0 oy
52 göst.
önce Diğer kategorisinde (231 puan) tarafından
Hamile olduğumu öğreneli Bir hafta falan oldu sürekli midem bulanıyor her şeyden tiksiniyorum evdeki işlerimi yapamıyorum esim sigara içiyor sigarasından midem bulanıyor evdeki her şeyden midem bulanıyor yataktan midem bulanıyor artık iyice psikolojim bozuldu bu mide bulantısında çok sıkıldım çamaşır makinesinden çamaşır deterjanından yumuşatıcıdan her şeyden midem bulanıyor artık ne zaman geçecek bu mide bulantısı ya bulaşıkları yıkayamıyorum yemek yapamıyorum çok sıkıldım iyice.

6 Cevaplar

0 oy
önce (17,207 puan) tarafından
Benimde mutfağım evim kokardı canm 4 aylık olunca geçti çok şükür. Yakında annen kayinvaliden varsa yemek vs getirirler sana daha az mutfağa girmiş olursun 
-Reklam-
0 oy
önce (35 puan) tarafından
Kac haftalık hamilesiniz? 4.ayım bugün bitti bulantı ve tiksinmelerde bu ay bitti. Her hamilelik farklıdır tabiki. En az 3 ay sürüyo malesef bu durum. Doktorunuzdan bulantı ilacı isteyebilirsiniz bana prilam dr iyi geliyo hala içiyorum her ihtimale karsı. Geçecek sabredin. Allah yardımcınız olsun
önce (231 puan) tarafından
6 haftalik henüz reçetesiz alabiliyor muyuz hiç beklemesem ilaci
önce (35 puan) tarafından
Reçetesiz çok pahalı. Aile hekiminizden isteyin uygun görürse.
0 oy
önce (510 puan) tarafından
Prilam yazdır sağlık ocağından rahat et ben 4 kg birden verdim bulantı kusmadan ilaçtan sonra çok rahattım 5 aya kadar bulantı vardı hep prilam kullandım
Teşekkür ederim ♥️ sanırım bebeğe zararı yok
önce (510 puan) tarafından
Yok doktor dedi hiç bir şey yapmaz
0 oy
önce (9,577 puan) tarafından
Aramıza hoşgeldin ben 1 aydır o durumdayım bende ağlıyorum hüngür hüngür pskolojim alt üst oldu az öncede serum yaptılar bana 
Geçmiş olsun bir an önce toparlanmak istiyorum bende
önce (9,577 puan) tarafından
Teşekkürler canım sanada geçmiş olsun
0 oy
önce (45 puan) tarafından
Hamilelere özel mide bulantısı ilacı var prilam Dr diye. Normalde reçetesiz alırsanız pahalı o yüzden sağlık ocağından reçete ile yazdırın. Benim de çok midem bulanırdı ve aşırı kusardım hemen kesti.

İlk günler aşırı uyku ve uyuşukluk yapabilir aklınızda olsun ama anında keser rahat edersiniz
Teşekkür ederim ♥️
0 oy
önce (1,018 puan) tarafından
Canım bn 20 haftalık oldum halen bulantım var ki ilk dönemlerde prilam bile etki etmiyordu bana banyo etmek bile işkence olmuştu  şampuan kokusu yüzünden:((( 

Çok uzun süre kraker,ekşi elma, mandalina, yoğurt, yoğurt çorbası bunları yedim iyi geliyordu geri kalanlar kusturuyodu

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 173 göst.
0 oy
3 cevap 113 göst.
0 oy
3 cevap 183 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Endora (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 174 göst.

406,339 soru

12,183,337 cevap