+1 oy
262 göst.
önce Diğer kategorisinde (289 puan) tarafından
Ben sadece hergün kahvaltı temizlik sonra yine akşam yemeği ekstra sosyal hayatım yok bazen haftasonu gezeriz sizin var mı ekstra aktiviteleriniz

18 Cevaplar

+3 oy
önce (3,470 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Tek aktivite ders çalıştırmak çocuklara ☺ben seviyorum yaa akşam olunca ayrı güzel eşim işten gelir çocuklarla curcuna başlar onlar oynarken ben yatsıyı kılarım o arada cayıda halletmiş olurum daha sonra hep beraber çay içeriz çocuklar erken uyur bende daha sonra kıtap okurum ☺
önce (289 puan) tarafından
Ne güzel ne mutlu cnm
Saol canım
Ben de çok gezmek istiyorum şuan ama çok ağırlaştım yoruluyorum hemen
Hamilesin sanırım canım yorulman normal zaten kış olduğu için bol bol dınlen yazın gezersin bebeğinle ☺
-Reklam-
+1 oy
önce (56 puan) tarafından
Az çok var canım ama çocuklar ufak olduğu için havalarda soğuk olduğu için mecburen evde oturuyoruz 

Anca hastane postane işlerine gidebiliyorum bu ara
Ben de 8 aylık hamileyim çok gezemiyorum cnm çok çabuk yoruluyorum bir tane de kızım var 5 yaşında
önce (56 puan) tarafından
Benim 4 yaş 7 aylık bebiş ve 17+5 haftalık hamileyim :)
+1 oy
önce (2,480 puan) tarafından
Bazen hiçbir iş yapmam sabah alırım kızımı çıkarım AVM ye giderim orda kahvaltı yaparız sonra ya sinema ya gideriz yada oyun alanına gideriz kızım oynarken ben kahvemi içerim çok iyi gelir. Yada eşimin yanına gideriz bu kahve içer döneriz 
Ben bu aralar çok çıkamıyorum dışarı 8 aylık hamileyim :) hemen elim ayağım kesiliyor
+1 oy
önce (2,493 puan) tarafından

Tek aktivitem çocukları okula götürüp getirmek :D  küçük bebeğim var, 2 aydır havalar soğuk diye okula bile gitmiyorum artık.

Benim de 5 yaşında 1 kızım var 8 aylık hamileyim çok dışarı çıkamıyorum yine kızım olucak :))
+1 oy
önce (1,517 puan) tarafından
Pazara  giderim bebekleri arabada  bırakırım ( bezini mamasını verip )Eşim bakar 1 saatliğine gezinir kuaföre filan uğrarım akşamları arabaya biner arkadaşlarımıza gideriz ..arasıra marullarima bakmaya giderim yada pancar almaya :)
Ne tarafdan samsun mu
önce (1,010 puan) tarafından
Giresun
Giresun'da yeniheldik butarafa gorev yapdik Espiye Görele Yağlıdere Piraziz nerdesin
önce (1,010 puan) tarafından
Bulancak
Esin gorevljmi orda
+1 oy
önce (357 puan) tarafından

