Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Misafir Stresi ile Baş Etmenin Yolları: Ne Yapmalıyım?
0
oy
156
göst.
17 saat
önce
Diğer
kategorisinde
Syma
(
739
puan)
tarafından
soruldu
Bugün annemls konuştum köyden dayımın eşi gelmis ben yanisina gidip görmüştüm ama daha yemeğe cagirmamistim. Sırtım agriyo diye erteledim. Annem yengem teyzenlerde ara çağır zaten kimseye giymicekmis son günleri alışverişe gidecekmis dedi. Bende dedim evim kaç gündür dağınık ve belim agriyo yetiştiremem dedim. Annemde zaten gelmez sonra akıl edemedi fln demesin dedi. Teyzemi aradım yengemle birlikte yarın akşam gelin diye. Teyzemde tamam yengene söylerim dedi. Ev dağınık oğlum dış huzursuzluğu da biraz temizlik yaptım ama hala toplanacak çamaşırlar duruyo. Aşırı stres oldum. Ne yemek yapacağımı bile bilmiyorum. Alt tarafı misafir agirlicam ama uyayamiyorum stresten. Teyzemdende haber gelmedi gelicez gelmicez diye bende aramaya çekindim sizce arayıp sormam ayıp olur mu yanlış anlaşılır mı. Yengene soylicem dedi ama sonra aramadı çünkü
tavsiye-fikir
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
8
Cevaplar
+1
oy
17 saat
önce
1cicek1bocekAnnesi
(
18
puan)
tarafından
cevaplandı
Aman benim annemde de bu huy var ara çağır vs. Keşke aramasaydn zaten çocuklar var bize sirs gelmiyor bişeye birde emri vaki misafir gelmesi bende stres yapıyorum
17 saat
önce
Syma
(
739
puan)
tarafından
yorumlandı
Evt keşke aramasaydim. Bide geleceklerini onuda bilmiyorum teyzeme yemeğe gidecekti yengem o yüzden teyzemi aradım yengeme şöyle gelin bize diye oda tamam dedi. Sonra haber vermedi. Arayıp sormam ayıp mı olur cnm sence
17 saat
önce
1cicek1bocekAnnesi
(
18
puan)
tarafından
yorumlandı
Olmaz bence gelmeden önce 2/3 saat önce napiysnz diye ara geliyormsn deme. En sin kapatırken dersin ona göre hazırlık yapicm vs.
17 saat
önce
Syma
(
739
puan)
tarafından
yorumlandı
Tamam cnm saol öyle yapacam
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+1
oy
17 saat
önce
Yumurtabitmis
(
441
puan)
tarafından
cevaplandı
Yatılı mı gelecekler ki? Evin her bir köşesini gezintiye çıkmayacaklarsa belli yerler toplansa yeterli zaten. Küçük bebeğiniz var, yapabildiğinizi yaparsınız kafi. Önemli olan beraber toplanıp, hoş vakit geçirmek.
17 saat
önce
Syma
(
739
puan)
tarafından
yorumlandı
Bencede öyle ama işte gelenler öyle dusunuyo mu onu bilemem. Bide teyzem çok bakar etrafa fln.
17 saat
önce
Yumurtabitmis
(
441
puan)
tarafından
yorumlandı
17 saat
önce
Yumurtabitmis
tarafından
düzenlendi
Konuşacak olan, kendinizi de paralasanız söyleyecek başka bir şey bulur. Hazırlığınız, hizmetiniz sizin içinize siniyorsa varsın konuşsunlar. Misafir umduğuyla değil bulduğuyla yetinsin, strese girmeyin.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 saat
önce
Merirem
(
2,926
puan)
tarafından
cevaplandı
Zaten gelmezler dye çağırılır mı yahu :) kendini yorma yapma herşeyi yetişemiyorsan, vakit kısıtlı çünkü. Çamaşırları koy biyere ört üstünü kim ne der.. Kirliyse üstten bir süpürge tutman yeter bence.
