(1,858 puan) tarafından

O kadar çok yorgunum ki afiyet olsun sana canım. Bütün gün uzanıp dinlenmek istiyorum :(

(504 puan) tarafından
Dınlen canım canından önemli değil ya
(1,858 puan) tarafından
Öyle de canım. Yapmayınca üst üste biniyor.hiç yapılmıyor bu defa
+1 oy
tarafından
Ellerine sağlık afiyet olsun canım  ben daaha yemek yapamadım kiz
(504 puan) tarafından
Ben yaptım valla Allah kolaylık versin sanada canım
tarafından
Bende şimdi giderim yapmaya sağol canım
+1 oy
tarafından
Bende bir güzel evi temizledim bu gun. Dışarı çıkmıştık . Az önce geldik . Kızımı uyutrum şimdi. Oturuyorum burda geziniyorum işte☺️☺️

Sana afiyet olsun bu arrada . Temizlik sonrasi bir oturup kahve içmeye bende bayiliyorum .☺️☺️
(504 puan) tarafından
Aynen iyi geliyor gerçekten teşekkr ederim canım
+1 oy
(877 puan) tarafından
Ev almış başını gitmiş durumda, iki koca sepet ütüm var, üstelik bugün halim de yok. Amma ve lakin kafamda bütün evi dokunmadık yer kalmayacak şekilde temizliyorum :/ tek tesellim yarın annem gelecek ve bu akşama yemek derdim yok. 

Kesinlikle yeter daha ne olsun, ellerine sağlık canım 
(504 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım insan kalkıp başladi mı gerisş geliyor... Teşekkür ederim
(877 puan) tarafından
Şu an kızım sallanan ata bindi ben de onun başında oturuyorum düşmesin diye :) bir başlayabilsem gelecek de işte
+1 oy
(11,356 puan) tarafından

Afiyet olsun bacım fajita nedir bakayım bi :)

(504 puan) tarafından
Tavukla yapılıyor canım salçasız
+1 oy
(7,923 puan) tarafından
Ben de hazır yağmur yokken cam sildim. Dünden biraz yemeğim var yanına çorba yaptım.
+1 oy
(2,028 puan) tarafından
Temizlikten sonra bu kadar çeşit yemeği iyi yapıyorsunuz walla. Benim mutfağa giresim gelmiyor. 
(175 puan) tarafından
Aynen öyle valla insan yoruluyor hele ki hamile iken yapmak çok zor
+1 oy
(1,002 puan) tarafından

Elhamdülillah hastayım 4-5 gündür geçecek gibi değil sürekli bitkisel olarak sıcak sıcak bir şeyler içmeye çalışıyorum. 

Baktım ev almış başını gidiyor kalktım güzelce süpürdüm sildim yemek olarak da mercimek çorbası içli pilav yaptım eşim 3.12 oğlumla beraber yedik şimdi ikimiz birlikte uzanıyoruz sohbet ediyoruz oğlumla ☺️

Yorum yapacaktim başa öyle sabitlediğin için yorum yapmayım tripli bayan kuşa diye dedim sonra da dedim dök içindekileri ☺️ben öyle senin düşündüğün gibi düşünmüyorum gayet de müsait olunca herkes herkese cevap vermeye çalışıyor ☺️

Afiyet olsun bu arada ☺️
+1 oy
(1,683 puan) tarafından

Afiyet olsun canım 

Bende menü nohut yemeği pilav salata en sevdiğimdir kendileri:P

+1 oy
(17,701 puan) tarafından
Afiyet olsun canim fincan takımın cok güzel ☺️

Ben yeni yemeği yaptım eşim geç gelecek tosbigimle yedik biz mutfağı topladım oturdum yenice 
+1 oy
(100 puan) tarafından
Fotoğraf çok güzelmiş. Afiyet olsun. Bizde kızımla oyun hamuru oynuyoruz. Sulu köfte, pilav yaptım. Birazdan salata yapıcam
+1 oy
(3,104 puan) tarafından
Afiyet olsun bizde yemek işini dışarda hallettik eve dönme vakti
0 oy
(2,271 puan) tarafından

Afiyet olsunnnn :)

0 oy
(532 puan) tarafından
Anam biz kadınların işi bitermi hiç ellerine sağlık canım 
(175 puan) tarafından
Bitmez :(
0 oy
(175 puan) tarafından
Temizlik 1 2 gün oluyo yeni yaptım diye yapmadım bide hamile olunca zor oluyor yorucu gidiyor yemek yaptım  menüde karışık dolma ve cacık var çorba yapmadım etrafı topluyorum oğlum bıraktığı kadarıyla işte toplu kalıyor napalım evde iş biter mi ya çocuklu evde iş bitmez maalesef ki hepimize kolay gelsin afiyet olsun sanada canım çay demlendi eşimi bekliyorum yemek yiyelim çay faslına geçilecek 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 65 göst.
16 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (2,438 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 159 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hayal _paris01 (291 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 274 göst.
0 oy
6 cevap 206 göst.

408,165 soru

12,259,214 cevap

37,325 kullanıcı

Kategoriler

...