0 oy
866 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (20 puan) tarafından
Kızlar afedersiniz ama çokta utanıyorum sorarken, ben eşimle ilişkiye girince boşalma olmuyr üç yıllık evliyim eşimide seviyorum çok şükür niye böyle oluyor kusura bakmayın tekrar

16 Cevaplar

+2 oy
(2,056 puan) tarafından
Vajinal orgazm yasayamiyorsan eğer klitoral orgazm deneyin. Eşinle konuş seni o şekilde tatmin etsin önce. 
(2,725 puan) tarafından
Klitoral ne demek kız ilk deva duyuyorum
(2,056 puan) tarafından
Klitoris yeteri kadar uyarılarsa zevk patlaması yaşarsın orgazm kaçınılmaz.
(4,381 puan) tarafından
Çok faydalı bir yorum olmuş
-Reklam-
+1 oy
(3,555 puan) tarafından

:)))))))noktayı bulması lazım esinin :))((((☺️☺️☺️☺️☺️:D

(2,725 puan) tarafından
Kız o noktayı çok nadir bulan var:))))
(4,722 puan) tarafından
(๑•ᴗ•๑)♡
(1,121 puan) tarafından
Rojin6506 kız Allah iyiliğini versin gece gece ne güldürdün ya:))))))
(3,555 puan) tarafından
Kız valla bende hem utandım yazarken hem kahkaha attım:))))
(3,555 puan) tarafından
Evet nadir bulunur:))
+1 oy
(1,880 puan) tarafından

Off çok şey kaciriyorsun :D neyse doktora görün o sana detaylı bilgi verir bide eşin önce seni tatmin etmeli ,ilişkiniz kısa.i sürüyor yani eşin rahatladi tamam biti öyleyse senin olmaman normal 

(724 puan) tarafından
Kahkaha attım :)))
(1,880 puan) tarafından
Öyle ama, kesfedince boşuna bunca zaman ilişkiye girmisim diyecek tatsız tuzsuz
(129,596 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
0 oy
(717 puan) tarafından
Orgazm olamıyorsun demek ki kadın doğum uzmanına görünmen gerekiyor
(709 puan) tarafından
Kadın doğum uzmaninin bakacağı bir konu değil ki bu.
(11,376 puan) tarafından
Hangi uzman bakıyor bu duruma canım yumy yumy merakımdan soruyorum :)
(717 puan) tarafından
Kadın doğum uzmanları bakıyor eğer psikolojik değilse
(709 puan) tarafından
Eğer seviyor ve zevk alıyorsa sonucunda da orgazm olmuyorsa önce  psikolojik bir durum olduğunu varsayarlar. Ardından gerek görülürse kadın doğuma yönlendirilir.
(717 puan) tarafından
Vajinal kuruluk gibi gerekçeler olduğu için oda varsa tabi
0 oy
(55 puan) tarafından
Aynısı bendede var hiç istekli değilim nedeninide bilmiyorum orgazm denen şeyi inan bende bilmiyorum hiç bı fikrim yok istekli değilim hiç olmasa neden olmuyo demem
(20 puan) tarafından
Bende öyleyim valla niye böyle anlamişda değilim
(55 puan) tarafından
Kadın doğuma sormaya da utanırım sen sorarsan eğer banada haber ver olurmu :)
0 oy
(2,432 puan) tarafından
Kendini rahat birakmalısın bide eşinin önce seni düşünmesi lazım birazda ona bağlı 
0 oy
(3,843 puan) tarafından
Çok sık ilişki yaşıyorsanız ondan olmuyordur 
0 oy
(1,007 puan) tarafından
Kimse bahsetmemiş ama ilişki sırasında kuruluk yaşıyorsan oda etkiliyordur. 
0 oy
(3,247 puan) tarafından
Hormonların yavaş calisiyordur yada hormonal bi sebeptir canım 

Mesela benim beyindeki hipotalamus uyarıcı hormon çok yavaş çalıştığı için her ilişki de bosalamiyorum
(398 puan) tarafından
Nerden biliyorsun peki bunu hormon testinde mi çıkıyor
(3,247 puan) tarafından
Senelerdir bununla ugrasiyorum çünkü canım
15 yaşından beri hormonlarimda sorun var
Hapsiz adet görmüyorum çocuklarım tedaviyle oldu troidlerim yavaş çalışıyor
Doktora gittiğimde bi çok testler ultrason vs yaptı bi çok kez yaptı o zaman çıktı ortaya

