Başka anneleri görüyorum, düzenli, titizler. Mesela bir örnek vereyim size. Ben de çocuğumun üzerini örtüyorum ama baştan savma. Başka annelere bakıyorum, bebeklerinin üzerlerine örttükleri battaniye bile düzgün örtülmüş. Her şeyi baştan savma yapıyorum. Sağlığım için sağlıklı beslenmeli, spor yapmalıyım. Cip yiyorum, çikolata yiyorum. Saçım başım dağınık. Banyo yapmaya bile üşeniyorum. Ben hep böyle biriydim. Bekarken de evim çöp eve benziyordu, her yer yemek paketleri dolu olurdu. Bu arada benim annem de titiz bir anne değildi, saldım çayıra mevlam kayıra bir evde büyüdüm. Ev yemeği hiç yemedim. Şimdi diyabetle uğraşıyorum. Analizime göre titiz insanlar genelde annelerinden öyle görmüş oluyorlar… Değişmek istiyorum. Sizler nasıl düzenli, çalışkan, titiz insanlarsınız?
Dün dışarıda benim hatam yüzünden çocuğum çok kötü düştü. Çocuğumun elini bıraktım, asla bırakmamalıydım. Benim yüzümden çok kötü düştü. Şükür ki bir şeyi yok ama ben artık böyle bir kadın olmak istemiyorum. Çalışkan, titiz, çocuklarına karşı iyi bir anne olmak istiyorum. Psikoloğa mı gitmem gerek ben ne yapayım?