0 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
23 yaşında 1.60 boy ve 52 kilo ne yapsam almıyorum kan tahlilerim hepsi normal ama almıyorum yaa

9 Cevaplar

0 oy
(2,818 puan) tarafından
Sjsjsjjs bende veremiyorum die post actim bugun
(2 puan) tarafından
Ay keşke valla seve seve alırım
(2,818 puan) tarafından
Valla keske verile bisey olsa bende verecem herkeze
tarafından
Herkese versen kendine kalmaz . ☺️
(2,818 puan) tarafından
Kiz vercem kalmasin valla kemiklerim siritsin :D
tarafından
Ahahahah . O zaman 10 kilosunu post sahibi simdiden garantilesin . 10 kilo almak istiyor kendisi☺️☺️☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(1,075 puan) tarafından
Kilom çok güzel ki neden dert ediyorsun 
tarafından
Aklimdaki o soru
(2 puan) tarafından
Kapalı bir bayanım ne giysem maalesef yakışmıyor hiç bari 60 olayım ya
(1,075 puan) tarafından
Kapalılık zaten yakışmasın kimsenin dikkatini çekmesin diye giyiliyor yâ ☺️ öyle çok çok zayıf değilsin dert etme boş yere
(2 puan) tarafından
İşte öyle değil elbette tesettür yakissin diye değil ama asla etek falan bulamıyorum belim ince sürekli kayıyor
0 oy
(353 puan) tarafından
Kız kardeşim 16 yaşında 174 boyu kilosu 50 idi çok zayıftı cicibebe bisküvisi yedi hergğn kahvaltıda bir kase bisküviyi sütle ıslatın isterseniz içine pekmez yada kuru meyve dograyın o şekilde şimdi 3 kilo aldı almaya devam ediyor
(2 puan) tarafından
Darısı bana inşallah
(353 puan) tarafından
Birde bilirseniz eger maraş tarhanası onu çok yiyor oda işe yarıyor inşallah istediginiz kiloya kavuşursunuz :)
(1,075 puan) tarafından
Ay bunu zayıflatır diye birine demişlerdi burda oda yemiş kilo aldım diyordu :D
(2 puan) tarafından
İstemsizce güldüm  başıma gelsin
(353 puan) tarafından
:D gerçekten mi cips gibi yemesi keyifli ama kilo aldırıyor ben bebeklerime çorbasını da yapıyorum :) ama bence kilonuz iyi yaaa
0 oy
(2,818 puan) tarafından

image

bunu dene istersen cocuklarda cok ise yariyor ayda 3 kilo alan bile var birde cocuklar zir kilo alirlar
(2 puan) tarafından
Teşekkürler ederim
0 oy
(2,326 puan) tarafından
Bende alamiyordum evlendim hamile kaldım anca aldım 
(2 puan) tarafından
Bende iki çocuk var yine kilo yok
0 oy
(2,254 puan) tarafından

Daha ne alcaksın kız ideal kilodan 2 kilo fazlanda var. Sen kendine yakıştırmıyorsundur kapalı kıyafetleri ama eminim güzel duruyordur. Alma boşver daha fazla :P

0 oy
(108 puan) tarafından
24 yaşındayım bende canım en son 1 hafta önce tartıldım 54 geldim benim boy 159 kilo 54 bende 50 51 olmak istiyorum aslında :) 
0 oy
(3,141 puan) tarafından
2 çocuk doğurdum 40 kg ye geri düştüm. Kilo almak için herşeyi denedim alamadım. Cici bebe yatmadan önce hamur işi vs. Alamadım. En son 3. Çocuğuma kızıma hamile kaldım. Doğurdum sağolsun o bana kilo aldırdı :D 56 kg yim şuan inşallah vermem evet zayıflık çok zor. Bende kapalıyım herkes bir deri bir kemik diyorlardı. Şal içinde yüzüm gözüm çökük duruyordu boyumda 167. Şuan iyiyim ama basenime çok aldım tek bundan rahatsızlık duyuyorum 
0 oy
(17,914 puan) tarafından
Boyun çokta uzun sayılmaz boy kilo endeksine göre zayıf değilsin ideal kilondasın neden kilo almak istiyorsun ki 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 134 göst.
0 oy
6 cevap 83 göst.
+1 oy
17 cevap 332 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (3,843 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 29 göst.

408,430 soru

12,271,576 cevap