0 oy
202 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (27 puan) tarafından
Merhaba hanımlar bu konuda bilgisi olan varmı diye sormak istedim bı hurafe ama bnde inanmak istemiyorum belki sizin bilginiz vardır benm 3 yıl once ikiz çocuklarımı doğurdum ve halam 40 ni cikarirken çocuklarımın kiyafetini çalıp çocuğu olmyana birine verdi çocuğu olsun diye ve kadın gerçekten hamile kaldı ama çaldığı kişi bir daha hamile kalamazmis kalsada düşük yaparmış bende uzun bı suredir hamile kalmaya çalışıyorum ama olmadı normalde tek seferde kalırdım 2 kez kaldım tek seferde bu sefer olmuyo acaba bununla bı ilgisi var mıdır pek inanmak istemiyorum ama annemde öyle olduğunu söylüyor böyle bişey duyan bilen var mi

10 Cevaplar

+2 oy
(1,070 puan) tarafından
Bu hurafe ama evımden benden habersız bebeğimin esyasını alan insanı gebertirim ben

Kaldı kı böyle bırseye inanıyor kı götürmüş kıyafetı eee bıle bıle kötülük buna inanan kişi senın de bırdaha hamıle kalmayacağını düşünüyor o kafada yaa bılerek sana bunu yapıyor yanı saf kötülük bu
-Reklam-
+2 oy
(180 puan) tarafından
Daha once hiç bu kadar saçma bı şey duymamıştım duyduklarim arasında en saçması inan bana tuvalet yaparken uydurmuslar herhalde buna inanmak için 9 yaşında falan olmak lazım 
0 oy
(160 puan) tarafından
Neye inanmak istiyorsan inann vlla
(2,802 puan) tarafından
Ya senin yorumların bana o kadar itici ve boş geliyor ki,resmen ben boş yorum yapıyorum diye bağırıyorsun
(160 puan) tarafından
Elizannur kes ya sNa mi dedim uza
0 oy
(4,126 puan) tarafından
Hurafe canim böyle şeylere inanma, stres yapıyorsundur kadın doğuma gittin mi, gitmediysen git 
(27 puan) tarafından
Gittim hiç bir sorun yok anlamadım inanmak istemiyorum ama etrafımdaki yaşlılar hep bunu söylüyor
(4,126 puan) tarafından
İnanma canim boyle şeyler düşünürsen olmaz çünkü ona inanıyorsun.
(4,126 puan) tarafından
Beynini ona kodluyorsun
(27 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(4,126 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(19,731 puan) tarafından
İlk defa böyle bişey duyuyorum. Ne kadar cok inanç var. İnanma bacım. Allah' nasip eder inşallah. 
0 oy
(18,138 puan) tarafından
Bundan saçma çok az şey duydum 
0 oy
(252 puan) tarafından
Ablamın eltisi ablama kıyafetler verdi simdi 2.ye hamile 

Yani bence alakası yok
0 oy
(911 puan) tarafından
Mantıklı ya da elle tutulur bir yanını göremedim. Ama hala dediğiniz insan ciddi kötü bir insan. Önemli olan doğru olması değil, halanızın buna inandığı halde size bunu yapması. Çalma kısmına girmiyorum bile. Bir daha evinize alırken iki kere düşünün 
0 oy
(717 puan) tarafından
Böyle bi insanı inşallah hayatında tutmuyorsundur
0 oy
(130 puan) tarafından
Böyle şeylere inanma hersey Allah dan batıl inanç ve hurafe gibi şeyler insanları kafasından üretip olmus gibi devam ettirilen birsey 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 263 göst.
0 oy
25 cevap 514 göst.
8 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Em!ne (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 721 göst.
10 Temmuz 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 407 göst.
16 Mart 2020 Diğer kategorisinde FatmaÇokAnne (188 puan) tarafından soruldu