0 oy
238 göst.
önce Diğer kategorisinde (19 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Eşimin zaten iştah sorunu var oldum olası köyünde sülalesi bu adam zayıf deyip duruyor yemek yemiyor beğenmiyor ki adam yok bir de neyin artistliği bu babasının evinde bugüne kadar güzel bir yemek görmedim hep aç kaldım nerden gelmişte benim yemeğimi küçümsüyor anlamadım bu akşam da cacık ve makarna yapmıştım hemen söylenmeye başladı neden güzel değil makarnayı da mı güzel yapamıyorsun diye söylenmeye başladı en sonunda makarnayı kokladı kötü kokuyor dedi tabağı sofraya attı ben tadına baktım kokusuna da baktım bir şey yoktu napayım bu pis kocayı bilmiyorum ki ben yemek seçen biri olmama rağmen yemeklerim bana o kadar kötü gelmiyor evet çok güzel yapmıyor olabilirim ama kötü de yapmıyorum bağırıp çağırdı neymiş 5 yıldır her gün kötü yemek yapıyormuşum beceriksizmişim hiç el lezzetim yokmuş insanın hiç mi el lezzeti olmamış manya.k herif anasının evinde 4.güne kalan yemek yedirilen adam annemin yemeği güzel diyor ya adam 1.70 boyunda 52 kg zaten belli iştah sorunu olduğu

15 Cevaplar

+2 oy
önce (1,180 puan) tarafından
Gönder anasının evine yesin orada 5 günlük yemeği.
Birde yöresel yemekleri yok. Bı kere kaynanam onume yemek diye yoğurtlu patlıcan köz getirip koymuştu. 4 gün boyunca şehriye çorbası ve makarna yemiştim. 2 hafta kaldık eşimde dönene kadar et yahni yedi :D
önce (19 puan) tarafından
Biz sık sık ordayız hepte yemeği bana yaptırıyorlar o dediğin yahni mi ne onu da yaptılar eşim yedi beğenmediğine eminim ama asla güzel değil demiyor sesini çıkarmıyor üstüne de annem güzel yemek yapıyor deyip duruyor
Ayy sen o kocaya iyi dayaniyorsun gülüm. Nefret ederim biriyle kıyaslanmaktan
Anası gibi yemek yapmam için 40 fırın ekmek yemem gerekiyormuş  ama işte gel gör ki evlendiğimden beri anasının yemeğini 5 kere ya yedim ya yemedim hep bana yaptırıyorlar 6 yıldır bu böyle
Valla sana şunu diyim gidiyoruz köye ya asla mutfağa girip yemek yapmam. Bana gelince hizmetimde kusur etmem ama yemek fln yapmam en fazla temizliğini yaparım
-Reklam-
+1 oy
önce (1,709 puan) tarafından
Zıkkımın kökünü yesin 
Valla çok sinirlendim 3 yaşındaki kızım kavgamıza şahit oldu geldi dedi anne ben çok bependim
önce (1,709 puan) tarafından
Ayy gözlerim doldu ne olur ona yansıtma o ko.pek. de  zıkkım yesin kendi yapsın beyenmiyorsa
0 oy
önce (3,065 puan) tarafından
Orda yiyebilirsin her gün hiç sıkıntı değil de. Eve gelmeden uğrasın anasına . 
Anası 1 saat uzaklıkta işte yoksa canıma minnet
0 oy
önce (587 puan) tarafından
Kabahat sende yapmayacaksın yemek koy önüne köpek maması zıkkımlansın
Valla bilmiyorum anlayamıyorum
önce (587 puan) tarafından
Bunca sene anlamamıssın bundan sonrada anlamaya calışma sana yazık
6 yıllık evliyiz bu adam hep böyleydi zaten iştah sıkıntısı var yemek yiyemiyor üstüne beceriksiz olan ben oluyorum
0 oy
önce (397 puan) tarafından
Ayyy cok zor yeminle zaten zayifmista alirim oklavayi iyibi dayagini yer doyardi yemek secen es çok sıkıntı valla şükrediyorum esim onune kahvalti koysam eline saglik der yemeklerime of of yine dokturmus der halbuki normal yemek ornek kuru fasulye pilav salata bunlara ne guzel olmus der yer eline saglik der mutlu olurum bazen biraz tuzlu olur ama ona bile sakayla karisik der ciddi sekilde demez 
Zayıf ama gücü çok yerinde maşallah ben daha elimi kaldırmadan yere serer beni benim eşim hiç döktürmüşsün demez sadece geçenlerde mumbar dolması yapmıştım beğenmişti onun dışında hiç öyle tepki vermez
önce (397 puan) tarafından
Zor valla hergun ne yapicam.diye dusunmek
Aynn öyle ya
0 oy
önce (3,952 puan) tarafından
Mutfağa gönder sadece makarna yapsın bakalım o nasıl yapıyor.Yada en sevdiği bildiği  herhangi bir yemeği yapsın bir göstersin bakalım ne istiyor damak zevki nedir?

