Cumartesi eşimin halası gelecekmiş kayınperimin yanına gecmiş olsuna esimde işlerim var dedi bende ablama gidecem dedim adam gittim adam hala gili gardan almış götrmüş etli ekmek yaptırmış o tüm kardesleri de toplanmış bnde ablmda kaldım sırf ben kaldım diye geldigimde sabah kahvaltıya hazırlık yap götrelim dedi ya sabha olacagına öglene olsun söle böle yok sabah 6 da kalk 8 hazırlıgın bitsin gidelim tartışmayalm diye hazırladım aradım onlarıda gittik yedik içtik fln eşim akşama balık almış yapalım diye 3 aile 1 kilo balık yetermiş eşim 2 almış meyve salata mazemesi fln da almış görümce hanımı bana neden sormuyon eve bişy alınırken vs bi ton laf ya madem varmı evinde adama bişy deme bana deki bölüşelim ablam burda cok alındı bittiginde bidaha alırız de yo laf yapacak pazartesi evdeydik canım asure cekti onun için mazemlerimi ayarladım sabh yapacam esim cok yapda onlarada götüreyim yanına bide tavuklu sulu pilav yaparım ben eski usul ondan istedi peki dedim dün yine esim armış ne yaptın asure tavuklu plav ayran yaptım salatayıda orda yapalım tamm dedim yetmez bişeyler daha yap dedi neyse domates corbası yaptım gittik salatayı yapmışlar allahdan ayranı da kendim yaptım ayran sisesine koydum bu arada görümcenn yüzünden düşen bin parca hoşgeldin yok onu aramıyom artık hergün orda olunca da nabıyon fln yok ayranı bilerek kaseden herkez kasıkla içmicek diye kendim cok yaptım bardaga katacam diye kase verdi kat diye katmadım diye ayrı bi hareketler oturduk yedik pilavdan yedi 3 5 ne corbadan ne asuredn ayranı faln hiç içmedi hazır sandı sanırım da tanıda bakşa tuzundan anlardı artık gitmek istemiyorum cünkü kendi evim gibi hizmetimi ediyorum etmesemde sunu yap bunu yap buyurur zaten ama sıkıldım her gün hergün görğmcemnde o suratını görmekden istemiyor işte gelmemizi