0 oy
60 göst.
Diğer kategorisinde (2,007 puan) tarafından
Merhaba hanımlar benm doğumum Şubat yada marta olacak inşallah 

Ben bebeğim küçükken sünnet etirmeyi düşünüyorum buyunce sıkıntı oluyor en azından ilk aylar hissetmiyor hemnde iyileşiyor 

Şimdi benm bu konuda hiç bilgim yok ben doğum olmadan önce mi doktorla konuşacam yoksa doğum olduktan sonra mı 

Devlete yaptırmayı düşünüyorum hangi doktor bakıyor cocucuk doktoru mu bakıyor 

Bide dikişli mi dikişsiz mi hangisini önerirsiniz 

Bilgiliniz varsa tüm bildiklerinizi anlatır mısınız lütfen 

Benm cevredekiler özel tutup eve getirip kestirdiler ama benm öyle imaknim yok güvenmiyorum da

4 Cevaplar

0 oy
(791 puan) tarafından
Bende bekleyeyim burda aynı soruyu soracaktım oğlum 3 aylık oldu gelen ay yaptırmayı düşünüyorum ama hiçbir bilgim yok :)
(2,007 puan) tarafından
İnşallah bilgisi olan yazar
(791 puan) tarafından
İnşallah
-Reklam-
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Bizimki 20 aylık oldu 2 yaşına yaklaşıyor ama babası ısrarla ettirmek istemiyor napıcam bilmiyorum bi haftaya bi oglum daha olacak ikisini bir ettiririz artık :D
0 oy
(711 puan) tarafından
Ben doğar doğmaz yaptırmak istiyordum fakat doktorum 40 dolmasının daha uygun olacagını söylediği için 40 çıktıgında hemen sünnet ettirdim sadece ilk çişini yaparken biraz ağladı sonra ne sancı ne acı hiçbişey yasamadık ertesi günü dikişlerini çıkarttık bende hamileyken Tereddütteydim ne zaman yapılması gerek diye doktorumla konuştum eğer bebekken yaptırmak istşyorsam 4.aydan önce yani dönmeye başlamadan önce yaptırırsam çocugumun acı hissetmeyeceğini 4.aydan sonra dönmeye başlacağı için bebeğin gece dönerken acı hissedebileceğini söyledi 1 yasından sonra sünneti 4 5 yasına kadar önermediğini çocugun acıyı hissedip travma yasayacagını söyledi ben özelde üroloji doktoruna yaptırdım bazı hastanelerde çocuk cerrahi bakıyor o olana
(2,007 puan) tarafından
İşte bizde çocuk doktoru tek var ama yetişkinlere bakan üroloji bolu var acaba ona gitsem bebek suneti yapar mı bide doğumdan önce mi sonra mı gitmem gerek
(711 puan) tarafından
İstersen şimdi sorabilirsin ona göre ne yapacağını ayarlarsın doğum sonrası için
0 oy
(10,258 puan) tarafından

40 çıkmadan yaptırmanızı tavsiye etmem. Aşırı hassas oluyor çünku derileri fln. 2 3 aylıkken yaptırabilirsiniz en erken. Yani çocuk doğmadan dr.la konuşmanıza gerek yok. Doğduktan sonra çocuk cerrahi veya üroloji bölümunden randevu alıp bilgi alabilirsiniz. 

Devlet hastaneleri genel olarak 1 yaşından önce yapmıyor, bizim burda öyle en azından. Biz özel klinikte yaptırdık çocuk cerrahına. 4 buçuk 5  aya yakındı oğlum. 

Klipsli yaptırdık ama pişman olduk, dikişli olsaydı dedim keşke. Postlarımda var zordu Biraz bizim ki. Onu da klipsli olmasına bağlıyorum. Ama sonuç olarak iyileşti geçti bitti şükur. Darısı size :)

(2,007 puan) tarafından
Teşekkür ederim dikişli daha mı iyi o zmn  burda çocuk cerahisi yok üroloji var yetişkinler hep gider acaba cocuklarada bakıyor mudur
(10,258 puan) tarafından
Bakıyordur ama sünnet eder mi etmez mi bilemem canım. Her ürolog yapmıyor, sünnet eğitimi almış olması lazım.. dikişli kesinlikle daha iyi sadece pansuman yapıyorsun. Hemen dikişleri düşüyor zaten 2 3  gün sonra fln. Ama klipsli öyle olmuyor 3 gün takılı kalıyor pipide sonra cıkarıyorlar fln, sürekli ılık suya oturtman gerekiyor. bize zor gelmişti kısacası ya
(2,007 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❣️

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 188 göst.
2 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seda161616 (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 82 göst.
20 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Birkullanici00 (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 181 göst.
3 Ocak 2022 Diğer kategorisinde nurdandde (239 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 370 göst.
1 Kasım 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sev (370 puan) tarafından soruldu

409,894 soru

12,323,631 cevap

39,039 kullanıcı

Kategoriler

...