bu işler öyle tabak fırlatmakla olmaz 5 yıldır sen iyi yemek yapamıyorsan o da öfke kontrol sorunu olan biri bu daha kötü sen çabalayıp beceremiyorsan o emek körü bir nankör...
Öyle zaten hiçbir emeğimi görmüyor herşeyimi eleştiriyor ama birkaç gün geçsin sakinleştiğimiz zaman makarna yaptıracam ona
0 oy
önce (1,445 puan) tarafından
Ay bizde evlendik eşim hiçbir yemek yemiyor sevmiyor. 58 kiloydu.Verdim eline kağıdı kalemi sen ne yemek seviyorsun yaz dedim ne yemek yapayım ben. Liste boş kalınca anladı biraz sonra esnek davranmaya başladı. Halbuki annesi hiç yemek bilmiyormuş misafirliğe gittiğimizde komşulara yaptiriyormus yemeği, çorba bilmez, türlü bilmez, sebze bilmez et bilmez. Aynı senin gibi evlendik yemek yicez acıktık 4 kişiye 1 adet közlenmiş patlıcan koydu ortaya tek pişmiş ürün bu ben sofraya baktım kaldım. Kahvaltı yapicsz 4 kişiye 1yumurta getirdi geldi falan. Nerden nereye gelmişler laf demeye utanmalari lazım ama bize geçiyor nazları. Ha simdi ister aç kalsın ister dışarıda yesin umurumda değil artık onun için kendimi kasamam 
Bu beyefendi her yemeği yerim ama güzel olsun diyor halbuki yalan bazı yemekleri hiç hiç yemez
0 oy
önce (453 puan) tarafından
Gazze'de aç kalan insanları aç göster biraz ders alır belki onu bulamayan insanlar var 
Görmüyor mu sanki beyefendi
0 oy
önce (372 puan) tarafından
Beğenmiyorsa bi gün de kendisi yapsında ziyafet çekin bakalım... Sorun başka bahane başka... Ne diyimmki şimdi... Allah ıslah etsin inşallah
Asla ve asla yemek yapmaz ben evdeyken bir yumurta kırmışlığı bile yok 2 yıl önce kuru fasülye pilav yaptığımda bana ben bu erkek halimle senden daha güzel yaparım demişti 2 yıldır hadi yap dediğim halde yapmıyor
önce (372 puan) tarafından
Kaybetmeden anlamazlar kıymeti. Ama bence seni bu kadar kırmasına izin verme. Güçlü ol. Kararlı gözük biraz korkut
0 oy
önce (106 puan) tarafından
Klasik reçetemizi verelim. Her gün cuma suresini okursanız eşinizin ahlakı peygamber ahlakına döner. Adetliyken okunmaz.
Allah razı olsun deneyecem inşallah
0 oy
önce (3,142 puan) tarafından
Ay bir arkadaşım var. Hatta kız kardeşim o kadar seviyorum. Eşine mumbardan tutta icli köftesi lahmacununa kadar yapıyor. Eşi yine beğenmeyip herrrrrr seferindeee eleştiriyor yani 20 yemekten 2 sine güzel diyordur ki kızın her yemegi güzel. Sadece eleştirmek için yorum yapıyor hayatımda öyle pıt pıt insan görmedim. Bazen öyleler bacım salla
Çok sinirlendim valla ağladım da kızım gelip anne ben makarnanı beğendim dedi
0 oy
önce (4,168 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun zor sende beğenmiyorsun de yemek yapma

Söylüyorum da kendini geliştir tarif bak diyor e her tarifte güzel olmuyor
0 oy
önce (4,093 puan) tarafından
Boyle diyene cok biliyosan kendin yap diyip yemek memek yapmam. 
Bilmiyorum valla
0 oy
önce (123 puan) tarafından
Anasına ver orda yesin sende çocuğuyla.ye
Anası 1 saat uzaklıkta işte yoksa çoktan yollamıştım
önce (123 puan) tarafından
Yapma sende bırak kendisi yapsin kendi yemeğini
0 oy
önce (8,585 puan) tarafından
Eşiminde yemediği yemekler var onları yapmıyom hic geçenlerde boza almıştım yemez hic mesela o sen yemesın bunu kendime aldım yemeye başladım banada getir bende yerim dedi gitim getirdim bu güzelmişya dedi ben cirkin şey yemem sen yemiyon da ondan dedim yüz verme verirsen tepene cıkıyolar
Ben yemediği şeyleri de yapmam bir de bana da yemek yeme deyip duruyor kilo almışsın deyip duruyor
önce (8,585 puan) tarafından
Hoşt köpek de sende yüz verme canım tebene cıkar dişlerini cıkar kavga et az bak bakalım sana bida bişey diyomu

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 242 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 341 göst.
26 Eylül 2024 Aile kategorisinde Umutsuz_33 (572 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 123 göst.
6 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeyneb34 (221 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 46 göst.
13 Aralık 2024 Aile kategorisinde Aysun 89 (19 puan) tarafından soruldu

406,524 soru

12,193,236 cevap

36,725 kullanıcı

...