17 saat
önce
Syma
(
739
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben hiç cagirmicaktim aslında çünkü çocuklarla zor günü ediyorum annem çağır gelmezler diye tutturdu. Yarın elimden geldiğince yapacam artık. Çok stres oldum sadece ne yemek yapacağımı bile daha dusunemedim
17 saat
önce
Merirem
(
2,926
puan)
tarafından
yorumlandı
Evde ne varsa en olurundan güzel birşey yap nolcak takma kafaya. Bir kuru fasulye pilav bile yapsan bence olur. Ben kimseye mana bulmam bunu mu yapmış diye bence onlarda nimete laf söylemez. Dersin yemeğe almak arzu ettim çocuklar pek rahat vermiyor bu şekilde oldu kusura bakmayın.. Düşündükçe daha çok yorulursun çünkü çok takma canım üzme kendini
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 saat
önce
muberrakt
(
4,187
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben olsam yarın vakitlice arar tayit ederdim. Çünkü ucu açık konuşmuş. Stres yapma bence yarın akşama daha çoook var. Kendine sürekli sakin ol sakin ol diye telkin ver. Menünü kafanda oluştur ve harekete geç malzemende eksiklerin varsa tamamla. Gerisi gelir. Sen gerildikçe çocuğun da durmaz iş de üretemezsin. Allah kolaylık versin..
17 saat
önce
Syma
(
739
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende sabahtan aramayı düşünüyorum. Çok teşekkür ederim ❤️
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 saat
önce
siyahmezarinsahibi
(
1,305
puan)
tarafından
cevaplandı
Misafiri severdim lakin çocuktan önce. Misafir demek öncesinde ev temizliği , hazırlık çay hizmet ve gidincede dip köşe temizlik demekkk benim için. Zaten yorucu ve yoğun geçen günlerime ekstra bu eklenince bende sınırlı ve stresli artii öfkeli oluyorum . Ama durumlar buuu
9 saat
önce
Syma
(
739
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende severim ama günler öncesinden hazır olmam gerekiyo yoksa çok strese giriyorum.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 saat
önce
Limonlukek
(
4,141
puan)
tarafından
cevaplandı
Canim heryerin kabasini al bir süpürge vilada gelene de bir yemek oldu bitti. Ben de misafir gelmeden stres oluyorum ama gelince de çok mutlu oluyorum. Misafir berekettir bu kadar kasma hem yabancı değiller.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 saat
önce
Yasminsena
(
74
puan)
tarafından
cevaplandı
Hiç sevmiyorum öle oldumu cagırmak istedigimde müsayt olunca cagrırım zaten benmde eşim öle kendi ailesinden biri geldimi yada gelecek oldumu hemen arattırır armassam günlerce suratından gecilmez
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
11 saat
önce
ikbal
(
51,052
puan)
tarafından
cevaplandı
yengene sor annende cagir diye israr ediyosa yardima gelsin bir zahmet yemek degilde yemekten sonra çaya cagirsaydin cay tatli cerez falan daha kolay olurdu
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
3
cevap
176
göst.
Kilo Sorunu ile Baş Etmenin Yolları: Nasıl 79 Kilo Olabilirim?
1 gün
önce
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Azrasudd
(
27
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
1
cevap
44
göst.
Tükenmişlik Sendromu ile Baş Etmenin Yolları Neler?
5 gün
önce
Aile
kategorisinde
Aysun 89
(
19
puan)
tarafından
soruldu
dertleşmek
0
oy
14
cevap
209
göst.
Temizlik Takıntısı ile Baş Etmenin Yolları Nelerdir?
23 Kasım 2024
Diğer
kategorisinde
aycayurtsever78
(
11
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
2
cevap
89
göst.
Vertigo Belirtileri ile Baş Etmenin Yolları Nelerdir??
2 Kasım 2024
Diğer
kategorisinde
Beyaz Gül
(
662
puan)
tarafından
soruldu
406,310
soru
12,181,962