0 oy
111 göst.
önce Aile kategorisinde (74 puan) tarafından
Cumartesi eşimin halası gelecekmiş kayınperimin yanına gecmiş olsuna esimde işlerim var dedi bende ablama gidecem dedim adam gittim adam hala gili gardan almış götrmüş etli ekmek yaptırmış o tüm kardesleri de toplanmış bnde ablmda kaldım sırf ben kaldım diye geldigimde sabah kahvaltıya hazırlık yap götrelim dedi ya sabha olacagına öglene olsun söle böle yok sabah 6 da kalk 8 hazırlıgın bitsin gidelim tartışmayalm diye hazırladım aradım onlarıda gittik yedik içtik fln eşim akşama balık almış yapalım diye 3 aile 1 kilo balık yetermiş eşim 2 almış meyve salata mazemesi fln da almış görümce hanımı bana neden sormuyon eve bişy alınırken vs bi ton laf ya madem varmı evinde adama bişy deme bana deki bölüşelim ablam burda cok alındı bittiginde bidaha alırız de yo laf yapacak pazartesi evdeydik  canım asure cekti onun için mazemlerimi ayarladım sabh yapacam esim cok yapda onlarada götüreyim yanına bide tavuklu sulu pilav yaparım ben eski usul ondan istedi peki dedim dün yine esim armış ne yaptın asure tavuklu plav ayran yaptım salatayıda orda yapalım tamm dedim yetmez bişeyler daha yap dedi neyse domates corbası yaptım gittik salatayı yapmışlar allahdan ayranı da kendim yaptım ayran sisesine koydum bu arada görümcenn yüzünden düşen bin parca hoşgeldin yok onu aramıyom artık hergün orda olunca da nabıyon fln yok ayranı bilerek kaseden herkez kasıkla içmicek diye kendim cok yaptım bardaga katacam diye kase verdi kat diye katmadım diye ayrı bi hareketler oturduk yedik pilavdan yedi 3 5 ne corbadan ne asuredn ayranı faln hiç içmedi hazır sandı sanırım da tanıda bakşa tuzundan anlardı artık gitmek istemiyorum cünkü kendi evim gibi hizmetimi ediyorum etmesemde sunu yap bunu yap buyurur zaten ama sıkıldım her gün hergün görğmcemnde o suratını görmekden istemiyor işte gelmemizi 

4 Cevaplar

0 oy
önce (529 puan) tarafından
Eşine sole durumu 
önce (74 puan) tarafından
Görüyo duyuyor söledim de o da annesi babası için bişy demiyor onlar için gidiyor da hergün hergün de co zor oluyor ben cekemiyorum onlar kardes onuca cekiyr heralde de
önce (529 puan) tarafından
Demekki hep öle biri yapısı
-Reklam-
0 oy
önce (17,235 puan) tarafından
Görümcenden çok kocana sinir oldum desem sürekli yap oraya götürelim ne ya orda da ev mutfak yok mu illa senin yapman lazımsa bir gün yemek yapar çağırırsın evine her gün her gün oraya yemek mi yapılıp taşınır ne saçma şey. Kayınvalidemler burdayken benim eşimde öyle idi hamile olan bendim güzel bir şey yapsam fazla yap annemlere de götüreyim diyordu. Bir iki üç sonra şükür kurtuldum bu saçma durumdan 
Kayınpederim amaliyat oldu o yüzden oraya gidiyoruz da sürekli gitmek beni de yordu yapmasında sıkıntı degil ama kafamı dinleyemiyorum bugun evde durruz yarın yine aynı yapacak biliyorum
önce (17,235 puan) tarafından
Görümcen yapsın yemeğini veya götürdüğün andan sonrasını o halletsin çok zor değil
0 oy
önce (14,443 puan) tarafından
Kadın resmen istemiyor sizi Eşin de ne meraklıymış sana yemek yaptırıp onlara yediremeye 

Bir Allah razı olsun dahi demiyorlar 
Yok kız eline saglık bile yok ya normalde gitmeyiz senede 1 oda sadece bi kahveye suan kayınpederim amaliyatlı kocası olmadıgı için orda duruyorlar da ama yoruldum git git sanırım evimde bakamıyorum böle bakayım mı diye düşünüyr bilmm ama evimde baksam daha iyiydi kac defa da dedim bnm evimde olsa kac kere bnm evime yemek yapıp gelirlerdi acaba diye ayrı bi tartışma oldu
0 oy
önce (2,321 puan) tarafından
Ben anlamadim neden esin seni bukadr bisjlere zorkuyor ki.sabah kalk hazrla emir verir gibj ben olsam asla ama asla yapmazdim ayrica gorumcem oyle garip hareketlere girse icimden gulerdim muhatap olmazdm ama bukadrda kendjnj ezdirme derim kuzum yazik yani kendi evinde agirlasan daha az yorukurdn.
Aynn bnm evimde yatsalar daha iyiydi onlar 1kere yemk getrrlerdi bidaha getrneyip hergün gelirlerdi bide habersiz gelirler o gittigim görümcem kayınvalidm gil bendeykn habersiz kapı calar bi bakardım o yemege gelirdi yapmazsam huzursuzluk oluyor uzun süre tartısıyoruz cocugumda tartısmamalarımızdan etkilenmesin diye ses etmiyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 124 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,311 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 85 göst.
5 gün önce Aile kategorisinde Yasminsena (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 307 göst.
21 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 205 göst.