Beyindeki uyarıcı hormonumuz hipotalamus dediğim hormon acikmamizi iliskideki bosalmayi herseyi o yönetiyor yeterince çalışmayınca vucudumuzda bi çok şeyde sorun çıkıyor

Dediğim gibi bende bi çok kez bosalamiyorum çünkü bisey hissedemiyorum
(398 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah ablam da ilaçla adet görüyor ama bu konuları konuşmadık hiç o yüzden sordum cevap için teşekkür ederim
(3,247 puan) tarafından
Rica ederim canım
Rab'bim sana da şifa versin
0 oy
(8,662 puan) tarafından
Benimde  evliliğim 3 senesine kadar olmuyordu sonra düzeldi ilk eşinin seni düşünmesi lazım
(398 puan) tarafından
Nasıl düzeldi doktora mı gittiniz
(8,662 puan) tarafından
Doktora gitmedim canım kendi kendine düzeldi
0 oy
(7,719 puan) tarafından
Ön sevişme olmalı önce. Direkt konuya giriyorsanix zor.
0 oy
(5,961 puan) tarafından
Bndede olmuyor olsa bile hiç hissetmiyorim kadınlarda boşalma olduğunu hayatımda ilkez burda duydum hiç blmiyordum 
(129,596 puan) tarafından
anaaaaa
(5,961 puan) tarafından
Yemin ederim ki
0 oy
(291 puan) tarafından
Bunun birçok sebebi var yeteri kadar tatmin edilmeme, kuruluk, hormonlarda bi düzensizlik, pelvik taban kaslarının kullanılamaması gibi gibi uzar gider. Önce ilişkinize bakın eğer yeteri kadar uyarılmıyorsanız bunu eşinizle halledin baktınız yine olmuyor kadın doğuma gidin bi kendinize baktırın yine çözüm olmadıysa pelvik kas eğitimi ve cinsel eğitim veren cinsel terapist ve fizyoterapist var kadıncaterapi diye de sayfası var ondan eğitim alın (her kadın almalı bence). İnşallah sorununuz çözüme kavuşacaktır
0 oy
(1,178 puan) tarafından
Pozisyon da önemli eşinin kısa tutmaması uyar sürekli  öyle öyle alıssn beklentin olduğunu bilsin ona göre biraz dıkkat eder 
0 oy
tarafından
İstenilen g nokatsini tam anlamiyla keşfetmemis olabilirmisiniz acaba bacalarini falan ona göre ayarladığı da g nokatsina daha cok temas ederse oyle olabilir yani sira kilitoristen de orgazm saglayabilirsin esin veya sen elinizle uyarmaniz lazim umarim anlatabilmisimdir
0 oy
(134 puan) tarafından
Cnm cok özür dilerim ama Acık ve ney anlatacağım bende bir bayanım ve bu konu hakkında dr bilgi aldım 6 ay önce filan  dr dediki. Ön sevişmeyi 5 dkk deyil dokunuş sohbet göz teması okşamak öpüşme  özel bölge dokunuşu bunun 30 45 dkk sürmesi lazım dedi. Ve usul yavaş sonrasında hızlı veya erkek penisineeee baskı yapılacak onu dipte hissetceksin buna baskı diyoruz dedi. 1 pozisyonda dryil diğerlerinde delicesinizzzz bu sure zarfında dr jel  kullana bilirsiniz Drdi. Etkisi iyi dedi hocam dogal olarak ne önerirsiniz dedim. Hindistan cevizi yagı dedi.   Ben bunu sıra bilmek için belki 3 4 defadan fazla gittim utandığım için. Dr erkekli çünkü Kadına sordum bir ara güldü dr kadın dr olarak alaycı konuştu.  Boşanma türü hocanın dedi baskı sürtünme seklinde hissetme 2 ayrılır dedi de içersiniz dedi. Bilgin olsun cnm.  Bende bu sorunu yasıyor dum ama eşime bu durumu anlattım. O da önceliği ilk bende kullanıyor.  Uzun tutmuyoruz suan çünkü benimki stres kaygı gitti artık . Halim yoksa eşim bugün halim yol iznin varsa derim kendini düşün derim. Halim varsa ikimizde birbirimizi tatmin ediyoruz. Sıra ile ilk ben sonra o dr dedi önemli eşin geç bosalıyorsa eger senin karına demişti 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 214 göst.
0 oy
9 cevap 392 göst.
0 oy
4 cevap 373 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Manolya44 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,094 göst.

408,405 soru

12,270,223 cevap