Anneden gorme oldugunu dusunmuyorum. Benim annem uyusuk degil ama yavastir bana gore. Tabi suan yasi da var ama ona ragmen evi tertemizdir. Kendi temizler eder. Bende temiz ve duzenliyimdir ama tez canliyimdir. Herseyi hizli hizli pratik yapmaya calisirim. Ama kardesim tam senin bahsettigin gibi, kisisel bakimini yapardi ama uyusuk, agir, odasi hep pis. Bisey icer basucunda birakirdi. Dolabi hep darmadumandi. Evlendi hala bile tam adapte olamadi. Cantasinin icinde bile bos sigara kutusu olur. Eve gelince atmaz onu gezdirirdi. Dusunki ben eve gelir gelmez cantamin icindekilerini yerine koyar cantami da duzenlice yerine koyarim. Yapisal bisey. Ben planli biriyim, hep oyleydim. Kardesim saldim cayiraydi. Genc kizken ne kavgalar ederdik. Ayrica cocuk bu dusebilir. Yani ben o kadar tez canli atik olmama ragmen kac kere yanimda dusmustu buyuk oglum. Ama duygusal olarak doygunlugun olmadigini dusunuyorum. Yani duzensiz yemen, bi spora bile baslayamaman duygusal durumdan olabilir. Bunun icin doktordan yardim alabilirsin.
Bence anneden görmeyle iligili değil İçinden gelmeli bir insanın demek ki senin içinden temiz olmak gelmiyor
Kvalidem temizdir düzenlidir eşim de Kvalidem gibi ama görümcem işten gelir pantolonu çıkardığı gibi bırakırdı eşimle hep kavga ediyorlarmış dağınıklığı yüzünden şimdi bile gittiğimiz de eşim kızar az topla evi süpür diye
1,491,019 soru
24,366,543 cevap
347,622 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın