0 oy
58 göst.
Diğer kategorisinde (716 puan) tarafından
Ağlamak istiyorum hiç susmadan ağlayamıyorum annelik çok ağır geliyor duygusal anlamda ağır geliyor anne baba kayinvalde kayinpeder yoksa kızımla eşimle mutluyum aslında kızım herkesi çok sevsin o mutlu olsun yeter ki annem bize babanemi çok kotulerdi asla öyle bir anne olmayacam bana kötülük yapsalarda en son oraya gittim ondan önce eşim kızımla gitmişti kayinvaldemin dediği giderken babane babane dedi bende anneye gidiyorsun dedim o yine babane dedi amcasına anlattım oda doğru yolu bulmuş dediğini söyledi yani dogru yol ben değilim bunun gibi çok örnek var en son bu oldu benimde gücüme gitti kendisinin kızımı büyütürken bı faydasını görmedim daha çok kötülük gördüm lohusayken neyse dünde annemdeydik onu. Yaptığı daha kötü dün ben hastaneye gittim kızımı bıraktım ama hemen geldim burnu akiyormus kızımda oyuna kapıldı güzel güzel oynuyor kızım zorla tuttu ağlarken bana giydirtti ağlıyorum dünden beri zaten bu aralar psikolojim hiç iyi değil güya evde orda daha çok hasta olur diye çok yoruldum gerçekten kendisi misafirden hoşlanmaz bizide misafir olarak görüyor 

3 Cevaplar

+1 oy
(4,018 puan) tarafından
Pek anlamadım ama annelik değil çevrenizdeki insanlar yoruyor sizi. Arada da kızınız olduğu için annelik ağır geliyor sanıyorsunuz. Kızınız olmasa bile sizi üzecek insan bir yolunu bulup üzer. Bu durumlarda daha da sarılın evladınıza, çünkü annelik muazzam bir şey. Bir öpücüğü bir gülüşü her şeyi siler.
(716 puan) tarafından
Yok kızım hiç yormuyor ya çok seviyorum onu çevre onun üzerinden yoruyor beni ona yapılana DHA çok üzülüyorum anlatamadim galiba genelde anlatamıyorum böyle
-Reklam-
0 oy
(3,467 puan) tarafından
Annelik zor ama asıl zorlaştıran çevresel etkenler Onları kenara attığında o kadar zor olmadığını farkediyorsun Maalesef her aile mükemmel değil. bunu takmak düzeltmeye çalışmak sadece bize ve yuvamıza zarar veriyor. Atacaksın bir kenara böyle şeyleri de takma belirli bir mesafe koy duygusal olarak ne onlar fazlasını yapabilsin ne de sen onları umursa. Çekirdek ailende güzelce yaşa onlar bonus olsun. 
(716 puan) tarafından
Kızımla mutluyum çevre daha çok yoruyor beni
(3,467 puan) tarafından
Uzaklaşacaksın canım çünkü yazık sana da çocuğuna da. Eminim onları takmazsan kızınla daha güzel ilgilenirsin
(716 puan) tarafından
Doğru diyosun canım yok kızımla çok güzel ilgileniyorum hiç sesimi yukseltmem çocuk oluyorum onla çocukluğumu yaşıyorum oyun oynuyoruz kitap okurum bıkmadan 20 kere aynı kitabı okurum üstüne aşırı düşüyorum buda beni yıpratıyor zor kavuştum kizima
(3,467 puan) tarafından
Maşallah canım korkma onlar da iyisiyle kötüsüyle büyüyecek. İnşallah sen de gereksiz şeyleri takma hiç değilse kendini yıpratma bizim de sağlam kalmamız lazım :)
0 oy
(19,833 puan) tarafından
Bacım 2 kez okudum tam anlayamadım. Ama bu anlattiklarinda bu kadar ağlayacak bişey yok gibi geldi.. hassas dönemindesin galiba. 
(716 puan) tarafından
Evet bunalımdayim canım kızıma yapılan küçücük bir şey çok gücüme gidiyor
(19,833 puan) tarafından
Böyle hayat geçmez. Ya biraz sal. Ya da psikolojik destek al derim.
(716 puan) tarafından
Haklısın teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 204 göst.
16 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esmer ghh (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 403 göst.
13 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Fatma3400 (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 50 göst.
27 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Semras (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 262 göst.
25 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,414 puan) tarafından soruldu

409,639 soru

12,314,888 cevap

38,809 kullanıcı

Kategoriler

...