0 oy
241 göst.
önce Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından
Kızlar kız kardeşimi zorla birine verdi babam kız kardeşim sevmedi eşini onu aldattı şubatta evlendiler 2 hafta sonra eşi onun mesajlarını yakaladı babam haber verdi abilerine haber verdi  babamın amcasının oğluna verdi kzı kardeşim defalarca istemiyorum dedi ona şiddet uyguladı bende ellimden geldiğince olmaması icin aile buyuklerin koydum kac gel yanıma dedim kına gecesinde gittim dedim kacıp gidelim eve bile gitmeyiz Yeter ki seni kurtarayım burdan kurtaralım kendimizi ne olursa olsun dedim ama kız kardeşim başım belaya girer diye geri cekildi  DUNDE kayınları aradan 8 ay gecmiş yeni gelip kız kardeşimi evine goturuyorlar kız kardeşim yedigi yemek bile babam gozune geliyordu ona 8 ay boyunca eziyet etti bende az once aradım annem dedim aramadınız mı evini taşımış gitmedin mi ustelik evini kayınlr toplamış haber bile vermeden başka eve getirmişler bende dedim aramadın mı anne nasıl ne durumda hava soguk soba varmı yemek yemiş mi babam urdan benim agız taklidimi yapıyor annem dedim o evden cıkan artık evlat degildir bedu etti bende dedin olsem de artık o kapıya gelmem annem de dedi niye gelmicem gel bende anne hadi gorusuruz deyip telefon kapattım agladım 8 aylık hamileyim beddua ediyor babama inşallah onunda canı yanar kız kardeşimi anlar icimi dokmek istedim  kızlar  herkez baba olamıyor 