Yemek yemek yemek yemek 

Temızlıl temızlım temizlik temızlık 
Odevler odevler odevler...  Tum gün böyle ;)
+1 oy
önce (68 puan) tarafından
Kışın rutinimi anlatayım sabah namazına kalkınca biraz kitap yada kuran okuyorum sonra çamaşırım varsa atıyorum ki kesin var :) kahvaltıyı hazırlıyorum çocukları uyandırıyorum kahvaltılarını yapıyorlar eşimi işe yolluyorum mutfagı topluyorum çamaşırları seriyorum genel evi toplayıp süpürüyorum saat 10.30 oluyor zaten ocaga çocuklara bi yemek koyuyorum yemek pişene kadar onlarla oyun oynuyorum bazen oyun yerine çizgi filmi tercih ediyorlar o zaman da el işi yapıyorum bende yemeklerini yedirip uyutuyorum bazen bende uyuyorum bazen de ya el işi yapıyorum yada işlerim varsa onları yapıyorum  akşam yemegini hazırlıylrum akşam da çay çerez derken çocukların uyku saati geliyor eşim oglumu uyutuyor bende kızıma biraz namaz dualarını çalıştırıyorum yada kitap okuyorum uyuyorlar cuma günleri sohbete gidiyorum çocuklar öglen uykusu saatinde babaanesine uyutup borakıyorum hafta sonu olursa eşimde işi olmazsa ya akşam oturmasına giderim ya misafir alırım yada öyle gezmeye çıkarız yaz olursa çocukları parka götürürüz 
+1 oy
önce (1,699 puan) tarafından
Aktivite yok bam bam bam
+1 oy
önce (6,724 puan) tarafından
3 bazen 4 gün derse gidiyorum komşularımla ne ara fırsat bulsak birlikteyiz zaten onun dışında kızımı atölyeye balon parka vs götürünce banada aktivite oluyor ☺️
+1 oy
önce (5,377 puan) tarafından
Bu saydiklarima ek ise gidiyorum is yerinde sosyallesiyorum :D
+1 oy
önce (13,476 puan) tarafından
Bazen anneme giderim bazen komsumla gider geliriz o kadar çoğu zaman evdeyiz
+1 oy
önce (1,543 puan) tarafından

Oğlum küçük havalar soğuk genelde evdeyim haftada bir iki kere komşularla görüşüyoruz araba varken geziyorduk o da gitti sağlık olsun tabi pazartesi eşim izinli olur birlikte arkadaşlara misafirliğe gideriz ya da dışarı çıkarız onun dışında ev iş temizlik çamaşır bulaşık bebek bakımı :D

+1 oy
önce (180 puan) tarafından
Komşularla oturmaca eger Ankaradayım, istanbuldaysam mesela gezmeye çok çıkarım arkadaşlarımla. Dün sabahtan istanbula geldik daha dün Zorlu Psm de Cem yılmazın gösterisine gittik
Ay ne güzel keyfiniz bol olsun
+1 oy
önce (46 puan) tarafından
Çocuklar uyuduktan sonra kitap okuyorum sanırım tek sosyal aktivitem bu:)
+1 oy
önce (20,320 puan) tarafından
Ben sabah namazıyla başlarım kıldıktan sonra kahvemi içerim ardından oğlumu okula diğer çocuklar ev işi sonra okanı kursa götürüyorum gelip namazımı yetiştiriyorum ardınddan diğer oğlumu alıyorum yemeğimi genelde sbah yaparım haftasonuda kurs var ona yetiş buna yetiş derken akşam oluyor persim çıkıyo valla ama ben memnunum Allah sağlık verdikçede evlatlarım için çabalarım rutinim hep böyle bazen arkadaşlara giderim bazen anneme ama genelde telaşe vardır olsun Elhamdülillah ❤️
0 oy
önce (2,534 puan) tarafından
Sohbet grubumuz var herhafta tek aktivite şuan o bazen çocukları alıp dışarda kahvaltı yaparım 
0 oy
önce (10,927 puan) tarafından
Benimde oyle kuran falan okurum ilmihal calisirim vs senden farkim yok kis gunu napcaz ki 
0 oy
önce (399 puan) tarafından
Valla önceden hafta sonu eşimin evde olduğu zamanlar gezerdim bol bol özellikle yazın çoğunlukla dışardaydık kış geldi bir AVM kaldı o da bir zaman sonra sıkıyor insanı hava gğzel olursa kızları parka götürürüm yani insan sıkılıyor evde ya keşke yaz gelse yine... Eşimin arabası da bozuldu iyice yıkıldım evde... Hergün yemek iş güç 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 106 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Asdfhlya (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 315 göst.
22 Şubat 2020 Aile kategorisinde Sare (470 puan) tarafından soruldu
0 oy
50 cevap 932 göst.

406,487 soru

12,191,223 cevap

36,711 kullanıcı