6 Cevaplar

+3 oy
önce (479 puan) tarafından
Kusuruma bakma ama kız kardeşin büyük salaklık yapmış. Haklıyken kendisini haksız duruma düşürmüş. Bir insanı sevmiyorsan ya hiç evlenmezsin ya da boşanırsın. Aldatmak nedir? İstemediği evlilikten kaçarak başının belaya gireceğini düşünüyor, ama aldatarak başının belaya gireceğini düşünmüyor. Allah akıl fikir versin. Üstelik kadın sığınma evleri diye bi şey var. Senin yanına gitmezse oraya gidebilirdi en azından. Ya da babasını polise ihbar edebilirdi. Ne olursa olsun, evlilikte aldatma diye bi şey olamaz. Bunun haklı bi tarafı yok. Koca kız, kendi seçimini yapmış. Üzülmeye değmez. 
önce (11 puan) tarafından
Konuşsun demiyorum yaptıgı tabikidw dogru birşey degil
Sadece burda on yargılsın diyorum hic kimsenin hayattı 4 4 degil herşey gorundugu givş degil kız kardeş dogru durıst yemek bile yeyemiyırdu her işlerini o yaptı koyde lerdi birde annem cok eziyet cekti  şuan onun İcin aglıyorum
Canım benim inan bana ben de ailemden yana çok çektim. İnsanlara anlatınca inanamıyorlardı. "Hiçbir aile bu kadar kötü olamaz" diyorlardı. Ailemden şikayetçi bile oldum. Kadın sığınma evine gitmeyi bile kafama koymuştum. Ama bütün zoruluklarıma rağmen okulumu dışardan okumaya uğraştım. İlk başta mezun olurum, sonra kadın sığınma evine gider, yeniden bir hayat kurarım dedim. Eşimle tanıştım, ailemi karşıma alıp eşimle evlendim. Şimdi ise eski günlerime bakıp "Neler atlamışım ben" diyorum. Dediğin gibi kimse kimsenin hayatını, neler çektiğini bilemez. Baban çok kötü bi insanmış evet ama kardeşinin yaptığı hata yutulacak cinsden küçük de değil. Ben kimseyi yargılamıyorum. Sen abla olarak görevini yapmışsın ama o bu hayatı kendisi seçmiş. Daha 2 haftalık evliyken eşini aldatmış. Bunları yapmak zorunda değildi. Çıkış yolu çoktu.
Evt işte cahil gozu kordır emin ol ellimden gelenin daha fazlasın da yaptım ama benim ailem bizi rahat bırakmazdı dogulular  babam ona şiddet uyguladı kav kere hayır dediğinde cok zor surectem gecti inşallah bu saatte sonra mutlu olur ne diyim
Kardeşin kesinlikle boşanmalı. Hem kocası için hem de kendisi için hayat zor geçer. Olan çocuklara olur. Zararın neresinden dönerse kârdır. Polise sığınsın. Gerekirse adını soyadını değiştirsin. Şehir değiştirsin. Kadın sığınma evine gitsin. Allah yardımcısı olsun. Ne diyeyim.
-Reklam-
0 oy
önce (539 puan) tarafından
Tercüme alabilir miyim çok karışık
önce (321 puan) tarafından
Gerçi öğretmen olduğunuda düşünmüyorum ama neyse
Bu platform ne öğretmenim doktorum diyen gördü  sonu koca bir hiç
Sen alttan baktıgın için üstte görmen çok normal ayrıca toplumda senin gibilerin var olduğunu bilmek dahada üzücü neyse tartışmaya girmeyecem kendi pencerende kalmaya devam et
İki nokta bir virgülle bazı şeyler olmuyor onu şimdi daha iyi anladım son olarak post sahibinin yazdığını anlamayacak kadar bir eğitime sahipsin ne diyim üzücü
Bak ne güzel söyledin iki nokta bir virgül ile olmaz diye zaten bu işler nokta virgül ile olsaydı ülke edebiyatçılardan geçilmezdi bu işler önce okumak sonra Eğitim sonra bilgi ile olur laf sokarak al aşağı ederek anca kendisini aşağı çeker bi insan hayırlı geceler
Bu platformda herkesin eğitim durumu üst seviyede değil  hiç okul yüzü görmemiş insanlarda var kendi çabasıyla bir iki bişey öğrenen elinden geldiği kadar yazabilen annelerimiz var burda bir kac gerçekten eğitimli kültürlü arkadaş var her yazdıklarına maşallah diyorum kırmadan üzmeden alt seviye görmeden yorum yapan muhteşem insanlar umarım denk gelirsin hayırlı geceler
0 oy
önce (17,208 puan) tarafından
Kız kardeşin isteyerek mi geri gitti 
Şuam aradım sesi iyi geliyor evt ztm dedigini gibi yediği yemek bile babam gozune geliyordu
0 oy
önce (8,308 puan) tarafından
Bişey diyemiyorum 8 ay ayrı kalmıslar neden geri barısmıslarki değişik. 
Hersey duzelir dediler ikisi icin zaman lazım dediler oglanında hatalar vardı geceler herzöb gec gelirdi
0 oy
önce (924 puan) tarafından
Sesi iyi geliyor demişsin. Umarım bundan sonrası iyi olur. Sende hamileymişsin kendine dikkat et üzme kendini 
Cok sukur canım aradım az once ondan oncr babamla tartıştım işte arama dedi ama kıyamadı aradım yemek yedin mi dedim soba var mı dedim oyle sohbet etti iyi olur ya inşallah ne diyin gucum kalmadı babam dedim seninki evden cıksın yeter  kızlarının elimden tıtmasın ne olursa olsun o akıldasın dedi. Evine de gelmicem dedin bana dedi neye geleceksim diyo  sinirde agladım
0 oy
Allah yardımcısı olsun zor bi hayatı olmuş ama eşini aldatarak çok büyük yanlış yapmış kardeşin hakkında hayırlısı olsun 
Amin inşallah canım Allah razı olsun evt hani bana evinde yaşadığı seylerde kolay degil
önce (116 puan) tarafından
İyi de 2 hafta sonra eşi mesajları yakalamış yani 2 haftada Ne yaşamış olabilirler ki .

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 287 göst.
0 oy
4 cevap 282 göst.
3 Aralık 2023 Aile kategorisinde Nazz (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 313 göst.
18 Temmuz 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 37 göst.

406,356 soru